Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:47 | november 30, 2017

I vått och torrt

Hej min vän. Tack för att Du finns. När jag har vaknat till ur min feberdvala så har jag kikat in här och sett alla uppiggande krya-hälsningar och svar på min lilla oro. Tack!

Nu känner jag att det börjar vända. Inatt var det kulmen av vidrighet men nu mot kvällen har min svullnad i ansiktet gått ner, febern också och min hals gör inte lika ont. Full av vita fläckar och illröd men inte så ond iaf. Kroppen värker och huvudet dunkar men jag känner mig bättre.

Har legat i samma pyjamas och sängkläder sen jag blev sjuk. Inte kunnat gå ur sängen. Bara vältrat mig i mina egna odörer och feberfrossa 🙂

Men nu har jag duschat och bytt lakan. Känner mig som en ny människa.

Jag ligger i karantän inne i Williams rum. Har Stig som min trogna vän i sängen. I vått och torrt är han vid min sida. Som Peter men lite hårigare 🙂

Söta Stigan. Snart Los Stigos.

Min köttiga svullna ansiktshalva fick inte plats i bilden.

Använder mitt paket från Zara, som kom igår, som bord i sängen. För datorn och den lilla mat jag petat i mig. Perfekt.

Köpte en så fin kofta på Black Friday-rean. Den här.

Har den i nedan färgen sedan innan och gillar den så mycket. Använder den för ofta så en ny färg behövde jag.

Halva priset var det. Kanske inte så schysst att berätta det för nu är det fullpris på den igen. Men håll utkik om det blir Sale igen.

Peter köpte hem lunch till mig från Skafferiet som jag försökte få i mig. Min favoritsallad på halloumi och kyckling. Kommer sakna Skafferiets luncher. Bästa här i stan. Och för att inte tala om mitt gym WE. Vill gråta en skvätt nu känner jag. Men vad är det mot mina vänner och familj?! Måste skriva av mig nån dag när jag får orken tillbaka.

Det är så mycket känslor just nu. Så mycket som snurrar i mitt huvud och känns i hjärtat.

Ser så mycket fram emot vår flytt till Spanien. Det ska bli spännande och nåt helt nytt. Ett nytt kapitel och äventyr. Men trots det så får jag ju också känna lite sorg och vemod för det gör jag.

Imorgon ska jag se till att få ur mig det.

Vi hörs då.

Nu har min lille håriga man krupit närmre mig.

Godnattkram ❤️


15 kommentarer15 kommentarer om “I vått och torrt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina fina duJag tänkte fråga vilken strl har du på dina koftor?,jag är 180 cm och brukar ha s eller m men det är så svårt att veta när man beställer och om man måste returneraDom är super snygga så jag måste bara ha dem☺️Tack för en bra blogg med bra allt-i-allo tipsMvh Josefin

  Svara
 • Just den här koftan är rätt stor så S blir perfa för dig tror jag. Jag är 173 cm och har oftast S men ibland i vissa plagg gillar jag M. Särskilt stickat. Stor Kram ❤️

  Svara
 • Du har alltid så fina kläder 🙂 alltid tyckt de , du får alltid till de så snyggt! Önskar ja va lika duktig , går ofta i samma stuk på stickade klänningar o strumpbyxor! Såklart fint men enformigt !

  Svara
 • Ååh, Stig den söte! Han känner nog att du behöver lite värme och omtanke och då får du det,hehe..
  Jag skickar dig ”kryapådigkramar” och ”kryapådighälsningar” , hoppas natten blir bra, feberfri och utan sjukdomskänsla.

  Svara
 • Fortsätt krya på dig o mys m Stickan, sååååå söt!
  Kram kram

  Svara
 • Tänker att dina onda hals är stressrelaterat inför det ni är mitt i, en stor livsförändring.
  Lycka till med allt och krya på dig!

  Svara
 • Skönt att höra att det vänt lite. Skynda inte på nu….
  Kram

  Svara
 • Var det halsfluss du fått? Kom ihåg att hundar också kan bära på halsfluss bakterier ifall det skulle återkomma. Krya på dig nu. <3

  Svara
 • Det känns även konstigt och lite vemodigt för mig att du ska flytta så långt bort , jag som följt i så många år 🙁 svårt och förklara … vi har ju aldrig träffats även om det varit nära många ggr. men du har fått en speciell plats i mitt ❤️ Hannah, men du kommer ju finnas kvar här på bloggen 🙂 fortsätt krya på dig fining ❤️

  Svara
 • Skönt att höra att det vänt och går åt rätt håll! Hoppas du fortsätter bättra på dig!!

  Svara
 • Åh lille gos-nos! Vad jag önskar att vi hade tid och möjlighet till en hund. Fortsatt krya till dig!

  Svara
 • Har Carola köpt ert hus..?

  Svara
 • Nope.

  Svara
 • Hej! Vad är det för märke på den jättefina koftan?

  Svara
 • Som det står… zara 🙂

  Svara