Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:16 | december 28, 2017

BLÅGULA

God morgon min vän. Hoppas du är laddad inför det nya året. 2018 ska bli vårt år. Eller hur? 🙂

Här är alla friska igen. Var rädd att det var kräksjukan men som tur var bara nåt som Mio ätit. Eller kanske ätit för mycket av. Hittade väldigt många tomma godispapper och kakpaket på hans rum 🙂

Igår var vi på det blågula varuhuset IKEA. Peter hatar det och jag älskar det. Köpte massor av värmeljus som alltid, kuddar, mattor, stekpanna och annat livsviktigt.

Tog typ hela dagen. Tiden bara försvinner när man är där.

Vi åt köttbullar men också tapas. Det finns såklart på IKEA i Spanien 🙂

Dom små pysslar med sina julklappar och jag får armband, ringar och halsband som matchar mina outfits för dagen. Inte illa.

Igår var Peter, William och Mio nere i Puerto Banus. Peter fick en middag och myskväll av dom i julklapp.

Första gången jag var själv med tjejerna i huset… när det var mörkt. Vi stängde in oss i sovrummet 🙂

Trots larm, kameror, grindar och murar OCH Stig så är jag lite rädd. Det är så stort hus. Är alltid rädd när jag är själv. Samma i huset i Sverige om du minns. Får väl skylla mig själv när jag älskar skräckfilmer och nyligen såg filmen Hush på Netflix. Gillar du läskiga filmer så se den. Men vill du alltid vara rädd när du är själv hemma så se den inte.

Var i svenskaffären och köpte dipp. Chips och dipp är min fetish. Så gött!

Ska nog be mina kompisar som kommer över hit på nyår att köpa med lite dippa till mig så jag har en dippgömma som inte sinar.

Nu till världens bästa tips. Ninjaplast! Bästa uppfinningen. Är det bara jag som avskyr plastfolie?! Den knögglar ihop sig, fäster inte på burkarna och är vidrig att få till. Men inte Ninjaplast. Den är helt fummelfri, fäster och är smooth. Love it!

Ingen smygreklam bara nåt för att underlätta din vardag lika mycket som den underlättar i min 🙂

Det är några killar från Malmö som tagit fram den. Fick min av svärmor Marianne. Men googla så hittar du säkert.

Ha en fin dag.

Puss och Kram ❤️


17 kommentarer17 kommentarer om “BLÅGULA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Varför så överdrivet stort hus?

  Svara
 • Varför inte 🙂 men överdrivet stort har jag aldrig sagt men vi är en stor familj med många vänner som kommer på besök så vi behöver det. Älskar ju kollektivlivet.

  Svara
 • Håller helt med dig Hannah. Om man har råd varför inte. Vi bor själva väldigt stort. Tycker det är underbart att vi får plats att umgås flera familjer samtidigt, utan att det känns som om man sitter på varandra. Finns bara en nackdel med stora hus, och det är städningen. Men det är smällar man får ta. Och speciellt ni som nu bor så långt bort från nära och kära. Förstår verkligen att man då villhöver bo stort. Vill ju inte att alla som ska komma och hälsa på ska behöva bo på hotell.

  Svara
 • Har sett ninjaplast både på ica och coop i stockholmsområdet.

  Svara
 • Låter bli att se skräckfilmer. Känns som om jag ska dö i hjärtklappningar de få gånger jag provat .
  En dipp är jag långt ifrån rädd för … finns inget godare, till ALLT! Fisk, chips,
  kött, kyckling, grönsaker ….
  God fortsättning önskar jag er.

  Svara
 • Åååååå jag skulle åxå köpa ett stoooort hus om jag kunde!! 🙂 🙂 tills dess? 😮 njuter jag av alla andras lyx & avund är INTE min kompis <3

  Kom på hur man ser filmsnuttarna på Insta! men eftersom dom försvinner efter 24 timmar så missade både jag & andra när du visade snuttar från huset innan man kom på hur man gjorde! 😮 Vill inte verka nyfiken, men är likväl nyfiken hi hi 😉 det du visat hittills är ljuvligt <3 & så får jag lite värme/palmer/sol drömmar i Dalarnas vinterlandskap! bara en sån sak!! 🙂 🙂 🙂

  Vår Jul har varit fin <3 men igårkvällst kom ett dödsbud… så hårt, slog omkull mej helt… tappade fotfästet… & man undrar varför? vad är livets mening? vad betyder pengar då?… Hon ville leva! hon kämpade tappert & förlorade… plötsligt blir allt omkring en oviktigt… samtidigt blir livet än viktigare att leva! följa sina drömmar! göra slag i saken! precis som ni gjort, inte sitta & drömma & tänka "att sen" då ska vi det & det &… för "sen" kanske aldrig blir… Carpe Diem <3 <3 <3

  Stor omfamnade Kram till hela din familj <3 <3 <3

  Svara
 • Hej, modigt av er att ta steget fullt ut och flytta permanent 🙂
  Ansöker ni även om att blivresidenter där då? För det blir väl i princip samma som att man emigrerar?
  Var det Ikea i murcia ni va till? Är det typ samma priser där som i Sverige?

  Tack för en fin blogg!

  Svara
 • Hej Hannah vad har ni för temperatur hos er nu? Bara en liten fråga du älskar snö och friska kalla dagar har jag för mig.
  Är ni en skidälskande familj?

  Svara
 • Å tack för tipset!!! Ska leta efter detta! Hade en poångpromenad om mig själv en gång och en fråga var: ”Vad hatar jag mest i hela världen?” 1. Krig X. Elaka människor 2. Plastfolie. Du förstår ju omfattningen!!! Ha ha! Ha det gott i värmen!

  Svara
 • Hallå kexet!
  Vid Ikea finns Maison du Monde som är en nice inredningsbutik. Där har jag köpt hem matta, pläd, kuddar, espressokoppar och annat.
  Kolla deras hemsida!

  Svara
 • Hej Hannah
  Kul med Ikea och shopping med maken i varuhuset.
  Själv undviker jag plast för det mesta, använder glasburkar för att förvara mat, känns bäst för miljön och hälsan( men det är jag;)).
  Ha det toppen sista dagarna på året.

  Svara
 • Ska bara tipsa om värmeljusen från ikea ,,,har inga ”pluttar” i botten o det gör att värmen ej kan ta vägen ngnstans o de kan explodera . Tips bara så ni vet kram från Sverige

  Svara
 • Det hände mig o har sen dess aldrig köpt deras värmeljus. Eldorados har det blivit sen o har inte haft några problem.

  Svara
 • Hur många kvadrat är ert hus? Ska du lägga ut lite interiör bilder senare?
  Vore kul att se..Gott nytt år till er fina familj!

  Kram Anna

  Svara
 • Äkta Rolex? Supersnygg! Du är en riktig lyxlirare:)

  Svara
 • Wow inte helt fel.Men lite väl mycket pengar för en klocka om man vet ca pris.Men alla är vi olika och tur är väl det.☺

  Svara
 • Jag håller med varför inte stort om man vill det?
  Det är väl Hannah och Peter som bestämmer och betalar .Stort lycka till

  Svara