Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

05:02 | februari 5, 2018

Uppe i ottan

God morgon min vän… eller morgon och morgon. Känns som mittinatten. Sitter i taxin på väg till Arlanda. Klockan ringde 04.00 så jag kommer sova gott på planet.

Är hemma till lunch och ska direkt till jobbet och sen hämta barnen. Känns som en evighet sen som jag var hemma och saknar dom alla så. Men den här veckan har varit guldvärld på många plan. Hade lite ont i hjärtat när jag nu åkte från mamma och Gunnar nu. Saknar dom redan.

Igår strosade jag och Lenita runt på stan, åt på mitt favvoställe och så köpte jag täckbyxor och vantar till Mio. Han ska på skidresa i helgen.

Två timmar med bil från oss ligger Sierra Nevada. En snötäckt bergskedja med skidåkning och hotell. Han ska dit med hela skolan och åka skidor och möta vintern. Den riktiga vintern. Kul!

Måste alltid äta den här rätten på Icha Icha när jag är i Sverige. Kyckling, chili, strimlad zucchini och massor grönsaker samt sweet and sour-sås. Kan få cravings efter den.

På lördagen bodde jag och Lenita på Hotel Nobis. Vi gjorde oss iordning (i badkaret 🙂 ) och tjejgänget kom dit på bubbel innan vi gick till Vau De Ville tvärs över gatan.

Det var jag, Viktoria, syster, Jessica, Lenita, Niiinis, Ewa, Linn och Mia.

Vi hade en kul kväll. Så där lagom med god mat, skratt, trams och flams och schlager.

Fick den här söta bilden av Mia. Hennes son Bobo har fått en gosehund och självklart har han gett honom namnet Stig. Till Stickans minne.

Ha en fin dag och måndag.

Tack för att Du finns.

All Kärlek ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Uppe i ottan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hannah,
  Har ett litet ”råd” som handlar om er stora förlust och sorg av Stig. Vill inte lägga ut publikt så maila mig om du vill❤️❤️

  Svara
 • Va synd att du inte vill dela med dig…

  Svara
 • Tänker på dej och stig. Djur är ju så fina. Ger så mycket kärlek och omtanke. För mej finns ett älskat husdjur alltid i mitt hjärta. Ha en fin vecka kram.

  Svara
 • Så otroligt otroligt fint du passar i rött 🙂 Wow!

  Svara
 • ❤️ va kul o få höra ifrån dig. Saknat dig så. Hoppas att du tar en dag i taget❤️förstår att du saknar din mamma o Gunnar. Härligt o komma hem till din familj i la spania
  Ha en härlig dag nu på jobbet. Det kommer att gå bra ❤️
  Tänker så på dig, du är starkare än vad du tror, även om du har sorg ..jag vet.
  Våran ludde tar hand om stig, det vet jag
  Kram ❤️

  Svara
 • Åh fina fina Hannah,… Du har alltid varit en så stor förebild för mig fina fina du…
  läste nu om din fina älskade Stig…
  kändes så starkt och hjärtat brast ,jag grät floder när jag läste det du skrivit
  Beklagar sorgen från djupet av mitt hjärta!
  min rottishane gick oxå bort på ett väldigt traumatiskt hastigt sätt för ett tag sedan känner med dig!jag kände så mycket skuld..
  :(. Du är Förlåten försök att släppa det och förlåt dig själv <3
  Kärlek till dig , å du klart vi ses igen en dag Då blir det fest i Himlen <3
  puss å kraam på dig vackra underbara människa!!

  psaltaren 68:20 <3<3<3

  Svara