Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:57 | december 14, 2017

Sömnlös

God morgon min vän. Hoppas du mår bra.

Här är det vansinnigt mycket att stå i. Har inte hunnit skriva till dig då jag knappt haft tid att andas. När jag sätter mig på planet på söndag med barn och hund så kommer jag nog bryta ihop. Nu håller jag ihop mig själv så gott jag kan.

Har så galet mycket att sy ihop nu innan helgen. Vaknar på nätterna och börjar tänka på allt och kan inte somna om. Ligger vaken med hjärtklappning och är helt snurrig på dagarna pga lite sömn. Men har skrivit långa listor som jag checkar av 🙂

Hade du en fin Lucia igår? Jag var upp i ottan och gjorde oss klara för att se ett ljuvligt Luciatåg på Vidas förskola.

Min lilla Tomte och Lucia-Presley. Fikade en stund gjorde vi efter morgonens sång.

På eftermiddagen hämtade jag alla mina barn från skola och förskola och så åkte vi hem till mamma och Gunnar och firade Minijul. Känns så konstigt att inte gå till kyrkan på julaftonsmorgon och äta jullunch hos dom i år. Allt blev så definitivt igår.

Men vi hade en mysig, god och oerhört varm kväll… trots mina lilleskutt-tårar 🙂

Obligatoriska bordsbönen.

Alla mina barn på en bild. Det är inte varje dag det händer. Måste alltid muta med nåt för att få killarna att ställa upp… eller smygfota 🙂

Mammi ❤️

Nu måste jag väcka barnen. Ska faktiskt få mig en liten egostund idag och fixa håret hos Catta. Skönt att få det gjort innan flytten. Sen ska jag lämna nycklar och skriva på det sista hos mäklaren inne i stan.

Allt kommer bli sååå bra men just nu är det bara jobbigt.

Ha en fin dag. Glöm inte bort att Du är värdefull.

All Kärlek ❤️


10 kommentarer10 kommentarer om “Sömnlös”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tänk så skönt när ni kommer ner å kan börja fixa å bara vara på ett ställe. Ert hem. Sverige å alla finns kvar. Njut å ha en mysig dag. Kram

  Svara
 • Gumman…upp med hakan, allt blir bra ska du se<3

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • De blir bra svårt just i början säkert. Jag vill skulle gärna va i Spanien 3 månader varje år för att slippa den jobbigaste vinter tiden. Vad va de avgörande för er att ta steget att flytta? Lycka till med allt fina fina Hannah. Du verkar va en så godhjärtad och snälla människa. Kram

  Svara
 • ❤️Allt kommer bli braNär du mist annar det e ni i Spanien . Tycker du är så grym❤️Men var rädd om dig och familjen i stressen❤️Tänk på allt positivt när ni väl kommit framKram på dig/er❤️

  Svara
 • Värmen i er familj lyser igenom i bilderna.
  Alla är så fina och William som jag inte sett på länge är jättesnygg.
  Hoppas allt lugnar ner sig snart så ni får en fridfull jul.
  Kram

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Alltså, shit!! Har inte sett William på evigheter. Så stilig han blivit. Blandning mellan Isak o Lance:)

  Svara
 • Styrka till dig! Förstår att du har blandade känslor högt och lågt i dig och runt om dig nu, men det kommer att kännas såååå mycket bättre när ni landat och kommit i ordning i huset i Spanien! Fortsätt kämpa fina Hannah, snart är du där! KRAMAR Era barn är verkligen så fina alla 4

  Svara
 • Så snygg William är, inte alls lik kusinerna ..

  Svara