Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:43 | mars 7, 2018

Rövmorgon och kiss i pjäxan

God morgon min vän. Äntligen är jag tillbaka på kontoret. Vårt fina, ljusa, vänliga kontor. Så härligt att sitta här.

Har egentligen haft en rövmorgon och det bubblar inom mig av irritation men nu när jag satt mig här i lugn och ro med min kaffe börjar det lägga sig.

Älskar stuckaturerna i taket.

Än är jag ensam på kontoret men snart kommer nog mina kollegor.

Imorgon är det dags för kick-off. Våra tre kontor ska till Sierra Nevada. Vi blir ett stort gäng som drar till fjälls till på fredag.

Har rotat fram dom få vinterplaggen jag fick med från Sverige. Vet inte riktigt hur jag ska göra med skidåkandet. Har inte åkt skidor sen jag var tonåring… jo, en gång med Peter och hans familj. Slutade med att jag ramlade så hårt att jag kissade på mig och fick gå ner för backen med skidorna under armen 🙂

Dags att jobba.

Ha en fin dag.

Tack för att Du finns ❤️


17 kommentarer17 kommentarer om “Rövmorgon och kiss i pjäxan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tacket är otroligt vackert och lampan blir pricken över i:et, skuggorna 🙂
  Sorry, men jag kunde inte låta bli att fnissa lite över kisset i skidbacken, så jobbigt! Men kör på med dina kollegor, tror INTE att samma händelse kommer upprepas igen 😉

  Svara
 • Jättefint tako gillar verkligen lampan

  Svara
 • Va kul med Sierra Nevada på fredag för dig! Men du, du får delta i afterski istället.. Jag är som du när det gäller skidåkning trots att jag har tre barn och vi har varit i Åre, Hemsedal och Trysil, kan man inte så kan man inte, hehe. Min man har fått ta den biten som gäller backarna..
  Hoppas din dag förflyter bättre, kram!

  Svara
 • Mysigt med fjällen, skulle vilja åka iväg snart igen med hela familjen 🙂 Ha en bra dag!!

  Jag brukade väga 117 kg, ta gärna en titt hos mig:
  http://saraabrahamsson.se/aldrig-mer-over-hundra-33079032

  Svara
 • Tack för att du delar med dig av ditt liv, du är fantastisk ! Oxå haft en skitmorgon, nya tag bara
  Kram

  Svara
 • Maldiverna är verkligen paradiset på jorden 🙂 Dit ska jag på min smekmånad när jag nångång i framtiden gifter mig ❤️ Mitt paradis på jorden är Californien, dit vill jag också åka många gånger till ❤️❤️

  Svara
 • Älskar Californien! Dit kan jag också tänka mig att flytta nån gång i livet. Kanske på ålderns höst 🙂

  Svara
 • var kommer dina snygga glasögon från? <3

  Svara
 • Från märket Nividas. Kram

  Svara
 • Boka in någon skidlektion i början när ni har kommit fram så att du får hjälp. Det gör dig säkrare i backen. Är värt pengarna.
  Själv fick jag hjälp av sonen, som är utbildad skidlärare, förrförra året med min åkning. Nu känner jag att jag utvecklas varje gång vi är iväg och åker skidor.

  Svara
 • Va roligt att få åka iväg och åka skidor (kanske). Ja skidor åkte jag med mina döttrar i vintras trodde det var som att cykla…. Det var det INTE! Min 3 åring åkte bättre än mig. Men roligt var det tillslut. Så upp i backen och glöm inte blöja 😉 kramar

  Svara
 • men alltså ja säger som dej .. men va fint med alla struktur grejer på väggen o tavel ja gud va det heter under lampan älskar sånt där
  åh va skönt o få va tillbaka lycka till med allt
  må så got kram ullie

  Svara
 • Haha ja visst är det underbart med skidåkning 🙂 Nej jag skulle mycket hellre vara där du är, i sol och värme. Någon gång måste jag också bosätta mig i ett varmare klimat.

  /Sandra ( http://kojatillslott.se )

  Svara
 • Hej

  När kommer inlägget om varför ni flyttade? Har ju gått ett tag nu

  Svara
 • Hej!!
  Vi väntar på dedär stora inlägget om flytten till spanien och tankarna kring det

  Svara
 • Du är så vacker. Undrar hur många foton på dig som finns? Om jag skulle dö och men ville ha ett fint foto på mig som minne, skulle man inte hitta nåt. Håller mig alltid undan när det ska fotas. Jag har väl ett alldagligt utseende men vill INTE vara med på foton. Visst finns jag på nåt kort men då är det bara för att jag inte sett att nån fotar.
  Ha det så bra där i Spanien !!

  Svara
 • Nej men oj hur det gick …
  usch ja är ingen skid människa heller så nä sitta o njuta är bäst för mejsom dej kramen

  Svara