Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:38 | december 3, 2017

Första advent, en liten skinka och myshelg

Glad första advent min vän. Hoppas du haft en fin helg.

Jag har skänkt bort vår adventsljusstake så vi fick tända ett ljus i en vanlig ljusstake.

Älskar nu när det är mörkt och jag har ljus tända överallt. Ger så mysig och trevlig stämning.

Såg en så fin adventsljusstake på en butik i Sigtuna som jag ska köpa.

Rostig med höga vackra ljus.

Jag, Jessica och barnen hade en så härlig kväll igår. Det blev tacos istället för köttsoppa. Men köttsoppa med klimp tänker jag göra en annan dag. Vi tände ljus för Isak, pratade minnen, myste och bara va… sista helgen i vårt hus. Buuhuuhuuuu.

Isak ❤️

Vida, Liv och Stig somnade på led på varandra i soffan 🙂

Fick sån vidrig migrän i eftermiddags så jag fick ligga i ett mörkt sovrum och spydde som en gris (och grät efter mamma som jag alltid gör när jag kräks 🙂 ) i flera timmar. Peter köpte migränmedicin som tack och lov hjälpte. Tror jag håller på att klappa ihop.

Han, Jessica och barnens var nere på julmarknaden här i Sigtuna och kom hem med tunnbröd och hjortronsylt. Det var en god uppmuntran.

Två favoriter jag har.

Vill glädja Peter tillbaka nu när jag är på benen igen så jag håller på att fixa en liten julskinka som vi kan äta framför en film nu.

Snart färdig i ugnen, griljerad och varm ska vi äta den med senap och äpplemos.

Men först ska jag och min snygga outfit gå ut med Stig. Hoppas jag inte möter nån i skogen. Jag kan ju misstas för ett skogstroll 🙂

All Kärlek ❤️


18 kommentarer18 kommentarer om “Första advent, en liten skinka och myshelg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh men fina Hanna. Så mycket sjuk du varit i höst. Du måste inte göra allt och tacka ja till allt. Du duger och är en toppen mamma, fru och vän ändå. Var rädd om dig i allt du gör. Kram.

  Svara
 • Finaste skogstrollet , usch stackars dig nu håller jag tummarna för att du ska förbli frisk . Precis som du säger så är det mycket just nu och då åker man på allt 🙁 det har varit mycket för min del också här med försäljning och flytt och många beslut , känner mig helt slut trött och helt OFF men men nu är det snart Jul och många trevligheter väntar / Kram och fortsätt krya på dig fina Hannah ❤️

  Svara
 • Var rädd om dig. Du har nog haft det för stressigt ett tag och då säger kroppen ifrån.
  Kram

  Svara
 • Du får verkligen krya på dig och vara rädd om dig <3
  Det glädjer mig verkligen att du har en så fin och omtänksam man OCH vänner.
  Blir varm i mitt hjärta.
  Kanske all stress för dig/er? Men snart är ni där och hoppas du får må bättre då.

  Ett snyggt troll i alla fall 😀

  Ha en fin vecka.
  Kram <3

  Svara
 • HannahHej! 🙂
  Igår kravlade jag upp efter flera dagars nackmigrän, mår hemskt psykiskt varje gång! Jag har provat Zomig men hjälper inte alls. Vågar inte prova annat då det är fruktansvärda biverkningar på listan… 🙁
  Vilken migränmedicin äter du då?? Jag har nackmigrän och hört att det inte finns något som hjälper då. Vet du eller någon av dina läsare här det? Stor kram och du måste vara det vackraste Trollet i den skogen!

  Svara
 • Hej Hannah! Magnesiumcitrat hjälper mot migrän. Man ska ha en hög dos av magnesium. Svenskt kosttillskott.se har Magnesium 800.Har själv problem med migrän och fått oftare än tidigare. Men nu har jag inte haft på 6 veckor. Krya på dig fina Hannah.

  Svara
 • Hej Carina,

  Kikade lite på deras hemsida, men de har en del olika varianter. Vilken rekommenderar du?

  Tack på förhand.

  Maja

  Svara
 • Äter du det regelbundet eller bara när du får ont?
  Mvh

  Svara
 • Vad köpte han för medicin till dig?? Har oxå migrän och har inga tabletter direkt.
  Brukar ta eeze och då försvinner mitt illamående men inte värken

  Svara
 • Oriptan och Sumatriptan hjälper! Det är bara två tabletter i ett paket. Lite dyra men vad gör det om de hjälper!

  Svara
 • Så mysigt =) I går bakade jag Lussebullar utan Socker, Vetemjöl och Smör =) Lite ”nyttigare” variant alltså. Så gott och de blev jättesaftiga och goda =) Recept finns här: https://laila.mabra.com/lussekatter-utan-vetemjol-socker-och-smor/

  Svara
 • Tihi 😀 ett väldigt vackert skogstroll isåfall! Härlig du är! ♥

  Svara
 • Du måste vara rädd om dig ❤️

  Svara
 • Vad sjukt jag har haft migrän till och från hela helgen men igår söndags eftermiddag så var det som värst! Stod verkligen inte ut och gick tillslut och la mig vid 21 och sov i 8 timmar. Hoppades att migränen skulle va borta på morgonen men nej det va den inte. Så efter jag ätit frukost så spydde jag av illamående. Migränen höll i sig till förmiddagen då jag tog en värktablett och drack lite cola för koffeinet. Så gick det som tur var över. Men sen läste jag om nån jävla supermåne Hahaha så ba jaha, det va därför jag mått skit! Tar också emot tips på vilket läkemedel man ska testa om man har mycket migrän runt pannan/vid ögonen. Kram!

  Svara
 • Men din stackare!!! Hoppas du får någon slags lugn o vila snart!
  Ta hand om dig❤️
  Kram kram

  Svara
 • Klimp är såå gott. Inte ofta jag hör det nämnas. Kram

  Svara
 • Hej Hannah önskar all lycka till med flytten. Förstår att det ni gör nu är en oerhört påfrestande resa. Du verkar så generös och snäll. Jag själv flyttade från hus till lägenhet och rensade under 6 månader. Bara det var oerhört påfrestande. Mentalt stark resa bara det i sig. Du har säkert förberett dig massor inför flytten
  Men ett tips är att magasinera ert hem tills ni vet om ni kommer att stanna kvar i värmen. Du skrev att det va ca 6 månader på prov och det kan ju va skönt o veta att en del av ens hem är kvar. Massor av kramar och lycka till.

  Svara
 • åhh jag avskyr verkligen migrän tur det gick över <3
  ja vi sitter inte i samma sits men ändå klappar ja me ihop jobbigt Hoppas verkligen du känner dej bättre snart du får ta det lugnt kram kram fina hanna

  Svara