Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:45 | mars 2, 2018

Storm

God fredag vacker. Här är det storm och regnet öser ner. Inatt var det riktig storm och det lät som palmerna skulle rasa genom fönstret. Tycker det är smått härligt.

Jag har blivit så där vidrigt dunderförkyld. Helt igentäppt och ont i halsen. Känner i ögonen hur det kliar och dom vill inte riktigt vakna. Men jag får vila mig frisk i helgen.

I onsdags fyllde min vän och chef Anna år. Självklart firades hon med middag och presenter. Vi åt på Nobu. Magiskt god mat.

Glömde helt att ta bilder men en fick jag till.

På Norma och mig. Norma och jag jobbar tillsammans och hon är även Annas kusin.

Barnen har underhållits på lekland…

… och magen med flott och gott.

Nu ska jag till tandläkaren.

Puss och Kram ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “Storm”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej i stormen bland palmer o.dyl! Här i Sverige är det ju snökaos på många ställen o svinkallt bitvis. Vi alla har nog fått smaka på lite oväder runt om verkar de som. Nu till en helt lite knäpp fråga som jag bara tänkt på o inte frågat.

  Du ler nästan alltid med stängd mun. Blottar sällan dina tänder. Du är ju vacker som en dag och vad jag har sett så är de inget galet med dina tänder heller. Är de medvetet och kanske du oxå som nästan alla offentliga personer nu gör kommer fixa till munnen för du av någon anledning inte tycker om ditt smile ? Jo jag vet de låter som om jag inte har nåt liv (som säkert nån kommer skriva) som frågar, men tar chansen för jag är nyfiken …

  Svara
 • Det kan vara mysigt med oväder ibland, bara vara inomhus och lyssna på vinden som viner, eller regnet som smattrar.

  Ja, alla ler vi på ”vårat eget vis” på bilder…själv har jag svårt att smila upp mig på bild.

  Vacker som en dag är du iaf.

  ( Här uppe i Luleå har kylan äntligen släppt sitt grepp, och vi har härligt vinterväder.)

  Svara
 • Krya på dig och vilken god tallrik flott och gott ja så sant men ibland så 😉

  Svara
 • Så vacker Kan inte du göra en smink turorial? Vad har du för mascara?
  Kram Sanna

  Svara
 • Har ni många vänner i Spanien?

  Svara
 • Du är så snygg! Skulle också gärna, som någon skrev, vilja se en tutorial eller i alla fall vilka produkter du använder när du sminkar dig? Skulle gärna vilja veta hur man får en sån fantastisk lyster i hyn som du har

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Vill egentligen inte kommentera något speciellt mer än att jag följer din blogg och älskar den. Är det svårt att hinna med nu när du börjat arbeta? Vet hur krångligt det är med livspusslet ibland,och särskilt när man har så små barn som du fortfarande har. Hoppas att du känner dig piggare och tack igen för en glädjande och inspirerande blogg.
  Kram

  Svara
 • Nu när du har börjat arbeta? Har Hannah varit arbetslös innan?

  Svara