Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:27 | mars 6, 2018

Maldiverna

Hej igen vacker. Idag var det exakt ett år sedan jag och Peter landade på Maldiverna. Drömmarnas drömresa.

Det var den vackraste plats jag varit på och min och Peters absolut roligaste, galnaste, lugnaste, obråkigaste, mest romanistiska och bästa resa någonsin.

Vi MÅSTE dit igen.

I år firar vi tio år som gifta och jag fyller 40 år. Är inte det bra anledningar till att åka dit igen.

Funderar på att ge mig själv en resa dit i 40-års present.

Så här såg det ut för ett år sedan idag. Med snyggaste Femme Collection-skjortan över bikinin så klart.

Vi festade med personalen och sjöng karaoke varje kväll. Natten lång.

Vi badade, åt gott, solade, begav oss ut på äventyr och badade med delfiner i det fria, slappade, tränade och bara var med varandra.

Magisk! Jag hjular alltid när jag är lycklig… eller full 🙂

Har du någon drömresa? Nånstans du varit eller som du drömmer om att åka till? Berätta gärna.

Puss ❤️


40 kommentarer40 kommentarer om “Maldiverna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Läser gärna din blogg, men undrar har du aldrig några problem i ditt liv. Antar att du har det – det har ju de flesta. Värför väljer du alltid – till skillnad mot din syster – att visa dem. Hos dig handlar det alltid om ditt vackra hem, dina fina barn, lyxhuset i Spanien, fantastiska arbete. Jag undrar, men förstår om du inte vill svara, varifrån kommer alla pengar till denna sanslösa lyx. Vad arbetar din man med? Kan du förstå att en undrar?

  Svara
 • Då har du nog inte läst min blogg så noga eller ofta. Delar med mig av sorg, ångest och depp. Men jag har fina barn som jag är stolt över. Vill du att jag ska skriva dåligt om dom?! Jag trivs på mitt jobb vilket jag gärna berättar, är tacksam över vårt fina hus och det äventyr vi gjort med flytten. Men jag har också dagar, många dagar, då jag mår skit, barnen bråkar, jag och Peter bråkar, det är stökigt och jobbet suger… vilket jag också som sagt skriver om. Men för det mesta gillar jag att sprida mer lättsam glädje. Sen är jag och min syster systrar, vi är inte samma person hur gärna alla hela tiden vill jämför oss.
  Det är lusigt det där att så fort man mår bra och visar härliga bilder så stör det folk.

  Svara
 • jo du måste berätta varje lite dum grej dina barn gör. Undra om folk som inte har blogg och skriver om sin vardag skriver ut på tex Facebook varje gång man bråkar med sin respektive?? Nä Hannah nu berättar du allt, glöm inte att berätta hur många ggr du skitit idag

  Svara
 • Ingen bajs idag 🙂

  Svara
 • Jomen så är det – du har helt rätt Hannah:verkar dessvärre vara lättare att dela sorgen än gjädje., Hur det nu kan komma sig. Men det är väl fröken avundsjukan.Antar jag.
  Själv ger jag blanka tusan i varifrån pengarna kommer hahaha . Konstig fråga förresten. Undrar om man verkligen förväntar sig att få ett svar också?Har faktiskt inte ägnat det en endaste tanke för det Intresserar mig inte..Närmaste Maldiverna som jag kommer just nu är en skärmdump på vitaste sand och turkosaste vatten du kan tänka dig. Men vet du: den gör mig så glad varje dag i rusket vi har nu i Sverige.Bara en så liten enkel sak,liksom…..En dröm som jag inte ens vet om jag har egentligen. Men det ser bara så himla härligt ut! Fina bilder du/ni tar till din blogg förresten.

  Svara
 • OJ! Här måste jag verkligen gå in och försvara Hannah. Jag har följt henne i mååånga år och hon är helt fantastisk, tycker jag. Bjuder så mycket på sig själv,är ödmjuk och har flertalet gånger blottat sig och visat både deppighet och andra bekymmer. Hon kämpar på och bjuder på positivitet,som alla mår bra av. Livet går ju upp och ner för ALLA, kan ju inte vara en nyhet. Heja, Hannah…fortsätt som du gör och jag blir lycklig av att se de fina semesterbilderna och dina fantastiskt söta barn. Varför ska folk vara så förbaskat avundsjuka jämt? Att kunna glädjas åt att andra mår bra,smittar ju av sig.

  Svara
 • Vad kommer alla pengar ifrån? Hahahahahahaha dagens skratt!!

  Svara
 • Kommer inte alla pengar från bankomaten

  Svara
 • Hej fina Hanna. Tack för dina underbara bilder från Maldiverna. Undrar bara var exakt var ni? Sov ni? Det ser helt underbart ut.En fråga kommer ni öppna äffar i Malmö med kläder eller? Ha det så bra och all lycka med allt.

  Svara
 • Vi var på ön Finolhu, Club Med. Vi har haft en butik i Malmö med Femme men den lades ner förra året. Tack och Kram

  Svara
 • Åh det ser magiskt ut… <3 har alltid velat åka till bora bora o bo på ett sånt där rum på pålar ute i havet där vattnet ser ut som en pool…. hoppas du kommer iväg på din resa i sommar det är du värd! tack för att vi får följa er resa i ett nytt land, såå spännande, måste fråga om ni kommer stanna kvar , ni skulle väl prova i 6 månader först? .. och måste ändå säga också att när du igår skrev att du såg ut som sju svåra år, var fantastiskt vacker även som sjuk! Tack för att du delar med dig av er familj, era upplevelser och vardag, sjukdomar, glädje o sorg!. kram Linda

  Svara
 • Hej Fina du!
  Kikar alltid in varje dag och kollar din blogg, gillar
  Maldiverna ser helt underbart ut vill absolut fara dit nån gång i framtiden, kanske när jag fyller 40 om 3 år
  Ville tipsa om St Marteen till er det är så otroligt fint,(där flygplanen landar precis vid stranden) så otroligt häftig upplevelse, Anguillas också de är en av dom 10 finaste stränderna i världen så åk dit!
  Ha en bra fortsatt dag kram från Sandra

  Svara
 • Vill börja med att tacka för en fantastisk och härlig blogg. Vilka fantastiska bilder. Skulle också vilja åka dit.
  Jag och min man har i många år velat åka på kryssning i karibien. Livet har kommit emellan. Men nu så har vi äntligen bokatså i feb nästa år åker vi, destinationerna blir Mexico, Haiti och Jamaica plus att vi tar några dgr innan i Miami. Älskar att resa med min man, bara han och jag, så mysigt. Vi har det så härligt tillsammans, roligt, spännande, upptäcker mkt och massa kärlek Vi har varit ihop i snart 20 år, gifte oss förra året o har 4 barn tillsammans. Vi älskar att resa tillsammans, solresor, weekends mm.
  2ggr om året försöker vi komma iväg tillsammans, bara VI två
  Krya på dig fina Hanna. Kram

  Svara
 • Haha så jäkla rolig ”Jag hjular alltid när jag är lycklig… eller full” 🙂
  Bästa resan.. var på kryssning med båten harmony of the seas, fantastisk upplevelse!

  Svara
 • Ja hjula med dig har man ju provat på kommer aldrig mer göra de varelse du är full eller lycklig
  Saknar dig min fina, puss ❤️❤️❤️

  Svara
 • Ha ha ha 🙂 Huvva, får så dåligt samvete att jag drog in dig i hjulandet. Glömde skicka med din pappas deo och Martins vargar med Ewa. Men ni kanske kommer hit snart! Saknar dig ❤️

  Svara
 • Tack din fina blogg, älskar den

  I höstas var jag, min sambo, hans syster och hennes man i Nice för att gå på bröllop. Jag tänker mycket på den staden och vill verkligen tillbaka, mycket att se och mycket vi inte hann med som tex att åka till Monaco och kolla all lyx. Jag måste dit igen och kan varmt rekommendera att åka dit, så mysigt, skönt och trevliga människor och så himla fransk

  Svara
 • Hej Hannah,
  Har du läst mitt mailTänkte om du kanske inte sett detKram Catrine

  Svara
 • Har många ställen jag varit på som jag vill tillbaka till! Nerja i Spanien, franska rivieran är 2 såna ställen. Sen skulle jag vilja bila över Österrike/Schweiz/ner till f.d Jugoslavien när jag fyller 40. Så lite en sån rrsa din syrra gjorde 🙂
  Får börja spara, 6 år kvar!!

  Svara
 • Hej fina Hannah! Tycker du har en varm och rolig blogg. Vi åker till. Maui i sommar. Vi har tidigare bott i CA och det var faktiskt då jag började följa din blogg för att få lite hemma-i-Sverige-känsla. Nu har vi flyttat hem igen men det är ett fantastiskt äventyr att bo utomlands med familjen när barnen är små. Från CA är det bara 5 h restid till Maui så under åren i CA var vi där två gånger. Nu längtar vi så mycket tillbaka. Finns nog inget vackrare eller grönare ställe.

  Svara
 • Åh Maldivernadär var jag och min man för ca 16 år sen… och jag håller med om att det är en drömresa… jag fick nypa mig i armen när jag kom dit… trodde verkligen inte att det fanns ett sådant vackert ställe…. vill verkligen oxå dit igen..,, vad fina du och Peter är tillsammans❤️Ett mycket vackert par❤️Tack för en rolig/varm/ärlig blogg!! Följer både din och Maggans

  Svara
 • Ett ställe jag gärna vill åka tillbaka till igen är Aruba. Vänliga människor, ljuvliga stränder, vacker miljö… Det är lika underbart där som jag föreställer mig att Maldiverna är (som för övrigt är ett drömresmål för mig). Annars kan jag också tipsa om Jordanien, DET var en upplevelse och hela familjen vill gärna åka tillbaka dit igen.

  Tack för en underbar blogg, jag blir så glad av att komma in och läsa den varje dag. <3

  Svara
 • Åhh Aruba med sina flamingos 🙂 Dit har jag alltid velat åka! Kram

  Svara
 • Vackert!

  Svara
 • En dag till Thailand när jag har kommit över min flygrädsla för att vilja sitta så många timmar men det kommer en dag! *L*

  Svara
 • Nyss hemkommen från Dominikanska. Är eg en person som älskar Thailand ( varit där ofta) så jag var skeptisk till D.R. Så fel jag hade! Jag kom till paradiset! Rent, fräscht, trevligt folk, god mat, och alldeles underbart vatten utan massa saker/djur som sticks och bränns. Att få bada i Karibiska havet var en dröm. Så det är mitt restips!

  Svara
 • Min drömresa vore att få åka till Kolmården. Bor ensam med mina tre barn och att få tillbringa två dagar där och bo på hotellet tillsammans med dem är min stora dröm.

  Svara
 • Oj, oj, oj vilken drömresa! In´t helt fel 🙂

  Svara
 • Jadu. Det blir ingen resa till Maldiverna under min livstid i alla fall. Den resan kostade lika mycket som min årsinkomst på usel fattigpension. Jag har inte varit utomlands på 13 år och nu när Sverige ska försörja halva världens lycksökare så är det vi pensionärer som offras först med indragna förmåner och inkomster. Jag har slutat drömma om lyx som utomlandsresor. Det gör för ont.

  Svara
 • Cecilia, ja det är för jävligt faktiskt att pensionerna är usla, men sen samtidigt ska du komma ihåg att de är inte många som lever sådana här liv som många bloggerskor gör. Några är artister som driver blogg, några är gifta med en tät andra hälft osv osv..

  Jag missunnar ingen och hade gärna åkt till Maldiverna o mycket annat skoj man kan göra när de finns pengar. Bara en liten reflektion till dig att du är långt ifrån ensam om att känna dig fattig o tappat tron om att i framtiden få råd med sådana fyra resor. Hej på dig!

  Svara
 • Ser helt fantastiskt ut!
  Själv drömmer jag om att flytta till Spanien under en period med min familj. Har du skrivit om allt kring ert äventyr? Har jag missat det inlägget?
  Jag vill ha tips och råd om hur man gör, allt från boende till jobb och skola/förskola.
  Tack för en härlig blogg <3

  Svara
 • Japp, precis där du var för ett år sedan … Maldiverna är mitt absoluta drömresmål. Bora Bora ligger på en hedrande andraplats. Vilken underbar resa ni gjorde och JA JA JA du skall självklart ge dig själv en resa i 40-års present! Inga tvivel! Älskar din blogg Hannah! Sluta aldrig blogga! ♥ ♥ ♥

  Svara
 • Maken drömmer om Maldiverna över nyår. Först åka till Dubai, hänga hos min kusin några dagar, kvista över till Maldiverna och sen tillbaka till Dubai. Jag hänger väl på, men inget jag drömmer om. Rädd för vatten så dyka och snorkla går bort. Sola är ju kul en stund och sen då..? Men vi får se hur det blir.

  Svara
 • Drömresa! Det verkar som att du kränger hus som bara den,då en sån resa inte går loss på mindre än typ 100 tusen,göra en sån resa varje år,då borde det gå braHerre! Vet inte vad din kära man jobbar med,säljer förmodligen guldtackorHar själv sucktat efter Maldiverna nån gång i livet,men varje år?Du har väl precis flyttat till Spanien? Det dröjde inte länge innan du vill sticka bortSvårt att nöja dig? Rastlös?Blir inte resten av familjen stressade av allt flängande? Kram

  Svara
 • Suck 😉 älskar att resa både med barn och själv med min man . Är inte rastlös men drömmer om att åka dit igen… som sagt en dröm som jag skrev.

  Svara
 • Förstår detÄr själv rastlös så fick bara en känsla, vet själv hur det är att hela tiden sträva efter nya mål:) Jag tokgillar din blogg så det var mer en spekulation,hoppas inte du tog illa uppHa en fin helg! Kram

  Svara
 • Cooköarna http://www.resorochaventyr.se/oceanien/cookoarna/! Fantastiskt och alldeles underbart! Synd att det är så lång resa bara :(.

  Svara
 • Hannah vart i maldiverna va ni och vad hette hotellet ?

  Svara
 • Tycker absolut att du ska köpa dig en resa till maldiverna till dig o maken, egentid är bra o ännu bättre när ni har något att fira 🙂
  Min drömresa är att åka tillbaka till Miami o kryssning till Bahamas mm, planerat att göra en till sån resa om typ 2år <3 tack för rn bra blogg

  Svara
 • Jag och min sambo var på Aruba förra året i 3 veckor. Vi reser cirka 4-5 gånger per år och kan säga att Aruba är nr 1. Fantastiska stränder, bra mat och festa om man vill. Annars kan man ta det lungt. Vi ska tillbaka dit i augusti och ska för första gången testa maldiverna över vintern 🙂

  Svara