Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:42 | januari 10, 2018

Rebaja

God kväll min vän. Här har lugnet lagt sig som ett skönt täcke. De små sover och Mio sitter på sitt rum och spelar.

Jag, Peter och mamma ska lägga oss i biorummet och kolla på en film. Kommer nog somna gött där.

Idag har vi hängt hemma i huset och fixat massor av tråkigt pappersarbete, städat, slappat och läst.

Fint väder har vi haft också.

Mot eftermiddagen for jag och mamma ner till Puerto Banus och kollade in rean i alla butiker. Rebaja som det heter här. Skulle ändå hämta upp Mio och hans klasskompis där, som kom med buss från skola, så vi passade på 🙂

Detoxsmoothie och mamma samt bra reaköp. Bra mix.

Min nya lilla kärlek som jag hittade på Zara för 200kr på rean/rebajas. Hur fin?! Min nya favorit.

Har du haft en bra dag?

Kram ❤️


24 kommentarer24 kommentarer om “Rebaja”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Just idag har Stockholm visat upp sig från en ganska bra sida, sol, krispigt och minus fem, men jag skulle alla dagar i veckan byta med er. Det ser så fantastiskt härligt ut! Som nån slags semesterlunk, fast ändå inte. Jag inbillar mig att vardagen inte känns lika tung när man har sol, ljus och grönska runt sig större delen av året.

  Så otroligt avis! ❤️

  Svara
 • Du får lära dig att njuta av våra årstider, finns det något mer underbart än att möta vår, sommar, höst och vinter.
  Semester ok några veckor i sol men sen hem till Svedala. Trevlig kväll

  Svara
 • Älskar årstiderna i Sverige. Har inte flyttat till Thailand 🙂 Är i Sverige på fyra timmar och har alla mina vänner och familj där så får njuta av årstiderna när jag vill men ändå slippa det värsta 🙂

  Svara
 • Haha Hannah, du lär inte missa så mycket av våra sk årstider här hemma i Sveriges pga att vi har inga längre har så många missat de ?

  Svara
 • Du kanske menar Sthlm Sverige Mia? I Norr har vi alla årstider i Sverige Missat de?!

 • Trist kommentar. Varför måste hon lära sig det?

  Svara
 • Bath

  Tänk va skönt att alla kan göra som de vill då
  Stanna hemma i Sverige du

  Svara
 • ”Take every chance. Drop every fear.”

  Klart man ska ge sig ut på äventyr och lära känna nya platser, kulturer, språk och människor om man har möjlighet. Även som familj, trots att det givetvis kräver en hel del planering. Har aldrig förstått vitsen med att födas, leva och dö på samma plats när det finns så mycket att se och nya platser att upptäcka och som i sin tur gör att man kanske får perspektiv på sitt tidigare sätt att leva och tänka. Sverige, dess vackra årstider och kylan kan man alltid återvända till om man känner för det 🙂

  Svara
 • Bra skrivet! Man ska vara öppen för förändringar, och aldrig sluta vara nyfiken.
  Men om man är nöjd där man är och med det man gör, fine!
  Alla har ansvar för sin egen lycka.

  Svara
 • Helt rätt och varför blir folk så upprörda för att man har en åsikt.

 • För om du inte tycker som Hannha. Så är det den svenska avundsjukan. Har du inte förstått det. Här tycker vi alla lika och pratar bebisspråk med varandra. Gulligt va.

 • FROST: Du bör nog läsa på lite om Jantelag/Den svenska avundsjukan.

 • Självklart fina du. Kram❤

 • Fin väska, men hur många väskor behöver man ;-)? En in och en ut eller vad gäller? Bara så att du slipper hålla på och rensa i flera veckor nästa gång du ska flytta haha…

  Svara
 • Helt rätt… därför har jag knappt några väskor 🙂

  Svara
 • Du vet väl att detox bara finns i fantasin, enl. näringsgfysiolog.

  Svara
 • NÄRINGSFYSIOLOG skulle det stå, fingret slanr

  Svara
 • Okej.

  Svara
 • Superfin väska!! Och jättefin bild på din fina mamma!

  Svara
 • Var i Spanilen bor ni? Nära Marbella men vilken ort?

  Svara
 • Japp, Marbella. La Quinta uppe i bergen.

  Svara
 • En fråga pratar du och Peter flytande Spanska ?

  Svara
 • Inte ännu 🙂

  Svara
 • Hannah! Jag vet inte om jag kommer att synas här,eller vara anonym.
  Men jag skulle önska guidning i livet. Speciellt med min tro på Herren. Jag har på riktigt känt mig sådära förvirrad/förlorad som många gör ibland… men jag fick en böneduk av mina f.d svärföräldrar, som de på arken hade bett för.
  Jag förstår att du har flyttat från Sverige,är en god fru,syster,dotter,vän 🙂

  Jag vill nu önska dig och din familj en trygghet och tro på herren 🙂

  Svara