Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:14 | januari 16, 2018

SkandiaMäklarna Costa del Sol

God kväll min vän. Ligger i sängen med ett lyckorus och pirr i hela kroppen.

Är så toktaggad och glad över nya jobbet på SkandiaMäklarna. Första dagen idag.

Kan knappt tänka på annat.

Längtar redan till imorgon så jag måste snabbt somna 🙂

Jag sitter på kontoret i Nueva Andalucia med ett härligt och roligt team. Norma, Nicklas, Henrik och Daniel. Hela gänget är såna som man vill hänga med även privat. Känns så galet, fantastiskt och overkligt bra.

Var så rädd att jag skulle tappa modet idag när jag skulle lära mig alla system, datorer och tekniska grejer är inte min gebit, men det gick hur bra som helst.

Jag gillar ju att skriva så att få till bra texter till beskrivningarna på mina olika objekt kommer gå som en dans.

Jag ska köra runt och lära mig hitta överallt. Det är prio. Kan alla områden men att hitta dit är ännu inte min starka sida. Men allt har sin tid.

Så går du i tankar på att köpa här nere skicka då ett mail till mig ([email protected]) så kommer vi fram till nåt som passar just dig och dina önskemål. Sen kommer jag lägga upp olika objekt på SkandiaMäklarnas hemsida. Det gör inte bara jag utan alla på våra kontor runt Marbella till Estepona.

Kommer så klart inte bara bomba dig med hus och lägenheter men lite tips då och då. Bara att få drömma sig bort ibland kan ju vara drömmigt.

Har en mängd nya program och sidor på datorn som jag ska sitta med imorgon.

Kanske har jag fått några förfrågningar redan då så jag kan börja söka efter bästa möjliga till just dig 🙂 Hoppas.

Tidigt imorse for mamma hem till Sverige. Saknar henne redan men jag ska fara till Sverige i slutet på januari och ha några möten, ett sedan länge bokat sjukhusbesök och träffa min älskade William, syster och vänner.

Min stora fina son.

Tack för att du finns som en vän… om bara här på bloggen. Du är viktig och värdefull för mig och säkert för väldigt många andra också. Glöm inte det!

Känns skönt att alltid ha dig att skriva till och ventilera med.

All Kärlek ❤️


34 kommentarer34 kommentarer om “SkandiaMäklarna Costa del Sol”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kul m jobbet! Själv har jag suttit m Excel hela dagen – förutom när jag cyklat i snöstorm, kändes som småspik i ansiktet… men nu myser jag bredvid min sovande lillgris:)
  Kram kram

  Svara
 • Åhh vad glad jag är för din skull, då himla härligt att få göra något roligt och spännande man inte testat förut. Du kommer göra succé =) Att dessutom leva i det klimatet gör inte saken sämre, vinner jag pengar är det dig jag kontaktar Vilken fin grabb du har, ser så ordentlig ut.
  Grattis och Lycka till

  Svara
 • Men vad himla fin han är din William!
  Spännande med ditt nya jobb. Tipsa oss gärna när du kan.

  Svara
 • Vad modig du / ni är som vågade denna otroliga förändring.
  Ska bli spännande att följa dig här på bloggen.
  STORT Lycka till med nya jobbet!
  Kram Helene

  Svara
 • All lycka med ditt & din familjs nya spännande liv❤️ Så härligt och spännande att göra som ni har gjort! Må så gott & lys lite med solsken hit oxå till Svedala ❤️

  Svara
 • Skulle du vilja skriva ett inlägg om själva beslutsprocessen att flytta till Spanien? Fick du och/eller Peter jobberbjudande först så ni bestämde er för att ta det och flytta. Eller bestämde ni er för att ni ville flytta så då började ni kolla efter jobb? Vad sa barnen? Hur har allt funkat och gått till. Det hade varit ett väldigt intressant inlägg att läsa för en som går i samma tankar om att flytta till Spanien med familjen.

  Svara
 • Hej! Går i samma tankar. Har lägenhet i Marbella. Funderar också just på hur det fungerar med buss till Fuengirola. Min son börjar 6an till hösten. Står i kö till Marbella skolan men det fungerar ju bara 1 år så vet inte hur vi ska göra. Du kan kontakta mig om du vill heter annica bostrom73 på insta så kan vi kanske utbyta tipps? Har hunnit prata en del med andra som bott där länge. Mvh Annica

  Svara
 • Hör av mig 🙂

  Svara
 • Ska skriva det i veckan. Lovar! Kram ❤️

  Svara
 • Den bilden la hans pappa oxå ut på instagram:)

  Svara
 • Då kanske du såg att han raderade Hannas kommentar kvickt som attan också när hon frågade om han inte skullle träffa sin son någon gång 🙂

  Svara
 • Vilket psykopatbeteende han har. Vill bara visa upp en glänsande fasad och kortet på William passade ju bra att sno för att få egna likes. Hoppas William har kraft att neka honom tillträde till hans liv när han själv gör egen karriär. För tro mig han kommer att komma krypande så fort något går bra för William. Men enbart för sitt egna syfte att få glänsa. Hans ögon är helt döda, iskalla.

  Svara
 • Som Mio tog på honom här i Spanien 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! Vad härligt och spännande allt låter – gissar att du kommer lära dig allt nytt som har med jobbet att göra på nolltid då du verkar vara både nyfiken och positiv! Jag har en fråga som gäller din son Mio som, om jag uppfattat det rätt, pendlar från Marbella till svenska skolan i Fuengirola. Hur funkar detta för honom tycker ni? Är det bra kommunikationer och passar tiderna för skoldagens början och slut för visst finns det väl ännu så länge inget tåg som går den sträckan? Flyttar ner detta år eller nästa och är därför intresserade av allt det praktiska kring en dylik flytt 🙂 Kram

  Svara
 • Det finns bra bussar men har har skolskjuts som andra föräldrar gått ihop med. Ska skriva ett inlägg om allt annat runt flytt mm. Kram

  Svara
 • Lycka till på nya jobbet!

  Svara
 • Hej Hannah
  Lycka till på nya jobbet låter spännande.
  Kram Ewa

  Svara
 • Grattis till jobbet finaste Hannah, och ett stort lycka till(inte för att du kommer behöva det, du är så grym!) ♥

  Svara
 • Lycka till på nya jobbet! Hoppas (och tror) att det kommer gå superbra!

  Svara
 • Hej!

  Lycka till med nya jobbet! Det kommer att gå bra.
  Jag är också mäklare, fast på Franska Rivieran. Våra kunder tycker att det som hjälper dom bäst, utöver att hitta drömhuset, är att vi alla talar flytande franska, för oftast så kan ju inte alla svenskar som vill bo i Frankrike franska, allra helst inte juridiska termer o.s.v.
  Så det är mitt tips, att du kan de spanska tekniska/juridiska termerna. Kanske kan du läsa igenom olika kontrakt för att kunna förstå allt och sen kunna gå igenom sånt med dina kunder.

  Svara
 • Skulle tro att dom lägger upp sitt/sina jobb på deras vis.

  Svara
 • Hannah kan nog jobb på sitt sätt men ändå höra tips och råd från andra inom branschen. Allt handlar ju om att ge bästa möjliga service till kunderna, att få nöjda kunder, kunder som kommer tillbaka och kunder som kommer att rekommendera den mäklarfirman till andra. ( och Hannah som duktig)

  Om någon ger ett tips så kan man säga ett vänligt Tack. Det räcker. Sen kan man ju välja att ta Det till sig eller strunta i det och glömma bort det.

  Svara
 • Det gör dom nog!
  Men jag tycker iaf om att få tips av andra inom samma bransch, för att kunna utveckla mig själv. Dessutom så är hon ju helt ny som mäklare.
  Hon får ta det till sig eller inte, men jag är rätt så säker på att hon inte tog illa upp.
  Man behöver inte vara så himla negativ!

  Svara
 • Hej, vad jag har förstått så är det advokater etc. i Spanien som löser köparnas juridiska frågor. En ”mäklare” i Spanien jobbar tydligen som säljare där advokater etc. löser de övriga bygg och juridiska spörsmålen….

  Svara
 • Ja, det har vi som läser bloggen förstått nu för längesen så nu kan vi väl släppa de va …

  Svara
 • Vad är de för ton?!

  Svara
 • Ja att jag helt enkelt är trött på att läsa den ena kommentaren efter den andra där varje person försöker att framföra exakt samma sak. Vi har fattat nu! Jag var lite rädd att du skulle skapa fram ytterligare personer som då igen skulle gå igång. Nä nu vill jag läsa nytt o fräscht om Hannas roliga liv .

 • Läs inte vad andra skriver då! Du kan läsa bloggen ändå eller hur. Ha en trevlig helg

 • Lycka till fina Hannah

  Svara
 • Hörde att Mio ska bli storebror, va kul.❤Alltid kul med en bebis i närheten som man kan skämma bort.

  Svara
 • Du har sådana vackra barn, Hannah! Jag bor mellan Tel Aviv och Barcelona (min partner är Israeli) och jag känner mig så priviligerad att kunna få bo vid Medelhavet. Mäklare passar dig som handen i handsken, i synnerhet på Solkusten med ett sådant stort kontaktnät som du har i Sverige. Hör jag om Skandinaver eller Israeler som är intresserade av ditt upptagningsområde, har jag Skandia-mäklarna i åtanke. Allt gott från Barcelona for this time being

  Svara
 • Tack 😉

  Svara
 • Lycka till med nya jobbet fina Hannah!
  Det kommer du att klara galant.
  Kram ❤

  Svara
 • Vad roligt att det känns så bra när ni nu gjort den här stora förändringen! Tack för allt du delar med dig!
  Kram

  Svara