Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:19 | december 23, 2017

Dan före Dan

God morgon min vän. Här har vi precis vaknat.

Jag har öppnat upp skjutdörrarna till balkongen och ligger i sängen med frisk luft i ansiktet och en vacker vy. Vill nypa mig i armen för det känns som en dröm.

Min och Peter säng kom igår. Halva natten fick vi sova i den själva sen kom två små tjejer intassandes. Vida burrhår vägrar gå upp.

Bäddade den igår och låg likt nu och bara tittade ut.

Visst är den fin? Har alltid velat ha en sammetsgavel.

Letar efter H&M Home med ljus och lykta. Vet du om den finns här i Marbella/Malaga?

Vill köpa deras linne-bäddset. Så snyggt och skönt.

Igår var det pingisturnering. Liv mot Peter och Vida mot sig själv. Jag och Stig var bara åskådare. Killarna ser man knappt röken av här heller. Dom sitter på sina rum och grejar och visar sig när det vankas mat 🙂

Trist kan jag tycka men är väl typiskt tonåringar.

Idag ska jag fixa med det sista.

Fara till svenskaffären och köpa örtsalt (Herbamare). Det måste jag ha… På mackan och krydda maten med. Kanske ta en sväng till marknaden samt duka och göra julfint inför morgondagen.

Kram ❤️


10 kommentarer



10 kommentarer om “Dan före Dan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna,

  Jag kan rekommendera en bra butik med bra priser på inredning/sängkläder mm (har även mycket barnkläder)
  den heter Dunnes store och ligger efter kustvägen i Fuengirola. http://www.dunnesstores.com/
  (en engelsk butik).

  Sedan vet jag inte om H/M home finns i gallerian mittemot El Corte Ingles nere i Puerto Banus, kolla där.
  (Marina Banus heter gallerian). Sedan har du ju naturligtvis Zara Home nere i Puerto Banus.

  Sedan kan jag rekommendera dig om en spansk hemsida där du kan beställa och det skall vara gratis leverans i Spanien.
  Sjukt fina saker till mycket bra priser men den vill jag inte lägga ut här, tyvärr.

  God Jul !! hoppas det fina vädret håller i sig / Cattis

  Svara
 • Jisses så härlig utsikt 😀 Så himla fint. Idag hade jag lätt bytt plats för det är typ 7 grader ute och storm…. Det kunde åtminstone varit först ute. ha en härlig dag, själv ska jag köpa det sista sen städa
  http://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Det ska finnas en H&M Home uppe vid La Cañada, Marbella och en nere i Puerto Banus mittemot El Corte Ingles, vid lilla shopping centret Marina Banus. Men är dock inte 100%, bara vad jag hört … annars har du Zara Home, men kanske de inte riktigt det du söker efter.

  Svara
 • H&M home finns i Malaga oxå, öppet rätt sent. God Jul!!

  Svara
 • Hej Hannah Hoppas ni kommer att trivas i ert nya hem. Förstår om det är lite trevande nu i början men ni kommer säkert att hitta er vardag. Det som jag kan fundera på är vad som fick er att bryta
  Upp. Det är ju trots allt en stor grej

  Förlåt om jag verkar nyfiken men lite intressant ändå och veta om du nu vill svara. God Jul på er

  Svara
 • Vill önska dig och din familj en riktigt GOD JUL. Här hemma i södra Sverige är det gråtrist och plusgrader idag. Ingen julstämning alls. Kl. två drar vårt julfirande igång med glögg och julbord, och tomte förstås, trots tonårsbarn.
  Njut av er fina miljö och må så gott i jul.

  Svara
 • God Jul och Gott Nytt År! Kram

  Svara
 • Hej!
  Var har ni köpt sängarna? Skall också köpa nya i Spanien.

  Svara
 • God Jul Hannah Peter och barnen från ett mörkt trist och blåsigt Skåne , nu drar vi snart över Sundet och firar en dansk Jul med allt vad det innebär ❤️

  Svara
 • Hej Hannah, så fint ni har det! Grattis till flytten! Jag undrar om du, som nyligen röjt ut ett helt hus och fått tänka igenom vad som var värt att spara respektive köpa nytt, har några tips kring detta. Jag är själv en ”spara” och får ångest av att slänga (ångar mig ofta). men mår inte bra av att ha samlat för mkt, heller. Har du några tips för rensning och ”nytänk”?” har du, när du rensat, tänkt att ”detta kommer jag akta mig för att köpa på mig igen?”. Du verkar också ha ett så bra öga för design och inredning. Hade varit intressant att läsa om dina tankar för att inreda ett nytt hem från scratch. tacksam för tips 🙂 Kram, Maria

  Svara