Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:45 | november 27, 2017

Julkalas

God måndag min vän. Har du haft en fin helg?

Min har innehållit allt. Kalas, mys, god mat, vänner och vila.

Josefine åkte hem sent igår kväll och innan dess kollade vi serier, åt spaghetti och köttfärssås, slappade och myste med barnen.

Började på en ny serie som verkar riktigt bra. Min kompis Tessan tipsade mig om den.

Greenleaf med bl a Oprah Winfrey på Netflix.

Nu ska jag in till stan på möte. Stig och Vida följer med mig. Vida ville så gärna vara hemma med mig idag så då får hon följa med på möten.

Hon har ju Stig som sällskap.

🙂

I lördags vad det dags för Tomas Brolins årliga julfest.

Var bjuden på middag och fördrink hos mina vänner Robban och Tessan innan.

Flydde flyttstöket och gick på julkalas.

Åt så mycket gott. Älskar att bli bjuden på mat 🙂

Nu måste vi fara mot stan.

Hej på en stund ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “Julkalas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Netflixtips; Godless, superbra, ser inte mycket ut för världen vid första anblicken men är riktigt fängslande!

  Svara
 • Hej! Skickar du? Är intresserad av både frostjackan och vita pälsjackan till min tjej

  Bor i Norrland, så kan inte komma på loppisen.

  Tack på förhand ♡

  Svara
 • Hej svejs. Väldigt fin blogg att följa , tror aldrig att jag nånsin läst på alla dessa år som jag följt dig att du Hannah talat illa eller tryckt ner någon . Man lämnar alltid bloggen superlugn och med ett leende . Lite som den vännen som man har i vått och torrt och som alltid finns där på riktigt .
  (Men du finns alltid där på bloggen och boostar och lyfter upp oss på ett väldigt fint sätt )
  Så tack för att DU finns !
  Undrar ifall det är någon som vet var dessa riktigt snygga ankel boots som Hannah har på sig på en av bilderna här , var de kommer ifrån ?någon som vet ? Tror säkert att det redan blivit svarat på sen tidigare som jag missat och kanske Hannah lite trött på alla frågor just nu om kläder osv . <3

  Svara
 • Hej Linda, men så glad du gör mig. Tack från hjärtat. Vill förmedla en bra känsla. Kan behövas i denna hårda och bråkiga världen. Mina skor kommer från ACNE. Bästa köpet ever. Tack igen finaste ❤️ Stor Kram!

  Svara
 • Tusen tack Hannah . Stor kram till dig också fina ❤️

  Svara
 • Ang Loppis, tar du kontanter eller är det Swish som gäller?

  Svara
 • Helst swish 🙂

  Svara
 • Ett tips!… Parenthood på Viaplay. Väldigt mysig serie!

  Svara