Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:04 | januari 18, 2018

Ny kompis

Hej igen. Stig har fått en ny kompis på kontoret.

Lite avvaktande först men sen pussades dom och körde upp nosarna både här och där. Ny flickvän kanske 🙂

Alla på kontoret har hundar som är med på dagarna. Spanien är verkligen ett hundvänligt land. Här kan du ha med din hund i stort sett överallt, på många restauranger. Bara det.

Stor Kram ❤️


23 kommentarer23 kommentarer om “Ny kompis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Underbart! Jag undrade just vad han gjorde på dagarna:) Sitter hemma o jobbar idag o längtar tills vi har vår lilla valp:D
  Kram kram

  Svara
 • Livsfarligt för en astmatiker som mig tyvärr när hundar får vara med överallt.

  Svara
 • Kan hålla med dig jag är så allergisk och just utomlands är det ofta vanligt att hundar är välkomna överally9.

  Svara
 • Sedan har dom marmorgolv. Lätt att halka på om det blir blött. Ser att dom också har eluttag som barn kan stoppa fingrarna i. Hanna har ni handikappanpassad toalett och entré? Eller diskriminerar du?!?! Är kontoret HBTQ-certifierat? Dricker ni vatten ur plastflaskor – dåligt för naturen! Hoppas ingen i personalen har wash n go för den är testad på djur.

  Svara
 • Ja tyvärr har jag svår pälsdjursallergi som jag flera gånger behövt söka vård för utomlands eftersom det är okej med djur överallt. Inget jag önskar såklart.. ..

  Svara
 • Menar inget illa Halo,men skriver du ironiskt ? Hoppas de!

  Svara
 • Josefin, jag är inte så insatt i olika allergier, men det låter ju drastiskt när du skriver ” livsfarligt” för dig att vistas där de finns djur. Jag trodde inte det var förenat med livsfara? Däremot vet jag ju att olika matintag som nötter exempel direkt kan vara livsfarligt. Men djur oxå då menar du?

  Svara
 • Det beror på hur svår pälsdjursallergi du har, kan variera mycket.

  Svara
 • Jag får svår astma av pälsdjur och kan bli helt blå i ansiktet om jag inte snabbt får hjälp. Min inhalator räcker inte om det är djur väldigt nära mig.

  Svara
 • Usch så jobbigt! Ja de är bara att konstatera att jag har tur som lyckats undkomma allergier av alla de slag. Man är ju nästan unik haha.. men jag måste oxå hålla med någon att djur på restaurang inte är nån vidare bra id’e. Allt ska tydligen gå över gränsen i dagens samhälle. Men det är vad jag tycker.

  Svara
 • Ja tyvärr Charlotte så är det så. Dock svårt att förstå för andra som inte lider av svår astma/allergi. Kan inte flyga pga att folk får ta med sig sina pälsdjur i kabinen. Man vet aldrig om det flugit någon innan med djur även om just den flighten man ska åka med är djurfri. Får alltså avstå. De flesta hotell tar emot djur. På båtar är det alltid en massa hundar med när man åker Danmark-Tyskland tillexempel. Så ja att vara svår astmatiker så kan det vara livsfarligt att vistas på en massa platser där djur tillåts.
  Man blir ju både mörkrädd och förtvivlad när man läser vad några kommenterat här angående astma/allergi. Måtte ni aldrig råka ut för något som vi som lider av denna sjukdom får göra på grund av er okunskap.

  Svara
 • Hej
  Kul att ni trivs så gott i Spanien
  Har skrivit på din instastory men du har ej svarat
  Tänkte fråga vart du har köpt dina fina svarta solglasögon med guld på sidorna?

  Hoppas du kanske kan svara här☺️

  Varm kram från Josefin

  Svara
 • ser att det står gynningdesign på insta när man står med muspekaren på solglasögonen
  men vet inte om det är dessa du menar dock

  Svara
 • Hej,

  De är från Gynning Design.

  Svara
 • Förstår pälsallergikernas problem, är själv allergisk och får ibland svårt att andas pga parfymer
  och vissa växter och blommor som sätts i vas men det finns ju inget förbud för detta mer än på sjukhus då möjligen,
  Får undvika platser helt enkelt som orsakar besvär för vi kan ju inte förbjuda folk att ha varken hund eller parfym

  Svara
 • fast hund på restaurang….där går nog gränsen

  Svara
 • Men sån tur att ni med dödlig pälsdjursallergi inte bor i Spanien
  Slipper ni fundera mer på det….

  Svara
 • Hahahaha eller hur? Blink blink..

  Svara
 • Det är just sådana som du som gör livet jobbigt för oss som har en kronisk sjukdom som om det går riktigt illa kan vara livshotande. Att kvävas till döds kan väl inte ens en sån som du tycka låter ok?! Noll förståelse, noll kunskap, noll empati. Usch. Tycker nog du Hannah kan rensa lite bland kommentarerna.

  Svara
 • Det är nog ingen som ifrågasätter problematiken och utmaningarna som uppstår iom allergier. Frågan är väl huruvida en diskussion om svårigheterna med t ex pälsdjursallergi hör hemma på just denna blogg och som ett svar på just det här inlägget? Det kanske finns alternativa och bättre forum för dylika diskussioner? Blir annars lätt en fråga om att kanske skuldbelägga, i detta fall Hannah som dels har husdjur men även nu har flyttat till Spanien, för hur ska hon egentligen förhålla sig till och svara på kommentarerna om allergier? Jag menar överhuvudtaget inget illa med detta men jag har bara lite svårt att förstå varför man väljer att följa en blogg, samt ibland kommentera inlägg, om man inte känner att det är för att man känner sig positivt inställd till innehållet. Ha en fin kväll Hannah och alla! <3

  Svara
 • Hej Anna! Det var bra skrivet av dig o jag tror att de flesta håller med dig i sak. Det jag inte tror däremot är att de är nog ingen som skuldbelägger Hannah för att inte svara på kommentarer om allergier, hundar i Spanien osv utan det är nog bara så att folk reagerar på varandras åsikter här inne o de kan hetta till rejält ibland. Helt normalt i mina ögon. Hej!

  Svara
 • Hej Christina!

  Tack! Hoppas givetvis att du har rätt samt även att inte heller Hannah uppfattar det på det sättet eftersom jag i alla fall jättegärna vill höra mer om hennes äventyr med familjen i Spanien, samt allt som hör därtill! 🙂
  Hur mysigt och spännande som helst!

  Önskar er alla en fortsatt trevlig helg! <3

 • Ja, tänk vilken tur att inte alla personer med pälsdjursallergi behöver flytta till just Spanien!! 😉

  Svara