Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:53 | februari 18, 2018

Triple A

God kväll min vän. Ligger i sängen och läser. Så skönt med söndagkväll och lugn och ro.

Gött!

Vi kom hem för en liten stund sen… nästan med en flock hundar 🙂

Efter ett besök på Triple A med barnen var vi alla förälskade i massor av hundar.

Vilket ställe! Vilka människor som jobbar där! Wow! Blir varm i hjärtat över kärleken till djuren.

Den här trebente killen mötte oss när vi kom.

Överallt var det hundar. Övergivna, misshandlade, skadade, stora och små som räddats och väntar på ett hem.

Dom här valparna hade hittats nyfödda i en soptunna. Nån ond, vidrig typ hade bara dumpat dom där som skräp. Men nu får dom förhoppningsvis snart komma till ett kärleksfullt hem.

Jag blev kär i den här lilla rackaren. Påminner om Stig.

Det blev ingen ny familjemedlem idag men kanske nån annan dag.

All Kärlek ❤️


16 kommentarer16 kommentarer om “Triple A”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fina hundar ❤
  Fruktansvärt att de varit med om så mycket hemskt i sitt liv.
  Vilken tur att det finns så snälla människor på TripleA som ger dem den kärlek och respekt de förtjänar.
  Den lille svart/vite som du blev kär i. Åh så fin han var. Jag blev också lite kär i honom
  Kram

  Svara
 • Ja du… så sorgligt med alla oönskade vovvar, vet inte om jag skulle klara av att se & höra om deras tidigare liv… men jag skulle i alla fall omgående tagit den 3 bente <3 🙂 & kanske en till 😉 <3 eller två hi hi 🙂 🙂 låta dom få känna kärlek igen, låta dom få känna på hur ett kärleksfullt hem ska vara <3 WOW!! oftast så väljer människor valpar, det söta…jag skulle tänka tvärtom, skulle vilja visa på den kärlek som dom vuxna aldrig fått i sina liv <3 jag väntar med spänning på att få se hur det blir 😉

  Varm stor kram <3 <3 <3

  Svara
 • Den lille svartvite verkar vara en fin vovve! ❤️

  Svara
 • Men så söta!
  Det går aldrig att ersätta en hund, men en ny liten hund kan lätta upp sorgen och ge er massa ny glädje och kärlek! Jag väntade ett år innan jag skaffade min nya hund efter den första gått bort, bästa jag gjort att skaffa en ny, skulle gjort det tidigare. Saknar den första varje dag, även om det är 3 år sen hon gick bort, men min nya vove ger mig mycket och sorgen går att hantera.
  Gör som känns rätt för er ❤

  Svara
 • Den beiga på bilden efter den trebente ser helt underbar ut.
  Hoppas ni snart hittar fram till en ny hunds hjärta.
  Den kan aldrig ersätta Stig men kan lätta på sorgen efter honom.
  Hälsningar Skåne.

  Svara
 • Den vita! Det står ju Hannah på den så himla fin!
  Blir så ledsen när jag ser djur som far illa o som blir misshandlade. De kan inte försvara sig, de kan inte säga ifrån. Deras öde ligger i våra händer. Vi mår så bra av djur, de ska behandlas som en familjemedlem.
  Djur är mitt liv och jag har turen att jobba med djur också

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Så fina. Jag älskar djur. Dom ger så mycket.

  Svara
 • Ögat i örat? 9:e bilden?

  Svara
 • Våran Trude kom från Triple À i februari 2005 hon var då 9 månader och är 13 år idag en terrier blandning

  Svara
 • Åh fina känns som om dom håller ihop och tröstar vatandra.

  Svara
 • Ja, det är så hemskt med dessa illa behandlade hundar. Tur att det finns de som hjälper dem. Jättefina hundar, men den vita med lite svart är ju vansinnigt söt!

  Jag pratade med en hundägare på Mallorca förra veckan. Hon hade betalat 150 euro för sin hund från ”asylen”. Behöver man inte betala något kan det locka till sig skumma typer som återigen behandlar hunden illa. Och de har ju stor användning för pengarna. Veterinärkostnader och mat etc. Jag minns inte om hon sa att hon betalade för kastrering eller om det ingick i köpepriset, men det var i alla fall ett krav, så risken att fler oönskade hundar föds minimeras.

  ”Adopt! Not shop!” Jag hoppas ni räddar en hund!

  Svara
 • Så Söta alla på sitt sätt. Gillade den lilla gul/vita som fick ligga utanför med benet och fick fungera som huvudkudde 😉 Även den lilla vita rackaren var fin på ett charmigt sätt.

  Svara
 • Mitt hjärta hade gått sönder om jag hade varit där.var på ett liknande ställe på Koh Lanta m både hundar o katter❤️

  Svara
 • Hej! Kan man skänka pengar till TripleA? Jag skulle vilja donera lite pengar. Hälsningar Djurvännen ♥

  Svara
 • Ja absolut! Det är så stället klarar sig… genom andra som är villiga att bidraga med sin hjälp. Så donationer behöver dom verkligen. http://www.tripleamarbella.org/eng/index.php Kram

  Svara