Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:26 | december 29, 2017

En oas

God fredag vacker. Hoppas du mår bra och känner dig vid gott mod.

Idag kom Mia och hennes son Bobo. Så underbart med vänner på besök. Igår var Sandra och Toni samt deras barn Presley och Luna här på middag. Vida blev så lycklig för Presley är hennes bästa vän från förskolan i Sverige.

Imorgon kommer Ewa och hennes barn och på nyårsafton landar Tessan och Robban med barn samt Mios två kompisar Hugo och August.

Huset fullt. Precis som jag gillar det 🙂

Här skiner solen och det är varmt och skönt.

En oas. Vår oas.

Vi har suttit ute i flera timmar och pratat och njutit.

Älskade ju vår terass i förra huset och sörjde den lite men jag måste ju säga att vår nya slår den gamla.

Det är så härligt när barnen kan vara ute hela tiden och dörrarna är öppna så Stig springer in och ut som han vill.

Mia köpte med sig dippa till mig. Nu ska jag klara mig ett tag 🙂

En present från hennes syster som är kvinnan bakom Fira. Så vackra kläder.

Hur snygg?!

Bästa vänner.

Har fått lite frågor om fler bilder på vårt hem. Här får du en liten titt på mitt badrum och ”garderob”. Jag har mitt egna badrum. Bara mitt. Badkar och dusch, mitt handfat, min toalett. Mitt mitt mitt 🙂

Ingen som glömmer toalocket uppe, kissar på ringen och stökar ner.

Min ”lilla” garderob!

Doftar gott gör det också överallt.

Utsikten från ena fönstret…

… och från andra i garderoben.

Olivträd och palmer i trädgården. Som balsam för själen 🙂

Nu ska vi fara och handla mat inför helgen.

Vad gör du över nyår?

All Kärlek ❤️


29 kommentarer29 kommentarer om “En oas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhh det ser verkligen helt fantastiskt ut , här hemma känns det nästan som Våren är på väg , lite märkligt faktiskt , snart Januari ju . Gillar inte Vinter och snö så inte mig emot .
  Hade hellre suttit på din terass och druckit bubbel Nyår firar vi i lugn och ro i vår nya lya , skönt det också efter allt julfirande hit och dit / Gott Nytt År till dig och din familj och stort lycka till med allt ❤️

  Svara
 • Hej fina, så underbart hus o läge! Vill fråga, vad jobbar din man med? Hur kommer det sig att ni bara valde att göra detta med flytt o grejer?

  Kram kram

  Svara
 • Vad fint ni har de! Kan man bada även nu? Underbart isåfall. Ha ett riktigt GOTT NYTT ÅR

  Svara
 • Herregud vad jag vill byta liv med dig haha! Detta ser UNDERBART ut!
  Såg att någon ställt frågan hur det kom sig att ni valde att flytta utomlands och jag undrar samma sak. Möjligt att du skrivit om det i nåt inlägg som jag missat? Tänkte iaf att det är en så stor sak att bryta upp från sitt vanliga liv (vilket såklart är jättehäftigt och modigt att ni vågar göra!!) och om det är något ni tänkt på länge och planerat inför.
  Hoppas att ni kommer att trivas! Det ser helt fantastiskt ut på bilderna och jag skulle också vilja ha mitt egna badrum, satan i gatan vad lyxigt! Kram Karin

  Svara
 • Åh vilket fantastiskt underbart badrumoch vad härligt att få ha ett eget bara ditt
  Då kanske det inte bara är jag som irriterar mig på stökiga badrum och nedkissade toasitsar, jag menar hur svårt ska det vara egentligen
  Gott Nytt År och Njut av allt

  Svara
 • Åh jäklar vilket hållkäften hus
  Sååå fint, önskar er ett riktigt Gott Nytt År
  Kram❤️

  Svara
 • Tack för mysiga & vackra bilder ute & inne från ert ”Slott” <3 så vackert <3 Carpe Diem <3

  Svara
 • Jäklar så lyxigt!!
  Inte utan att man blir lite avis! Vilken dröm!

  Svara
 • Så fint ni har det, inte är det så jätte olikt från hur ni hade det i svergie, utom att det är varmt och skönt varje dag. Huset och speciellt altnanen ser ju nästa lika ut. Hoppas ni får det bra där och lycka till med en ett ntaa vasnitt i livet 🙂

  Svara
 • Sååååå härligt!
  Garderoben jaaaaa tack!

  Nyår? Så lite som möjligt.
  Ostbricka o marängswisse. 🙂
  Enkelt o gott

  Svara
 • Ser väldigt luftigt och fint ut, och sköna stora ytor.
  Nyår firas med vänner på Conrad’s restaurante med massa mat! ☺

  Svara
 • Wow, vilket fint hus! Här har de börjat skjuta raketer. Jag har också ett alldeles eget badrum med spabad. Det slog mig nu att jag kanske borde uppskatta det mer. Gott Nytt År till hela familjen! Tack för en jättefin blogg.

  Svara
 • Sååå njutit och underbart!. Nåja, vad är hus i värmen ..? Det kan vara dötrist och långtråkig och alldeles… alldeles underbart! Haha ett riktigt Gott Nytt År till er alla och lycka till med nya jobbet.

  Svara
 • Alltså wow vilket hus ni köpt Hannah!
  Ser helt fantastiskt ut!

  Gott slut och Gott nytt år!
  Kram Anna

  Svara
 • Jag instämmer, din altan i Sigtuna var ”amazing” men denna slår allt, wow vilken fantastisk altan ni har i Marbella. Är så avis att ni kan sitta i shorts och t-shirt … när vi här borta i kalla sweden går med mössa, dunjacka och vantar buhuuuuu så fuskigt 😉

  Gott nytt år!

  Svara
 • WOW….vilken underbar oas ni lever i nu, bara att gratulera.
  Roligt att få följa er i allt det nya.
  Gott Nytt År till er alla.
  Hälsningar Skåne.

  Svara
 • Hej Hanna!

  Jag firar nyår med en vän i Vitnam på blue ocean hotell vid havet ligger med en bok och en Tiger deras öl så god och bara njuter av tillvaron Det är jätte fint hotell, men havet är inte så fint, stränderna i Thailand är så mycket finare går inte att jämföra….. Vi har varit på en tema resa och nu avslutar vi vår resa med sol och bad i 7 dagar, åker hem nästa torsdag. Vi ska gå på en Nyårsfest som de anordnar här, ska bli så kul att gå på!!! Lycka till mer ert nya liv i Spanien, ni gjorde helt rätt att flytta dit, det hade jag gjort om jag hade haft pengar Då hade jag tagit med mig Sebban min 7 åriga son och exet hade bara fått följa med Hade en pojkvän i Sevilla en gång i tiden och bodde där ett år 1992 när det var världsutställning. Det var tider det Så snygg han var Att vi åkte hit var för jag fyllde 50 år den 23/12. Hua vad tiden gåååår Men känner mig inte äldre än 30 Så njut av livet, det är alldeles för kort….. Gott Nytt År fina HannahPs! Har läst fin blogg i flera år, varje dag Kram från ett soligt Blue Ocean

  Svara
 • Åh så alldeles underbart ni har det!! Jag går in varje dag här på bloggen för att få se mer 🙂 så nyfiken på storleken på hus, antal rum och hur det är planerat 😀 Vi drömmer själva om att åtminstone köpa hus där nere någonstans, men längre än till en dröm har det inte kommit…Kommer definitivt följa dig och din familj, så spännande, stort lycka till!

  Nyår firas här hemma, först med nyråslunch tillsammans med mina föräldrar, på kvällen kommer goda vänner hit! Räknar ner dagarna till vi flyger till värmen i Thailand, ska bli alldeles underbart!

  Gott Nytt År på dig och din familj!

  kram/Maria

  Svara
 • Vad underbart ni har det sååå härligt, livets liv!! Kul att följa er och se ert fina hus.

  Svara
 • Sen när det blir stekande hett måste du ge ett ärligt svar hur det är att jobba i det. För när det är varmt här i Sverige och man jobbar håller man på kreverar emellanåt.

  Svara
 • Yes. Det ska jag.

  Svara
 • Är det bara välbärgade som har råd att bo i marbella? Eller finns det någon chans att du kan hitta en liten lgh till en undersköterska sen när du blir mäklare.

  Svara
 • Det finns för alla i alla olika prisklasser.

  Svara
 • Hej! Med risk för att du fått frågan redan… Kan du inte göra ett lite längre inlägg vid tillfälle om beslutet att flytta utomlands…?
  Jag undrar också hur huspriserna ser ut om man tänker att du nu har ett väldigt stort hus men också fick en hel del pengar för ditt förra. Ska man t ex tänka att om man säljer sitt hus för ngn miljon hemma så får man kanske räkna med ett mindre hus eller lägenhet där. (OM man tänker Marbella eller områden däromkring med närheten till havet). Eller kan man få en typ av boende med egen trädgård,t ex radhus, för t ex 1,5 miljoner?
  Kram Lotta

  Svara
 • Hej, fungerar här som hemma. Stora hus i populära områden är dyrare och små hus utanför de mest populära områdena är billigare. Priserna beror helt på var och hur stort man vill bo. Lättaste är att googla priser. Många av dom svenska mäklarna, t ex Skandia Mäklarna, har spanska objekt så in och kolla där. Och snart kan jag hjälpa dig. Kram

  Svara
 • Åh så fint, ska bli roligt att följa ert liv här! Gott Nytt År! Kram

  Svara
 • Ser fantastiskt fint ut! Självklart blir man ju lite intresserad av att veta hur prisläget är på ett hus i den här klassen när man får se alla bilder. Är huset i samma prisklass som det ni sålde i Sverige? Är det något man har råd att köpa med två rätt normala löner eller får man drömma vidare?

  Svara
 • Hej hyr ni huset el har ni köpt det. Fint hur som helst.

  Svara
 • Underbart att kunna vara utomhus så mycket, i perioder vill man ju inte det p g a dåligt väder i Sverige (hör till dem som är ”allergiska” mot regn hi hi). Och tänk att kunna lämna kvar dynorna ute över natten, en lycka i sig om du frågar mig ;))))

  Svara