Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:22 | december 22, 2017

Ljusa dagar

God morgon vacker. Hoppas du mår bra. Inte många dagar kvar till julafton nu. Har du hunnit med allt som du ska?

Jag och Liv är dom enda som är vakna. Vi äter frukost och planerar för julhelgen.

Igår var vi iväg och köpte julklapparna så nu är det klart. Peter får köra för jag kommer aldrig lära mig att hitta här känns det som.

Fattar inte hur jag ska hitta överallt… och det måste jag ju när jag ska mäkla 🙂

Igår satt vi ute och åt lunch. I solen är det säkert 20 grader varmt. Så skönt. Svårt att förstå att det är jul när man sitter i tisha och svettas vid havet. Men jag klagar inte direkt.

Det jag gillar mest är ljuset. Bara att få hela dagar av solljus gör mig glad. Älskar snö och vinter men inte mörkret i Sverige.

Önskar dig en fin dag.

Tack för att Du finns ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “Ljusa dagar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du kommer säkert snart hitta med bil, inte så svårt. Ska jag säga som bott här i ett år och fortfarande inte kört själv, he he … men brukar memorera när jag åker taxi eller när någon annan kör. Jag är bara livrädd att köra själv *pinsamt* Skyller på att hunden behöver långa promenader, så det är bättre att gå .
  Kommer inte bli några problem för dig …

  Svara
 • blir det inte mörkt fort på kvällarna där?
  typ varje dag..

  Svara
 • Jo men solen går ner efter kl 18 så det är ljust länge.

  Svara
 • Hur funkar det att jobba som mäklare i Spanien? Krävs det ingen utbildning som i Sverige?

  Svara
 • Nope, ingen utbildning krävs. Inte alls på samma sätt som i Sverige. Här är man mer en säljare och advokater sköter allt.

  Svara
 • Ser helt underbart ut! Önskar er all lycka i Spanien och en riktigt God Jul!

  Svara
 • Hej! Undrar vad Peter ska jobba med där? Hade ni lagt ner klädföretaget? Men är ändå flera butiker kvar?
  Ha så skönt nu! Man vill ju själv flytta utomlands, men hade inte varit borta mer än ett år, eller hyrt ut huset hemma då.

  Svara
 • Ni kommer få det hur bra som helst! Vi har oxå köpt en nybyggd lägenhet i Spanien, på Mallorca och planerar att flytta ner till våren. Vi hade en svensk kille från ett svensk mäkleri som hjälpte oss med alla kontakter och hur man går till väga punkt för punkt. Det är guld värt. Det jobbigaste var el och vatten kontrakten, som kan ta tid. Ni kommer att få massor av nya vänner och njut nu av klimatet och den öppna atmosfären.

  Svara
 • Jag hade så gärna velat göra som ni, men jag är så hemmakär och har svårt för nya saker…har ett bra jobb, perfekt hus och fina vänner, känns svårt att lämna. Fast det hade ni ju också men vågade ändå! Men det känns skrämmande att våga lämna allt tryggt?! Även fast det säkert skulle bli jättebra 🙂 Jag tänker att det kanske blir i framtiden när man blir pensionär ist 😉 Är du utbildad mäklare eller måste du lära dig från början? Hoppas ni får det underbart, vilket jag redan ser att ni har!! Önskar er en god jul!!

  Svara
 • Läste i efterhand att ingen utb. behövs, så bra! 🙂

  Svara
 • Jaa du. Jag vet inte jag. Du skriver att du svettas i tisha i 20 grader, Vid havet. Vad vill du få oss att tro? Inte någon svettas i den temperaturen vid havet.

  Svara