Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:40 | december 8, 2017

Magdans och mat i mängder

God fredag min vän. Här njuter vi så vi nästan skäms 🙂

Solen skiner, palmerna vajar, maten är gudomlig, roligt sällskap, vackra miljöer och magi.

Vi var uppe tidigt och tog en promenad runt hotellområde… som är väldigt stort. Sen åt vi brunch vid poolen.

Hur gött!

Så mycket mat hela tiden. Precis min gebit 🙂

Morgonen börjades med att syrran rakade benen i bidén. Bidé är ju det bästa som finns. Varför har vi inte det hemma på samma sätt.

Snart ska vi gå på marknaden här i Marrakech men både jag och Maggan är lite splittrade. Ska vi våga oss dit nu när vi båda har nya hus att inreda. Vi vet att vi kommer bli galna. Shopping-galna. Jag har ingen som helst plats i väskan och jag kan ju inte släpa med massa krukor mm hem för att sen försöka få med mig till Spanien. Flyger ju själv med alla barnen, massor av bagage och Stig samt hans stora bur… så jag måste hålla mig i skinnet 🙂

Igår åt vi alla tjejerna middag på Le Marocain. Den marockanska restaurangen här på hotellet.

Musik och magdans till maten.

Susanne gör allt för konsten. Hon ville få den perfekt bilden på det vackra taket 🙂

Önskar dig en fin dag. Tack för att Du finns.

All Kärlek ❤️


19 kommentarer19 kommentarer om “Magdans och mat i mängder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Va trevligt ni verkar ha! Vad heter hotellet ni bor på?
  Stor kraaaam

  Svara
 • Det heter La Mamounia. Sagohotell ❤️

  Svara
 • Varför skriver du inte att detta är en sponsrad resa?

  Svara
 • Troligen för att reta dig..

  Svara
 • Hej

  Vilken fin outfit du har på dej den blusen och byxorna, var har du köpt de? Finns de nu i butik att köpa?
  Kram

  Svara
 • Du får blunda 🙂

  Svara
 • Åter igen från en 4:barns mamma, Njuuut

  Svara
 • Ser heeelt underbart ut!! ❤️ Glad att ni har det bra 🙂

  Svara
 • Så underbart att du kan släppa allt och bara njuta och må väl.
  Kram

  Svara
 • Dom har så fina lampor att köpa där Köpte -84 där

  Svara
 • Hej Hanna! Jag måste bara säga att jag såg ett klipp med dig hos Anita. Alltså jag fick en helt annan bild av dig. Du var en vältalig och mogen kvinna nu. Du verkade självsäker och och inga problem alls att sitta där och prata i soffan. Något har hänt med dig som jag inte riktigt hängt med i Hur som helst så var du jättefin En annan sak… hur var det i Marocko? Ett gäng vackra kvinnor från Sverige ute på gatorna, hur mycket busvisslingar fick ni efter er hehehe? Jag har varit i Marocko och har mina aningar

  Svara
 • Spännande det skulle vara att få veta hur din bild av Hannah såg ut tidigare?

  Svara
 • Mer blyg osäker och tillbakadragen.. Hannah är lätt en av Sveriges vackraste kvinna. Är du nöjd Charlotte? Fick du ditt svar?

  Svara
 • Om jag är nöjd? Tog det inte så allvarligt utan var bara nyfiken på hur du har upplevt Hannah tidigare då jag inte vet ett skit om henne sen innan. Tack för svar då fick jag veta det!

  Svara
 • Varför frågar du om du inte bryr dig? För du vill tramsa dig i kommentarsfält som så många andra barnsliga människor. Att det ska vara så förbannar svårt att uppföra sig nuförtiden. Tänk två gånger innan ni kommenterar hur saker kan uppfattas av andra. Hur svårt kan det vara?

 • ?

 • Blev nyfiken och googlade upp detta. . . Klarade av att se tio minuter. Är detta program riktat till vuxna kvinnor? Det var nog det ytligaste jag sett på länge och vilken tillgjord programledare. Hon måste ju ha fått jobbet för att hon varit gift med Calle.

  Grattis till ett välförtjänt break i flyttkaoset Hannah. Hoppas din stressnivå sänkts.

  Svara
 • Håller helt med ang Anithas program. Fruktansvärt ytligt och hon pratar som en tonårstjej. Tala om ålderskris….
  Skönt för Calle att han slapp den bimbon.

  Svara
 • Njut på, det förtjänar ni så väl!
  Tack till både dig och din syrra som förgyller mina dagar. Tack för att jag blir påmind om att dricka varma koppen och käka Finn Crisp, istället för att trycka i mig en Pizza!!!
  En liten text till Er som jag älskar:

  ”Här är hon, personen som jag ibland har svårast att förstå mig på. Svårast att acceptera och svårast att vara snäll mot. Alldeles för ofta är jag både trött och arg på henne. Men så står hon där och möter min blick i spegeln, varenda dag. Då nickar vi mot varandra och viskar ”idag gör vi tillsammans den bästa dagen”.

  Svara