Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:53 | mars 16, 2018

Fukt, svart och guld

God fredag vacker. Hoppas allt är väl.

Några planer för helgen?

Jag kör på med mitt drickande och ska bara ta det lugnt. Kolla Talang-finalen ikväll, och köra barn på kalas imorgon, göra ett besök på IKEA och köpa mattor, läsa och sova. Kanske nåt mer också men inga andra direkta planer 🙂

Fukttips! Den här dränker jag min hud med några nätter i veckan. Lägger ett tjockt lager och låter den gå in i huden. Märker att min hud behöver fukt för den bara suger åt sig. Tänkte att med vädret i Sverige så lär ju din hud också behöva fukt.

Idag kör jag svart och guld. Har visning så jag måste ju se ordentlig ut 🙂

Har verkligen dille på gulddetaljer. Smycken och väskor. Hmmm, ett par guldskor skulle inte vara fel heller.

Ha en fin dag.

All Kärlek ❤️


19 kommentarer19 kommentarer om “Fukt, svart och guld”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Läckert lack,fin manikyr! @ Trevlig Helg!

  Svara
 • Hej
  Jag har ett par oanvända guldiga klackeskor (pums) i storlek 38 som du gärna får ta över:) bättre att nån använder dom än att dom hamnar på tippen. Har gjort illa ryggen så vågar mig inte på dom.

  Vore det nåt är det bara att slänga iväg ett mail.

  Häls. Jessica

  Svara
 • Hej så fint med svart o guld ha en fin helg ☀️

  Svara
 • Jag har också den fuktmasken, den bästa jag haft! Täcker också mitt ansikte i den ett par kvällar/nätter i veckan. Problemet är att jag sover i sovmask och då blir det kladdigt och kladdet kasar omkring hahaha, såna skönhetsproblem. Förresten, grymt snygg väska. Trevlig helg 🙂

  Svara
 • Du är väldigt snyggt klädd, undrar bara hur det kommer sig att det tycks skilja sig så mkt från den klädkod mäklare i Sverige har? Kostym och kjol, högklackat. Allt gott!

  Svara
 • Varför smakar inte paella som köttbullar? Allt borde vara som i Sverige.

  Svara
 • Ja du Katarina, det är mycket som skiljer länder åt…

  Svara
 • Hej,
  Googlade nyss innan jag kikade in här guldiga sneakers, hittade de här som jag tyckte va fina https://www.ellos.se/vagabond/sneakers-zoe/

  Kanske inte alls var just sneakers du tänkt dig dock!

  Trevlig helg!

  Svara
 • Wow så snygga! Tack för tips ❤️

  Svara
 • Så vacker du är Hannah

  Svara
 • Vad har hänt med din hand, den är ju alldeles blå – slagit näven i bordet?

  Svara
 • En riktig Beck-hand 🙂 Det är ljuset som gör det. Ingen blå dödhand här.

  Svara
 • Fuktkräm dagtid utomhus i svenskt vinterklimat skadar mer än vad det hjälper. Vilken ingrediens dominerar en fuktkräm? Jo, vatten. Och vad händer med vatten när det är minusgrader utomhus? Vattnet fryser. Man skadar ytliga blodkärl, kinderna blir flammiga, sen torra, börjar flagna och så är man inne i en ond cirkel. ”Tips från coachen” om du ska använda fuktkräm utomhus när det är kallt är att ALLTID använda solskydd över. Inte bara för att solens strålar skadar huden även vintertid och gör den rynkig i förtid, utan även för att den lägger sig som en skyddande hinna mot kylan.

  Jag kan verkligen rekommendera Elizabeth Ardens gula tub (jag har glömt namnet) med solskyddsfaktor 50. Den är så jävla bra (med lite puder ovanpå, för att det inte ska se flottigt ut) vintertid!

  Svara
 • Därav skrev jag att använda den nattetid 🙂

  Svara
 • Hahahaha….

  Svara
 • Vad fin du är! Snygga kläder också ✨

  Svara
 • Tips på fina guldboots https://blankens.com/collections/blankens-chic-mama-la/products/the-vanessa-mirror-gold

  Svara
 • Måste tipsa för jag blev själv hel salig men har precis köpt ett par likadan typ från MK i gammelrosa. Dessa i guld är ju dock riiiiktigt söt/tuffa. Känner ju inte dig men fick ändå för mig att det är en Hannah sko 😉

  https://www.scorett.se/dam/skor/sneakers/empire

  Med vänlig hälsning,
  Therese

  Svara
 • Jaaaa! Steve Madden har mkt snyggt till ok pris. Finns en stor SM butik här som jag nu ska besöka och titta efter dessa söta skor. TACK ❤️

  Svara