Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:44 | mars 9, 2018

Sierra Nevada

God fredag min vän. Jag sitter i bilen på väg hem ifrån Sierra Nevada med Anna, Norma, Nicklas och Andreas. Ett dygns kick-off.

Igår körde vi upp i en bilkaravan. Alla från kontoren.

Vi åkte snortidigt så jag sov hela resan. Som alltid när jag reser 🙂

När vi kom upp så var vi ordagrant uppe bland molnen. Inne i ett moln. Så dimmigt, regnigt och grått. Tyvärr. Men hälften av oss är skidentusiaster och trotsade vädret. Vi som inte åker skidor satt på en mysig bodega och spelade kort.

Hade det så kul… hela dagen och hela natten. Det var inte mycket folk i skidbyn. Typ bara vi.

Men vad gör det när man har kul ihop och är ett skönt gäng.

Lunch på El Lodge.

Så trevligt ställe.

Idag däremot strålar solen från en klarblå himmel och det är helt magiskt. Men då ska vi fara hem. Buhuhuuu.

Måste tillbaka hit igen när vädret är så här.

Linus, Norma och Henrik.

I helgen får vi besök av min goa vän Marre och hennes dotter Tilda. Mellohelg och mys.

Vad gör du i helgen?

All Kärlek ❤️


9 kommentarer9 kommentarer om “Sierra Nevada”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser mysigt ut! Har en fråga också såg en bild på insta från jobbet, jättefin vårfärg på läppstift eller läppglans, vad heter färgen?

  Svara
 • Från ditt jobb, näst senaste inlägg.

  Svara
 • Det är Instant Light lipgloss nr 02 från Clarins

  Svara
 • Tack☀️

  Svara
 • å vilka härliga bilder måste nog prova Sierra N nån gång, imorgon blir det först mellogympa på dagen, sen mellomys på kvällen, tack för en bra blogg kul o se bilder från där du o familjen bor nu 😉

  Svara
 • Hej Hanna.
  Jag halkade in på din blogg för någon månad sedan och nu har jag börjat läsa varje dag. Jag blir inspirerad av dig och tycker det är så modigt att våga flytta. Jag grät faktiskt när din fina hund omkom, förstår smärtan. Anledningen var nog att jag letade inspiration om marbella att jag hamnade här. Och älskar din syrras blogg. Jag är nybliven mamma till en pojke på 9veckor. Jag och min man har alltid haft en dröm om att göra en longstay i Spanien. Jag är inte särskilt resvan. Iallafall har vi bokat en resa till marbella på måndag och stannar en månad. Nu börjar jag få ångest, har fått både positiva och negativa kommentarer om att resa med spädbarn. Hur funkar sjukvården ex, har sett att alla hus har galler för fönstren, signalerar otrygghet i mina ögon. Jag är jämnt ute och går för att få bebisen att somna. Hur är tryggheten där. Vi ska bo ära stranden i elevira. Vi vet ju hur det är i Stockholm kvällstid. Tänkte bara rådfråga dig. Jag känner ju ingen annan som vet. Just nu vill jag bara avboka allt. Men mycket är redan betalt och inte återbetalningpå. Med vänlig hälsning Jenny

  Svara
 • Åh så härligt ni ser ut att ha haft det. Jag själv har hållt i SPES möte så jag är helt slut. Blir en lugn helg för mig!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

  Svara
 • Vi är i fjällen, åker hem imorgon. Har åkt massor m skidor, idag när jag åkte kände jag av alla mil jag fått i benen, var trött o fantiserade om de gambas du visade häromdagen:D Mums!!!
  Kram kram

  Svara
 • åh men va mysigt ni verkar ha haft det
  Ha nu en jätte fin helg med lite besök och mys kramen ullie

  Svara