Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:35 | december 1, 2017

Frisk i kaoset

Hej vacker. Hoppas du mår bra och ser framemot helgen. Jag mår så mycket bättre idag. Fortfarande sjukligt trött men inte ont i kropp och hals. Nu är jag på min fjärde penicillin-dag så jag smittar inte. Äntligen kan jag umgås med familjen och kramas.

Men synen av kaoset i huset får mig att vilja dra täcket över huvudet igen.

Här får du en mysigt liten titt på kaoset 😉

På tisdag nästa vecka går flyttlasset.

Har allt lite stress inombords.

Har lagt till ännu mer på loppisborden. Ska se om vi lyckas få till en sista dag imorgon lördag. Hör av mig ikväll om tider isåfall.

Vi har fått hyra en lägenhet här i Sigtuna av vår fina vän och granne Micce. Jag och barnen kommer få sova på varandra och bo lite trångt i tio dagar men vad gör det. Skapar nog bara ännu lite fler varma minnen i våra hjärtan.

Peter åker tio dagar före oss och fixar i Spanienhuset. Sen kommer jag, alla barnen och Stig.

Vill hinna ha avskedsfest med mina vänner, äta julbord och hitta på massor av annat innan men det finns nog inte tid för det. Ja ja, får ta igen det framöver.

För flera veckor sedan bokade jag julbord och hotell i stan för mig och Peter. Hade fixat barnvakt och sett så mycket framemot det men fick ställa in pga denna sketans halsfluss och allt som kom med den. Så deppigt.

Får käka tacos och kolla Idol med familjen istället. Det går iof inte av för hackor 🙂

Ett litet julklappstips. Jag ääälskar alla dofter från CLEAN. Köper alltid på taxfreen och har i stort sett alla dofter och bodysprays.

Nu såg jag att man kan köpa CLEANS nya bodyspray på H&M.

Jag har Air&Coconut Water samt Rain&Pear. Helt ljuvliga.

Puss ❤️


12 kommentarer12 kommentarer om “Frisk i kaoset”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skönt och se att du är på benen! Krya på dig fina ❤️ Jag är oxå sängliggandes och man ser allt man ska göra , göra d julfint , räcka till för barnen och börja packa för vårt äventyr i ett öar veckor i värmen men här ligger man . Önskar er en fin helg! Många kramar från mig! Tack för en härlig blogg!

  Svara
 • Ja Clean har ju goda dofter. Fresh Laundry har jag haft. Det är den godaste. Minns när jag hade den på med min första riktiga pojkvän. Nu påminner den bara om honom hela tiden. Kul att dofter kan ta en tillbaka så… På gott o ont 😀 Kram fina och vad roligt att du är på benen igen ❤️

  Svara
 • Härligt att du är på bättringsvägen. Hoppas du kan ta det lite lugnare nu innan du drar till värmen .
  Du har ju sjuuuuukt mycket prylar .

  Svara
 • Tack! Ja jag är en samlare av rang 🙂 Kram

  Svara
 • Vad har du köpt den bedårande fjäderlampan?

  Svara
 • Hos Plainvanilla. Så fin ❤️

  Svara
 • Fattar inte hur ni kan sälja ett sådant hus?? Går förmodligen inte att köpa igen någonsin pga priserna. Skulle aldrig aldrig orka stänga ner allting i Sverige och dra iväg med ungar till ett helt nytt land och inte ens kunna språket. Övriga Europa har inte alls den lilla tryggheten som åtminstone finns i Sverige. Det tar åratal att bo in sig på en ny plats. Bloggen lär nog inte bli lika intressant om man bor i ett annat land. Finns ju många som har flyttat till USA t.ex och deras bloggar försvinner ut i tomma intet.

  Svara
 • Jag tänker positivt och ser detta som nåt spännande och kul. Allt hänger på inställningen i livet 🙂 Ett hus är bara ett hus. Familjen, minnen och livet är viktigare. Kram

  Svara
 • Ha ha ha… roligaste kommentaren på länge. Ditt liv måste verkligen vara fyllt av spänning. ”Nej fy för något nytt, obehagligt”. Bred världsbild 🙂
  a

  Svara
 • E. Så skönt att det är Hannah som flyttar då o inte du

  Svara
 • Är det inte svårt att lämna familj vänner. Sol är ju inte allt här i världen men lycka till

  Svara
 • Knappast solen jag flyttar för. Älskar vintern och våra årstider. Vill gör något spännande. Våga lite. Familj och vänner kommer jag nog träffa lika ofta. Fyra timmar med flyg. Ska inte flytta till andra sidan jordklotet 🙂

  Svara