Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:42 | januari 7, 2018

Kalasdag!

God söndag vacker. Hoppas helgen gjort dig gott.

Här är vår sista dag med alla vänner och ledighet.

Imorgon börjar skola för Liv och Mio samt inskolning för Vida och planering och möten på min nya arbetsplats.

Vardagen är strax här 🙂

Idag fyller tre fina tjejer år. Här i Spanien firar vi Clara och Ewa. Clara fyller 11 år idag och Ewa fyller 40 år.

Den tredje tjejen är min högt älskade mamma som fyller 70 år idag. Hon firas i Sverige av vänner i kyrkan och nästa vecka är det dags för mig och familjen att skämma bort henne då hon kommer hit på besök. Vi har skickat videohälsning som kommer glädja henne mycket.

Ewa och Clara väcktes med sång och paket.

Tessan, Robban, Clara och Lucas åker hem idag 🙁 så tomt det kommer bli. Huset har varit fullt i över en vecka. Som mest var vi 20 pers här!

I fredags firade vi Ewa ute på byn.

Ewa, Tessan, Robban, Viktoria och Martin (som kom hit för att fira Ewa) och jag. Peter bakom kameran och syrran mötte vi på restaurangen.

Vi åt på ett mysigt tapasställe inne i Marbella.

Det är så fint med alla små gränder.

Nu ska vi göra oss klara och fara upp till bergen och äta brunch.

Ha en fin dag.

All Kärlek ❤️


19 kommentarer19 kommentarer om “Kalasdag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lycka till med inskolning och allt! Maten ser fantastisk ut!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

  Svara
 • Hej Hannah
  Snygg jacka
  Vilken storlek har du I jackan o var har du köpt den?
  Allt gott
  Maria

  Svara
 • Hej Hannah!

  Så spännande att följa er flytt till Spanien! Jag och min familj hoppas kunna flytta ner till solkusten till kommande sommar/höst men väntar fortfarande på besked om barnen kommer att få skolplats i den Svenska Skolan, innan dess känns allt tyvärr lite osäkert. Vi har dock planerat vår flytt sedan lite mer än ett år tillbaka. Därför lite nyfiken när det gäller hur långt i förväg ni ansökte om skolplats, samt under hur lång tid ni har planerat flytten, för visst kommer dina barn gå i svensk skola? Lycka till med skolstart, nytt jobb och allt annat! Kram

  Svara
 • På svenska skolans hemsida står ”skolan själv avgör vilka elever som skolan ska ta emot”. Det är alltså inget kösystem som tillämpas, så spelar det någon roll hur länge Hanna planerat sin flytt? Det står också att för antagning höstterminen får man besked i mars.

  Svara
 • Tack för info Sofia men jag var såklart ändå lite nyfiken, som jag skrev. Kanske Hannah ändå känner för att svara på min fråga, vem vet? Därtill finns det fler svenska skolor på solkusten än den som ligger i Marbella och ansökningsförfarandet tycks därmed variera från skola till skola.

  Svara
 • Jag svarar i stort sett ALLTID på frågor. Nu har jag haft fullt upp med första dagen i skolan för barnen igår och på söndag åkte alla vänner… så förlåt om jag missat nån fråga. Ska genast skärpa mig 🙂

  Svara
 • Tack Hannah! Ser fram emot att läsa kommande inlägg! Allt gott, kram!

 • Hej
  Kan du tipsa om någon bra tapas restaurang?? Vad hette den i gamla stan??
  Kram

  Svara
 • Café Tabac i Gamla stan har bra tapas

  Svara
 • Vilken fin bricka! Både fint dukat på den,men även själva brickan är jättefin!
  Hoppas ni haft en fin dag!

  Svara
 • Snälla Hannah, säg grattis till din underbara mamma! (Alltså jag känner henne inte, men har varit på Gudstjänst där hon predikat) Kram Maria e

  Svara
 • Personligen hade jag inte orkat med att ha ett hus fullt av gäster en hel vecka. Tror att detta bara är början. Ni verkar ha många vänner och visst är det praktiskt när man har bekanta med ett stort hus i Spanien? Så länge ni är ok med det är det ju ingen fara, men personligen fixar jag inte det.

  Svara
 • Skönt att alla är olika

  Svara
 • Det är nog inte många som skulle ha orkat med att ha 20 gäster i en vecka!
  Men vi är ju olika.

  Svara
 • Hannah svarar inte då hon inte behöver. Sist svarade hon när någon sa att instastory va knas. Märk väl. Kanske hennes Peter nu svarar fick. Hihi…

  Svara
 • Jag svarar i stort sett ALLTID på frågor. Nu har jag haft fullt upp med första dagen i skolan för barnen igår och på söndag åkte alla vänner… så förlåt om jag missat nån fråga. Ska genast skärpa mig 🙂

  Svara
 • Jag undrar vad som händer med er bloggportal? Under nyheter står bl a att du öppnar butik etc. Inte helt aktuellt och flera bloggare skrev hejdå för några månader sedan. Känns inte som att ni riktigt bryr er om er portal längre?

  Svara
 • Hej Hanna! Jag är sååå avis på er flytt, så himla coolt och modigt. Blir inspirerad att våga göra liknande någon gång!av någon anledning kom Andreas upp i mitt flöde på instagram, och jag blev så nyfiken på att fråga om han träffar er son något? (Jag hoppas verkligen det) hoppas du inte tog illa upp av min kommentar.

  Mvh Rebecca

  Svara
 • Ja det känns verkligen kul och spännande. Känner mig modig 🙂 Nej, dom ses tyvärr ingenting.

  Svara