Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:20 | december 17, 2017

Back to the 80’s

Hej min vän. Hoppas du mår bra.

Nu är jag tillbaka! Aldrig mer kommer det gå så här lång tid mellan mina inlägg. Vi har ju inte hörts sen i fredags. Huvva!

Well well… sen dess har jag rest i en tidsmaskin tillbaka till 80-talet, packat inför flytten och satt mig, barnen och Stig på ett flyg, lämnat allt och landat i ett nytt kapitel i livet.

Nu är vi här, i vårt nya hem i Spanien.

Var så tom och trött efter veckorna av flytt och bergochdalbanan av känslor så jag somnade efter att vi ätit lunch och vaknade nu 🙂

Kanske inte så konstigt med tanke på att jag jobbade hela dagen igår, somnade vid 2 på natten och klev upp kl 04.00 för att fara mot Arlanda kl 04.30.

Fyra trötta barn på Arlanda. Men det gick så bra. Vi hjälptes åt med alla packning (6 stora resväskor, handbagage, en stor hundbur och Stig) och vi somnade alla så fort vi lyfte.

Stigan var lika glad när vi lämnade honom som när han kom fram. Han fick lite lugnande innan resan så han sov nog.

Peter hämtade oss och när vi kom fram till huset möttes vi av ballonger och alla hade vi fått ett fint brev på våra rum och presenter.

Eget bananträd har vi.

Har så klart mycket att visa och berätta men nu ska vi göra iordning lite kvällsmat och umgås hela familjen. Det var så galet längesen vi var tillsammans allihopa. Har inte träffat Peter på snart två veckor.

Måste bara ta dig tillbaka till 80-talet med lite nostalgi. Var med på ett roligt jobb igår. Kan inte berätta så mycket mer än så. Men bara bilderna kommer väcka nostalgikänslor hos dig också.

Axelvaddar, pastellfärger, hockeyfrilla, Starlet och flygande Jakob är bara några av dom sakerna som jag fick uppleva igen för en stund.

Härligt va?! 🙂

Om ett tag kommer ett grymt tips och tävling.

Alla Kärlek ❤️


13 kommentarer13 kommentarer om “Back to the 80’s”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åååå va härligt att ni är tillsammans hela familjen igen. Ha nu en riktigt härlig första kväll i nya boendet 🙂
  http://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Å,vad spännande med nya huset i ett nytt land! Lycka till med allt!!
  Kram

  Svara
 • Det ska bli så roligt att följa ditt och din familjs liv i Spanien! ❤️

  Svara
 • Ååh jag har saknat dig, er, undrat hur allt gick.. SKÖNT att du hörde av dig, TACK!
  Ska bli spännande att följa er i Spanien, tänk att EL Stigo fick följa med hem efter flygresan? Trodde det var karantän och annat skit som gällde för husdjur till annat land?
  Ha nu en skön kväll allihop, förmodar att ni är helt slut och somnar tämligen fort.

  Svara
 • Lycka till med allt i ert nya hem och land!❤

  Svara
 • Härligt att ni är på plats. Vilken häftig grej. Skulle oxå vilja göra som niKärlek till er

  Svara
 • Härligt att återförenas med maken din ikväll igen, så fint han gjort för er. Det är kärlek det ❤️ Ska bli så kul att få följa er på denna resa med nytt hus i nytt land. Stor kram fina ni ❤️

  Svara
 • Nostalgi säger jag bara, vad är det egentligen med de där -80 talet ? Min dotter som är 18 år lyssnar på -80 tals musik o har vid ett tillfälle sagt att hon är avis på att jag var tonåring den tiden. Det är allt nåt speciellt med sköna -80 talet.

  Svara
 • Lycka tillDu verkar så härlig som person

  Svara
 • Hej, enligt vad Magdalena skrev fick ni väl inte lägga ut några bilder? Lycka till i Spanien

  Svara
 • Jag har inte fått nån order… 🙂

  Svara
 • Skönt att vara på plats och hela familjen tillsammans det betyder allt vad fin han är Peter- det ör kärlek. Ska bli kul att följa ert ”nya” liv.

  Svara
 • Vilket härligt inlägg! Blir glad av att läsa det. 🙂

  http://hannafialotta.blogg.se

  Svara