Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:22 | mars 12, 2018

Hemmahelg, storm och allergi

God morgon min vän. Hopps du mår bra.

Vi har haft en härlig hemmahelg med god mat, lördagsmarknad, melodifestivalen och familj.

Vad har du haft för dig i helgen?

Tycker så mycket om när jag hör av dig och får veta lite om ditt liv. Fortsätt gärna med det 🙏🏼

Idag är det inget regn. Tjoho! Blå himmel och sol hela dagen utlovas.

Det har regnat och stormat nästan oavbrutet i två veckor nu. Skönt att det vänder.

Igår kväll när barnen somnat så bäddade vi ner oss i biorummet, åt glass och tittade på svenska filmen All Inclusive. Den var lättsam och rolig.

Marre och flickorna fick ny hårfärg. Vanlig sprayfärg för hår… så jag förmodar att färgen går bort i duschen 🙂

I lördags åkte vi ner till marknaden vi fick köpa paraply på plats för himlen öppnade sig. Kvalitén var så där va!

Liv, Tilda och fröken Galen.

Vi handlade med oss massor av gott och lagade en stor brunch till oss alla när vi kom hem.

Mio hade 5 vänner som sovit över så huset var fullt.

Jag måste ha Marres Kimono Filippa från Gina Tricot. Den är helt slut online så jag kastar ut frågan här.

Har du Gina Tricot där du bor eller kanske jobbar där och vet om den finns kvar? Gärna i M. Snälla om du kan och vill så hjälp mig!!

Du vet ju att jag blir smått desperat när jag snöat in på nåt 🙂

I lördags pimpade vi vardagsrummet inför vår mellokväll. Vimplar och ballonger.

Det shufflades och showades.

Kul att Benjamin tog hem allt. Det var han värd och vi höll på honom. Gillade även han som kom tvåa… den låten var ju så fin.

Men den som har fastnat i huvudet på mig och som jag sjunger på hela tiden är Margaret, In My Cabana.

Marre, jag och Peter drack lite bubbel och när de små somnade till en film så åt vi pimientos de padrones, manchego och småplock. Sen satt vi långt in på natten och gaggade.

Både jag och Marre är så nöjda över våra fat från marknaden. Vi köpte varsitt och det matchade så bra med padrones, så bilder var ett måste .

Den här söta somnade så här. Alltid med händerna under ansiktet.

Precis som när hon var nyfödd. Här hade hon varit utanför min mage i några timmar. Kan sakna att ha en liten groda. Men nu är det stopp.

Skulle inte klara psykiskt att ha fler barn. Oron och ångesten över att nåt ska hända dem. Räcker att ha det för fyra. En femte hade tagit kol på mig 🙂

Så här såg det ut igår. Total storm. Jag höll på riktiga att blåsa omkull. Mäktigt med vågorna och ljudet.

Marianne bjöd oss på brunch på Trocadero Arena. Vi var ett stort gäng. Marianne och Ubbe, hennes brorsor Bosse och Peter, min svägerska Diana och flickorna Ella och Emilia samt jag, Peter, Mio, Liv, Vida, Marre och Tilda.

Dessa förbenade mobiler. Efter middagen fick dom sitta i soffhörnan en stund när vi vuxna pratade. Men annars är jag fullkomligt Allergisk mot att ungar alltid sitter med mobiler. Jocke och Jonna på Youtube, musicaly där samma låt spelas om och om igen, snabbt och i slowmotion. Sen alla dessa spel som plingar och låter. Gaaahh!

Nu ska jag fara iväg till jobbet strax. Ska först till ett nybygge och ta lite bilder åt en kund sen kontoret.

Ha en fin dag.

All Kärlek ❤️


29 kommentarer29 kommentarer om “Hemmahelg, storm och allergi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kimonon finns i M på Emporia i Malmö såg jag på webben. Kanske har du någon vän där? Kram

  Svara
 • Åhh den måste jag ju ha. Peter kanske har nån snäll kompis i Malmö som kan hjälpa. Kommer sluta med att jag har tip stycken 🙂

  Svara
 • Jag kan kolla på Gina idag om du vill. Ska ner om en stund. Maila så löser vi det! ❤️

  Svara
 • Ja snälla! Tack tack tack

  Svara
 • Finns inte nånstans i Stockholm. Den är från AW17 och var tydligen väldigt populär. Har varit på de Gina som finns i city och de har kollat med andra butiker. Sorry! ❤️

  Svara
 • Den verkar vara sjukt poppis 😀 Förstår såklart varför för den är supersnygg!
  Den finns bara i storlek S på Väla C… Hojta till, man kanske kan skicka den? 🙂

  Älskar att läsa om ert liv. Kan inte låta bli att bli lite avis (Okej, sjukt avis!! Haha). Sjukt vågligt OCH modigt av er att flytta till Spanien. En del av mig vill också bara lämna Sverige i mellan åt och vända blad helt. Här i Sverige ska allt vara så ”perfekt och ytlig och dömande” Speciellt om du är mamma…
  Sen att ni har så stort nätvärk med huset fullt ofta, verkar så mysigt. Så vill jag också ha det i framtiden när mitt barn blir äldre och tar hit kompisar. Minns när man var liten och var hos en kompis och man fick sitta på rummet när dem skulle äta. Sån ska jag verkligen INTE bli! Alla är välkomna till bords 🙂
  Ni verkar ha det så mysigt! (Sen vet jag att alla har sitt att kämpa med)

  Ha en fin vecka,
  Stor kram / My

  Svara
 • Tack fina My ❤️ S tror jag blir lite litet. Ska prova Marres för hon har S. TACK! Vad kul att du gillar att följa livet här. Det är underbart. Saknar inte Sverige alls. Bara familjen och vänner men dom kommer ju hit tittsomtätt 🙂 Hur sjukt det där med att man fick sitta på rummet och vänta. Här hos oss ska alla känna sig som hemma. Räcker inte maten till alla om det kommer folk oplanerat så rotar jag alltid fram nåt mer att koka soppa på en spik på. Mio sa så gulligt till mig igår vilket värmde. Mamma, du och Peter är inte som andra föräldrar. Ni är så snälla när det kommer till allt. Skulle jag säga att jag kom hem med 20 vänner som vill äta så skulle du ställa dig och laga mat till dom utan att blinka. Hans ord var så från hjärtat. Då blev jag glad. Sen får jag iof höra typ varje dag att jag är så sur också. Så det är inte bara ros 🙂 Stor Kram ❤️

  Svara
 • Åh vad glad jag blir att du svarade 🙂

  Hojta till i så fall 🙂
  Det förstår jag verkligen att ni inte gör. Det är ju inte så att vädret är bättre i Sverige heller. Även i Skåne är det kallt och ruggigt…Burr!

  Awh! Det är så härligt när dem märker det och faktiskt också säger det. Då värmer det <3 Men det är ju så det ska vara. Ett kärleksfullt och ett värmande hem.
  Sån förälder vill jag också bli när mitt barn blir äldre.
  Men du, då kan vi vara sura tillsammans, för det är tydligen jag med. Ha ha.

  Kramis <3

  Svara
 • Ringde Väla men den finns inte kvar där tyvärr. Men vill ändå säga tack för att du försökte 🙂

  Svara
 • Åh men vad synd 🙁 Såklart! Kul om man kan hjälpa till ibland. <3
  Konstigt, för det stod på Ginas hemsida att det fanns i storlek S, men då har kanske någon varit snabb..

 • OM du ska till Väla så får du gärna köpa den till mig. Provade Marres S och den satt perfekt! Jag swishar dig isåfall. Har du Instagram så kan du skriva DM till mig kanske?! Puss

  Svara
 • MY kan du skicka en till mig? Du får extra för besväret. Vill så gäran ha en. Har letat överallt. Jag MÅSTE ha en sån annars dör jag 😉 känns det som. Kram

  Svara
 • Hannah hade ringt Väla, men dem var slut tydligen. Men det stod på hemsidan att där fanns i storlek S… :/

  Svara
 • Hej!Härlig helg här med,syskon och syskonbarn,kalas,god mat,avkoppling och ett par glas röttBara vädret som känns trist,Ha en fin vecka

  Svara
 • Hej,jag tycker med att ni har gjort helt rätt att flytta till värmen. Har alltid med drömt om att får göra det när barnen var små. Men min man har aldrig velat. Skulle vara så skönt för värken skull. Men det är härligt att få följa dig och din familj istället. Men snart är våren här och det får man njuta av. Annars har vi varit på barndop i helgen.

  Svara
 • Jag vill oxå ha Marres fina kimono. Den är så fin. Har funnits i blus också. Mera bilder på lägenheter och hus tack. Ha en toppendag kram

  Svara
 • Tack Hannah för en underbar blogg! ❤ jag har följt dig länge nu och tycker det är så roligt att följa sitt nya liv i Spanien har själv en stor längtan efter att flytta till solen och värmen ❤ du verkar vara en sån fin mamma och person ❤
  Kram Catrin

  Svara
 • Jag vill också ha kimonon! 🙂 Tyvärr slut i båda Uppsalabutikerna… 🙁

  Svara
 • I know. Har precis ringt dit 🙂

  Svara
 • Låter som en skön helg! Mysigt att värmen är på g. Har länge velat köpa hus i Spanien, har många planer men inte kommit till skott ännu. Hoppas snart att drömmen blir verklighet. Under tiden njuter jag av att följa er vardag därnere, ni verkar ha det underbart. Min helg har bestått av mycket jobb, innebandymatch för ena sonen och mellomys. Önskar dig en fortsatt fin vecka! Kram

  Svara
 • Jag skriver gärna lite till dig om mitt liv just nu, men det är inte direkt någon upplyftande läsning. . . Är sjukskriven för utmattningssyndrom sen ett år tillbaks, då jag drabbades av motgångar på alla plan. Kämpar hårt för att få tillbaks energin och för att få ihop det ekonomiskt. Ber till Gud om lite medgång i livet.
  Drömmer inte om en kimono 😉 utan mest om en KitchenAid Blender så jag kan göra nyttiga smoothies och slippa tänka så mycket på att laga mat flera gånger om dagen. Tar lugna korta promenader i gråvädret, längtar efter värme och sommaren, så jag är så avis på dig som bor i ett varmt land numera. Kraaaaaam ❤️

  Svara
 • Var streamade du filmen ifrån? Vill också se den.

  Svara
 • iTunes.

  Svara
 • Hej!
  Jag var snabb och köpte en när de kom in i butiken jag jobbar i men den har bara blivit använd en gång då jag helst jobbar i kläder som finns i butiken till försäljning och denna sålde som sagt som smör i solsken! Men om den kan glädja någon annan så blir jag bara glad! Är i storlek S.

  Svara
 • Jag köpet den direkt så klart! Gud så glad jag blir. Har du Instagram så kanske du kan skicka DM till mig så vi kan ha kontakt? Kram

  Svara
 • Hej igen, vad kul! Absolut, Evelina.nicolajsen heter jag på instagram 🙂 kram!

  Svara
 • Men åh! Bebisbilden var ju verkligen en liten sötchock! 😀 Så häftigt med hårfärgerna 😀

  Från 117kg ner mot 59kg utan operation. Nu har jag gått ner 42kg och bilder på min viktresa finns i bloggen!
  Ta gärna en titt hos mig:
  http://saraabrahamsson.se/min-viktresa—bilder-33263792

  Svara
 • Jag har hållt i SPES möte. Hockeyträning med sonen och simskola med dottern, fullt upp alltså!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

  Svara
 • ja jag gillade benjamin från första gången o sa han skulle vinna så det va skoj o ha rätt . men oj en sån såg ja på vårt gina tricot för ja kollade på en till mej

  va spännande o färga hårt blått de gillade de väl

  här har varit en lugn helg med begravning i fredags då min pappa gått bort å nja mått sådär men en dag i taget

  Ha nu en fin tisd o hoppas solen stannar här är tö o regn idag brrr plus grader men så disigt dimmigt o grått
  vill ha sommar
  hej hej kram

  Svara