Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:22 | november 29, 2017

Julmust

Hej min vän. Tack för uppiggande krya-hälsningar.

Tyvärr är det inte bättre, utan sämre. Bara sover och sover. Har sovit dygnet runt. 40 i feber, som inte går ner, och halsen kan vi inte prata om för då skulle du kräkas.

Något som stressar mig lite är att ena min ansiktshalva har svullnat upp och är öm. Kände inatt att jag inte kunde sova på den sidan och när jag tittade mig i spegeln imorse fick jag en chock. Det är på samma sida som halsen är värst. Kan det vara farligt?

Äter penicillin sedan igår så jag tror att det börjar vända imorgon. Hoppas det iaf.

Nu har jag varit vaken en timme och tittat på Greenleaf. Somnar nog snart igen. Mio kom precis hem från skolan och hade köpt med sig julmust till mig. Han vet att julmust är min favoritläsk och ville göra mig glad. Och det gjorde han. Nästan så jag fick en tår i ögat 🙂

Peter kränger på vår loppis där nere. Påfyllt är det så bara att komma och fynda.

Kram ❤️


26 kommentarer26 kommentarer om “Julmust”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch din stackare, krya på dig! Det kan inte vara så att du åkt på bihålsinflammation också? Hela min ena ansiktshalva svullnade upp på mig när jag hade det, och jag kunde knappt öppna munnen för att dricka, gick över med pencillin men det var obehagligt.

  Lycka till med flytten ♥

  Svara
 • Usch stackare. Hoppas det försvinner snart. Ååå va jag hade velat bo närmare för jag hade gärna kommit och fyndat:-)
  http://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Är det ett penicillin du ätit förut? Så att du inte fått en allergisk reaktion?
  Håll lite koll, men om det inte lägger sig tills imorgon så skulle jag ta en tur till doktorn, det gäller ju att du blir frisk fort!
  Sedan skulle jag ta en funderare om jag var du, tog bort mina halsmandlar, det bästa jag har gjort!!!
  Hoppas du mår bättre snart och att det vänder.
  Krya på dig<3

  Svara
 • Det här låter nog konstigt men jag hade det precis som du med halsflusser i herrans många år (25 år!) och det visade sig vara svamp på tonsillerna. Efter svampdödande (både Fluconazole 150mg och naturliga candidabekämpare) har jag inte haft några problem alls de senaste fyra åren!
  Jag hade många diffusa symtom som örongångseksem, kliande hårbotten, svamp i underlivet ibland och vita små fläckar på ryggen när jag blev brun. Jag fick också vita klumpar i mandlarna.
  Läkare kopplade aldrig samman detta utan jag förstod det själv när halsprovet kom tillbaka med svamp och en duktig sjuksyrra kollade örat och såg att det var svamp. Fick tjata mig till ’svamppillret’ Fluconazole

  Svara
 • KAT idag kan du köpa Flucanazol( Diflucan) receptfritt på apotek. Det är även bra om du har svampinfektion i underlivet, då behövs bara en tablett.

  Svara
 • Stackare. Du verkar ha åkt på en riktig infektion. Tror säkert svullnaden har med infektionen att göra. Men skulle åka till läkaren i morgon om det inte vänder till dess. Du borde nog ta bort dina halsmandlar. Min dotter gjorde det för ngr år sen o från att ha haft ständiga infektioner o halsfluss, så är hon nu nästan aldrig sjuk. Hoppas du fått rätt penicillin, då borde det vända till i morgon. Kan tänka mig att du är oerhört stressad nu över allt o då blir du ännu sämre. Lycka till med försäljningen o stort krya på dig. Varma kramar från mig.

  Svara
 • Krya på dig vännen.
  Snart är du på benen igen ska du se 😉

  Svara
 • Krya på dig fina Hannah! Bra att du sover, förstår att annat inte är möjligt. Kanske du bör ta bort halsmandlarna, men det har du säkert tänkt själv. Allt kommer ordna sig med flytten, lovar dig! KRAMAR

  Svara
 • Hej!
  Först, krya på dig! Jag hoppas att du snart är på benen. Sen angående svullnaden så kanske du måste kolla upp så att du inte har en halsböld? Läs mer på 1177. Håller tummarna för att du snart mår bättre.
  Kram

  Svara
 • Låter som en läkare behöver titta på dig. Bättre förr än senare. Eller boka ett appointment via KRY-appen, de är rätt duktiga och kan hänvisa dig vidare. Men
  det är bättre att ta det onda i tid. Halsprov t ex. Varma omtankar.

  Svara
 • Hoppas det har vänt nu. Annars skulle jag ringa till 1177 och råd fråga det kan ju vara så att du har fått halsböld och då måste du till läkaren igen.

  Svara
 • Nämen fy stackare.. 🙁 Hoppas verkligen du kryar på dig snart.

  Svara
 • Hej.
  Usch, vet hur tråkigt och hur ont det gör med halsfluss. Krya på dig!!

  Om ni mot förmodan har någon vagn kvar som inte blev såld är jag mer än intresserad. Bor i Uppsala så har inte så långt att åka och hämta. 🙂
  Kram M

  Svara
 • Hej
  Tycker du borde söka läkare och inte vänta. Det kan vara så att man måste byta antibiotika,( eller höja dosen) eftersom denna inte verkar hjälpa.
  Jobbar som sjuksköterska,vill inte göra dig orolig. Men ibland händer det att läkaren får byta antibiotikasort eller styrka.
  Krya på dig

  Svara
 • Stackare! Ring 1177 o rådgör:)
  Massor av krya på dig-kramar!!!

  Svara
 • Det låter som körtelfeber. Jag hade det för många år sedan med precis samma symtom som du. Krya på dig

  Svara
 • Krya på dig din stackare

  Svara
 • Usch stackare………. Krya på dig! <3

  Svara
 • Hej Hanna, krya på dig MEN jag tycker nog att du ska kolla upp svulnaden så du inte fått ngn form av allergisk reaaktion av penicillinet.

  Svara
 • en helt annan tanke…..känns inte som om ni uppdaterar hemsidan särskilt ofta? Nåt nytt på g kanske?

  Svara
 • Men din stackare 🙁 stor krya på dig kram!

  Så gulligt av Mio 🙂

  Svara
 • Usch stackars dig Hannah mitt i all flytt och kaos , tur du har en driftig man och många vänner , krya på dig ❤️

  Svara
 • Åh, jobbigt! Borde vända på tredje dygnet med behandling. Med din höga feber och om det blir värre sök dr.
  Kram och krya!

  Svara
 • Hej!

  Stackars dig ligga sjuk precis inför flytten, hoppas du snart piggnar till men var rädd om dig.
  Du ser att det finns elsjälar runt omkring dig och vilken gullig son som tänker opp sin mamma och köper henns favoritläsk, gulla Mio.
  Kryapådigkramar

  Iréne

  Svara
 • Men fy, krya på dig! Ja dessa vintertider för ju med sig allt!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

  Svara
 • Körtelfeber kanske, då hjälper inte pc

  Svara