Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:45 | januari 4, 2018

Strandhäng och Lianer

Hej min vän. Hoppas du mår bra.

Jag sitter i solen på ett café och äter chips till frukost. Tidigt imorse steg hela gänget upp och körde till ett äventyrsland där man klättrar i träd, kastar sig i lianer och kör olika hinderbanor i skogen.

Första morgonen som klockan ringde och vi inte vaknade av oss själva. Rätt skönt att gå upp tidigt. Särkilt för dom små för då somnar dom nog tidigare ikväll 🙂

Gick in för att väcka Mio och hans kompisar imorse men dom var redan vakna!? Misstänker att dom aldrig somnat. Helt enkelt dygnat. Så för de största killarna blir nog kvällen väldigt tidigt… särkilt efter en dag här. Lika bra det då jag ska köra Hugo och August till flyget vid 03.30 inatt. Huvva.

Jag kan inte göra det här för jag har lyckats bränna mig nåt vidrigt, vid höften, på ugnsplåten och säkerhetsselen sitter precis vid min brännskada.

Julia är för kort så hon får inte heller klättra. Men det gör oss inget då vi kan hänga här och fika glass och chips till frukost med Stig 🙂

Igår hängde vi nere på stranden hela dagen. Med syrran, Charlie och Louie, Mumin och Micce så är vi nu 19 pers.

Så härligt!

Vida lekte med Louie.

All Kärlek ❤️


16 kommentarer16 kommentarer om “Strandhäng och Lianer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ville bara säga god dag o kram från mig:) Maria e

  Svara
 • Åh, så härligt!
  Jag bor också utomlands, och vet den där känslan när folk kommer och hälsar på – mysigt.

  Jag skulle gärna vilja veta mer hur det har gått med Stig, hur det funkar att flyga med honom och hur han acklimatiserar sig efter att ha rest?
  Jag är jättesugen på att skaffa en liten hund, som jag då vill ta med när vi flyger hem till Sverige men också om man kanske åker ner till Spanien eller någon annanstans där man kan ta med sig hundar.

  De blir ju som en liten familjemedlem, och då vill man ju gärna ha dem med sig om det går 🙂

  Kram, fina du. Och tack för en härlig blogg – alltid lika givande att få ta del av det du skriver!

  Anna i London.

  Svara
 • Längtar till våren nu när man ser dina soliga bilder. Undrar om en av anledningarna till att du/ni tog beslutet att flytta är om du också är utsatt för runkisar el liknande som syster Din?Har ni många vänner som bor i marbella eller har hus där?Är Marbella en stad som känns spansk el är det mest inflyttade svenskar etc? Lite funderingar

  Svara
 • God fortsättning, vad härligt ni har det!
  Som en dröm ☀️.
  Här hemma i Sverige är det bara jämngrått och regnigt. Så jäkla trist!

  Svara
 • Så härligt

  Svara
 • har följt din blogg länge
  men sorry
  bloggen börjar bli ”tråkig”

  så tack och hej
  lycka till

  Svara
 • Väldigt onödig och tråkig kommentar. Håller inte med.

  Svara
 • Har du Anna inte skrivit detta innan om att du tycker bloggen är tråkig eller du kanske använder olika namn ? Ja du ser ju troligtvis inte de här eftersom du sa ” tack o hej” men OM du ser, vad tycker du att man ska visa upp i en blogg som inte Hanna gör?

  Hon visar hur dom inrättar sig o lever i de nya huset etc. Visar upp livet helt enkelt. Berätta gärna även om inte jag heter Hannah.

  Svara
 • Nej snälla Anna, kom tillbaka. Straffa inte Hanna och oss läsare. Alla kommer verkligen sakna sådana här kommentarer. Det känns så nytt och fräscht att som vuxen kvinna skriva meningslösa negativa kommentarer.

  Svara
 • Hej,
  Vi skall åka till malaga i sommar och har två tonårskillar med oss, som båda gillar coola utmaningar.
  Vet du vad detta äventyrsställe heter och tyckte ni det var bra?
  Vill också passa på att säga att jag gillar din blogg!
  Mvh //Annika

  Svara
 • Stället heter http://www.aventura-amazonia.com. Har varit där flera gånger med mina tonåringar och de gillar att vara där. På sommaren måste man boka tid.

  Svara
 • Stort tack för ditt svar

  Svara
 • Oj nej..Sätt aleovera på brännsåret det lindrar och hjälper

  Svara
 • Hej
  Du kan köpa vitt vaselin sätta på brännskadan. Lägg på flera gånger om dagen. Hoppas det blir bättre kram

  Svara
 • Skulle aldrig klara av att flytta utomlands.Vilken hemlängtan jag skulle få.Luften naturen vänner.Är inte så väderfixerad utan tycker allt har sin charm. Vår vinter höst.

  Svara
 • Ja ibland kan jag önska att jag föddes i ett annat land med mer ljus. Jag älskar alla årstider framförallt svenska hösten och våren men inte mörkret på vintern. Men nu är jag född i Sverige och gillar mina rötter och barndomsvänner och familjen och tyvärr får jag inte med dom om jag flyttar utomlands. Men jag ser faktiskt charmen i mörka vintern med, att boa in sig och krypa ihop framför en brasa. Har full respekt för att alla inte tycker lika om värmen, snön etc. Själv gillar jag inte värmen. Blir trött och slö och dricker för mycket vin fina sommarkvällar så jag uppskattar att dom inte finns hela året.

  Blir spännande för barnen nu med nytt liv och nya vänner, kan tänka mig att de ser fram emot det och att kunna bada och vara ute mer än i Sverige.

  Önskar er lycka till!

  Svara