Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:41 | januari 10, 2018

Jättepinsamt

God morgon vacker! Allt väl?

En solkatt från ”grannens” hus och blå himmel piggar upp. Har sovit kass och halsen värker men som sagt…

Vida knäppte händerna och tackade innan hon somnade. Det vill jag att ingen i familjen glömmer bort. Att vara tacksam!

Mio hade sin första skoldag igår och när jag hämtade honom så var han positiv och glad. Så skön känsla för oss alla. Jobbigt om hans första dag hade varit usel och han kände att han skulle vantrivas. Han sa att klassen kändes som en stor familj och alla i klassen umgicks.

Hans sms till mig när jag skulle hämta.

Frågade varför jag var så pinsam och fick svaret, ”Du är alltid så glad och går och ler mot alla!” ”Du skulle lätt kunna säga till nån som går förbi att den har en fin tröja på sig!” ”Så pinsamt!”

Ha ha ha!

Ja, vår definition av pinsamhet skiljer sig sannerligen 🙂

Efter att jag och Vida hämtat upp Mio så for vi till Malaga flygplats och mötte upp Mimmi. Som vi saknat henne ❤️

Flera dagar tillsammans har vi nu framför oss. Hon fyllde ju 70 år i söndags så i veckan ska jag skämma bort henne.

Tjejernas dag började bra också. Skönt.

Snart är det dags för mig.

Imorgon har jag möte och ska lägga upp en plan för nya jobbet. Snart ska jag hjälpa alla som vill med hus eller lägenhet här på solkusten. Ser framemot det!

All Kärlek ❤️


9 kommentarer9 kommentarer om “Jättepinsamt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha ha! Tonåringar är underbara! Jag minns själv hur det var.. min mamma var som du… glad, positiv och pratsam… PINSAM! Det värsta var att det gick i arv till mig… min son tyckte också att jag var PINSAM när jag pratade och skrattade för mycket. Men det går över… pinsamheten alltså.

  Svara
 • Haha om några år tycker han inte att den artigheten är pinsam iallafall 😉 Min 12åring tyckte vi va pinsamma när vi började prata om kondomer men då sa vi bara att det är bättre vi börja prata om det nu för när det väl är dags blir det mer pinsamt!! Haha
  https://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Jag får samma behandling av min 11-åring. Hon dööööör av pinsamhet bara jag öppnar munnen. I skolan, på affären överallt ska du prata med folk!! säger hon. Håhåjaja.

  Svara
 • hahahah Underbart! Hm då kommer kanske mina barn med tycka att jag är pinsam!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

  Svara
 • Älskar barns kommentarer! Inte lätt i den åldern, hihi!

  Svara
 • Vi är intresserade av att hitta boende i Nerja. Åker ner V8. Kanske du kan hjälpa oss

  Svara
 • Inte mitt område tyvärr 🙁 Jag kommer jobba Marbella och häromkring.

  Svara
 • Hej! Nyfiken här! Undrar vart ni bor nånstans och vilken mäklarbyrå ska du börja jobba för?

  Svara
 • Hej Hanna. Vi är en familj som är på väg ner till solkusten för att finna ett boende. Fick av en slump ( skvallertidning tror jag nog att det var) veta att ni flyttat ner. Vilket bra beslut. Vi tänkte göra detsamma. Har du några tips i vilken ordning vi ska börja. Det känns som om det är så mycket., vi vet vart vi vill bo. Typ , på ett ungefär ,, eller kanske inte när jag tänker efter. Benahavís , San Pedro , Estepona , Los Naranjos ……. ja du hör ju 🙂
  Något nybyggt eller äldre?
  Tunga och Jobbiga beslut men samtidigt underbart spännande .
  Dela gärna med dig.
  Och nu får jag ju helt enkelt börja följa dig här och på insta.
  Kram Sara

  Svara