Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:44 | februari 13, 2018

Semmelkladd

God morgon min vän. Allt väl denna semmeldag?

Hur gott är det inte med semlor?! Som hetvägg ska man äta det enligt mig. Mmmm.

Om jag pallar så tänkte jag baka semmelkladdkaka idag. Kladdigt, gött och gräddigt. Baka vanliga semlor orkar jag inte. Så bullmammig är jag inte idag.

Hittade ett recept hos Daily Forni som ser lätt och bra ut.

Sitter på kontoret i min ensamhet. Peter och Mio ligger nedbäddade och sjuka så jag körde dom små till skolan/förskolan och kom tidigare till jobbet. Skönt men en lugn start på dagen med en stor kopp kaffe.

Ångrar inte en sekund att vi tog steget och flyttade hit. Saknar inte Sverige eller vårt gamla hus det minsta. Trodde att jag skulle sakna vårt hus men icke. Det är bara familj och vänner jag saknar men dom träffar jag faktiskt lika mycket nu när vi bor här.

William kommer hit på sportlovet och i stort sett en helg i månaden fram till sommaren kommer vänner på besök. Mysigt.

På vårt kontor hjälper vi inte bara till med boende utan även att våra kunder tar sig fram med stil. En cykel på köpet 🙂

Sen kan det ju inte gå en dag utan en liten pose, läpput och ytlighet 🙂 Varsågod Leena, Miss Lee som ni kallar er nu. Såg även att ni har ca tio till olika alias och mailadresser.

Så jag säger bara…

🙂

Har en bekant som skriver väldigt bra och är klok som en bok. Igår lade hon ut det här på sitt IG.

Kan inte annat än att hålla med!

Nu kom Norma och hennes hund Lizzie. Dags att jobbe.

Ha en fin dag vacker.

All Kärlek ❤️


19 kommentarer19 kommentarer om “Semmelkladd”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Att en del orkar sitta och skriva sådana kommentarer. Om de inte gillar den de följer så är det väl bara att sluta läsa bloggen/IG.
  Kram och ha en bra dag.

  Svara
 • Troll.anonym.Bakom en dator.skriver skit.Skvallrar om sånt som inte är sant. Trycker ner bloggaren. Är avundsjuk,Har synpunkter på allt och alla även andra som kommenterar får sig en känga. Alltså det man inte säger face to face, behöver man inte heller yppa i en blogg.Man skulle kunna tro det är tonåringar som håller på men tyvärr inte. Vuxna människor.Sorgligt nog.Märkligt att man kan dela sorg men inte glädje på nätet? Det är ett fenomen som jag tycker är märkligt. Och sedan har vi då de allra fulaste som låtsas var olika alias för att bättre få fram sitt trycka-ner budskap.Genom att låtsas att de minsann har andra med sig hahahahaha.Oavsett vad det handlar om så dyker de upp och bara måste trycka till.För det mesta kvinnor. Som inte kan låta blir att vilja vara du,men inte vågar ta steget..SÅ.Who cares, liksom?

  Svara
 • Ja jag håller med, lätt att dela sorg men svårare o dela glädje? Sen är det så konstigt oxå att de som sysslar med att ” trycka till” som nu t.ex. Hannas läppar då. Hannah vet förmodligen hur hon ser ut utan att nån behöver tala om det för henne liksom. Hon hade nog för längesen gjort nånting åt de om hon helt plötsligt tänkt att: oj, ser jag så jävligt ut haha..

  Nu kan ju inte Hannah se jävligt ut på nåt som helst vis, så de så!!

  Svara
 • Vackra Hannah fortsätt pluta med dina läppar och skit i alla troll. Tycker du verkar vara en underbar person, både djup och intelligent. Kram

  Svara
 • Att det finns sånna ”folk” som ens orkar ge andra människor dålig energi det är helt sanslöst…hur orkar man klanka ner på andra?
  Livet ska va gott att leva och låt folk få tycka va faan de vill!!De finns alltid folk som ska tycka hit och tycka dit om allt man gör….Tack för en bra blogg

  Svara
 • Tio olika alias? Ja det säger mycket det. Låter inte sunt o är antagligen inte det. Friska o sunda människor sköter sitt o skiter i andra, så fortsätt du Hannah o vara dig själv för du verkar vara en fin människa.

  Svara
 • Har aldrig kommenterat eller påpekat något på ditt utseende negativt. Men tycker däremot att du verkar extremt ytlig. Din ”gloria” hamnar lite på sne. Och ja jag borde sluta läsa din blogg och ska men finner det väldigt fascinerande med dessa posande bilder när du har så mycket mer att komma med.Men måste ge dig iaf att du verkar vara en extremt bra mamma närvarande och kärleksfull.

  Svara
 • Du vet Miss Lee…Hanna får vara hur posande eller ytlig hon vill. Vi som följer henne älskar hennes blogg. Om du inte gillar, läs nåt annat!

  Jag säger till dig Miss Lee som jag säger till små barn. Har du inget snällt att säga håll tyst! Klarar små barn av det så borde även du försöka lära dig det.

  Svara
 • Du får gärna förklara var Hannah påstått att hon har en gloria?
  Eller är det så att det är du som satt den på henne och att hon inte lever upp till dina krav på hur hon ska vara?

  Svara
 • Så härligt att ni trivs med flytten. Jag har länge drömt om att ta steget och flytta till värmen men inte vågat ännu. Däremot vågar vi oss på längre och längre perioder utomlands under sommaren… 😉 I år blir det Spanien. Jag tror på riktigt att jag inte är gjord för kalla vintrar, det blir liksom tyngre och tyngre varje år. Medelhavsklimat är verkligen det perfekta.

  Svara
 • Så bra att ni trivs.Läste din systers blogg och hon trivs också i sitt nya hus.Ångrar att hon inte köpte hus tidigare. Hon vill inte åka bort nu skrev hon bara vara i huset.Så skönt för henne

  Svara
 • Bra Hannah, jag älskar din mix av allvar och glamour! 🙂 Du är en härligt smart, snygg, rolig och modig kvinna och en fin förebild! Trollen blir avundsjuka, men strunt i det!:) Kram

  Svara
 • Miss Lee, Linda eller vad du nu heter. Du är som KrösaMaja i Emil. Bara ställer till elände för allt och alla. Se till att skaffa dig något bättre att göra.
  Heja Hannah och din fina familj, fortsätt pluta eller visa upp dig i nya poser och massa fina kläder. Du är så j-a snygg. Klart att jag är avis på det :), men nu är livet som det är, vi har de kort vi fått. Se bara till att spela dem väl.
  Ha det fortsatt bra i Spanien.
  Kramar 🙂

  Svara
 • Fin du är med dina glasögon tycker att ni är så modiga som flyttade till Spanien ❤️Heja er ❤️

  Svara
 • Ja men eller hur du fina. Skit i vad alla andra tycker. Då blir det bäst. Kraaaam Inger

  Svara
 • Trist med troll. En sak de har gemensamt är feghet. De skulle aldrig kunna stå för sina åsikter med sitt riktiga namn….

  Svara
 • Fler selfies!! De som kritiserar är ofta avundsjuka och känner sig på nåt konstigt sätt bättre själva om de klankar ner på andra… så inget att bry sig om

  Svara
 • Du passar så bra i dina glasögon! ❤️

  Svara
 • Fortsätt pluta sötnos jag älskar din blogg, du är en god människa , och jag blir glad av din blogg

  Svara