Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:24 | februari 27, 2018

Playan

Hej min vän. Allt väl?

Jag sitter och jobbar och dom små äter frukost.

En lugn och skön morgon men jag känner ändå en inre stress. Vet inte riktig varför men säkert bara för att det är sportlov, jobb och annat som man försöker jonglera med.

Igår hade vi en skön eftermiddag på stranden och middag på favvostället Trocadero.

Idag ska det vara fint väder men resten av veckan ska det regna. Varmt i luften och regn. Det har varit väldigt torrt så nu behövs verkligen regnet.

All Kärlek ❤️


10 kommentarer10 kommentarer om “Playan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skönt med lov, vi hade det förra veckan. Men jag och de små är ju hemma ändå nu när jag är föräldraledig 😀
  Här ni bestämt er för någon hund? De va ju väldigt söta 🙂
  https://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Här har vi snöstorm , har kommit massor av snö från Kalmar län och upp mor Gästrikland. Brrrrr

  Svara
 • Du känner stress för du inte jobbar så mkt som du borde?
  Du har knappt varit på kontoret?
  Du har hela tiden vänner på besök?

  Svara
 • Hmmm, tror du att hela mitt liv är det du läser här?! Kanske borde du se om ditt eget hus istället för att veta så mycket om mitt. Jag delar med mig av en liten del av min vardag och liv. Men det kanske är svårt för dig att förstå. Uppenbarligen 🙂

  Svara
 • Vad jobbar din man med?
  Jobbar du som egen företagare eller med tanke på att du mest jobbar hemma?
  Verkar vara ett superhärligt hus ni har!

  Svara
 • Jobbar mest hemma??! Tror jag skrivit att jag jobbar hemma tre gånger. Det är sportlov och då MÅSTE jag göra det samt om barnen sjuka ja vad gör man… lämnar dom på gatan! Hur ser ditt liv ut? Har du barn och jobb? Ge mig gärna tips hur man trollar bort barn när man är föräldrar och har ett jobb.

  Svara
 • Varför blir du arg?
  Och varför tycks du tro att man som förälder MÅSTE jobba hemma när barnen är lediga?
  Tror du alla kan jobba hemifrån? Man tråcklar nog på alla möjliga sätt,för alla kan inte vara hemma bara för att barnen har lov. Kanske hon frågade för du verkar ha ett flexibelt jobb, som inte alla har.
  Det är väl ingenting att bli så irriterad över?

  Svara
 • Det är ju få förunnat att kunna jobba hemifrån det är inget man MÅSTE, de flesta får lösa det på andra sätt. Tråckla med semesterdagar och komptimmar. Förstår inte varför du blir så arg.

  Svara
 • Hanna, du gör ett helt fantastisk arbete med att vara en närvarande mamma samtidigt som du arbetar, vi kvinnor och mammor ska boosta och stötta varandra. Allt annat går så bort, jag har verkligen noll förståelse för kvinnor som inte backar varandra. Önskar en toppen dag!!

  Svara
 • Förstår precis, brukar också känna så.
  Tycker du verkar vara en fantastisk mamma fru vän och kollega så fast du känner en inre stress verkar du hinna med det viktigaste.

  Svara