Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:36 | mars 18, 2018

Morr

God söndag min vän. Hoppas allt är väl och att du har en bra helg.

Vad har du för dig?

Fick höra att min flamingos i trädgården betyder att man är swingers 🙂 Det jag inte vet det får jag allt lära mig av dig här inne.

Får väl se om vi får oväntat besök av pilska par i morgonrock. Huvva! Tur att vi har mur runt hela vår tomt och ingen ser in… än mindre kommer in.

Ligger forfarande i sängen och blickar ut över detta.

Mysig sängkompis har jag också.

Kollade klart på Grey’s säsong 14 igår, så nu får det gärna bli onsdag.

Förr har jag alltid kollat på Dplay men dom har inte kvar Grey’s där sen länge. Morr!

Nu hittade jag via en Grey’s-fangrupp på FB vart man kunde se alla säsonger inkl 14.

Denna detox-grejen har varit okej dom första dagarna men i fredagseftermiddag blev jag så sjukt trött och igår kom jag knappt ut sängen.

Sov av och till hela dagen, när jag inte kollade Grey’s och fixade med barnen. Bara att ta sig upp var en pärs.

Sur, deppig, trött och gråtmild. PMS har jag också. Morrade och grät hela dagen gjorde jag också. Saknade Stig så tårarna sprutade och grinade åt allt. Höll mig bara för mig själv så slapp jag höra hur sur och tråkig jag är.

Känner mig dock lättare i kroppen, överflöd av vätska är borta och kroppen känns fräsch och inte lika pluffsig.

Så denna detoxen var en bra kickstart för mig för att mer hälsosammare liv men inte i fem dagar. Tre var perfekt. Klarade fyra men nu den femte skiter jag i det. Ingen mat och kaffe på så här många dagar var inte kul för mig.

Peter som också kör detta med mig klarar det däremot galant. Även min vän Mia som gjorde detta i EN MÅNAD mådde hur bra som helst och älskade det. Alla är vi olika.

Ska smygstarta med lätt mat idag. Bara tanken på att få tugga gör mig glad 🙂

Vädret vänder nu också. Efter veckor av regn och översvämningar välkomnar jag sol och värme.

Hej på en stund ❤️


18 kommentarer18 kommentarer om “Morr”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oj vilket härligt väder. Åker till Naxos i början av april i några veckor. Mannen ska hjälpa å snickra lite på syster å mågs restaurang som dom köpt. E så spännande. Får se ön i blomning precis som ni har kan ja tänka mig. Det att du e ledsen för lille Stig e inte alls konstigt. Vi förlora våran för 2år sedan å ja har fortfarande dagar.
  Kram på dig å ha det så bra

  Svara
 • Vad spännande! Hoppas det kommer gå bra för dem och restaurangen. Har varit på Naxos en gång för drygt 20 år sedan. Gillade det! Kram

  Svara
 • Vilken utsikt Måste fråga om Greys anatomy.. Hur många avsnitt har du sett på säsong 14? Jag har sett 15 avsnitt på säsong 14. Vad jag kan se ska avsnitt 16 sändas den 22e. Kram

  Svara
 • Har också sett 15 avsnitt. Dom nya börjar på onsdag. Kram

  Svara
 • Grey’s anatomy börjar onsdagen 28/3 på Kanal 5.

  Svara
 • Typiskt, trodde det var denna onsdagen. Får hålla ut ett tag till 🙂

  Svara
 • Med risk för att ha missförstått nått nu, men fortsättningen av Greys som börjar sändas den 28/3 på 5:an är väl fr.o.m. avsnitt 9 av säsong 14? USA ligger väl lite före Sverige, för som sagt finns det ju t.o.m. avsnitt 15 att se på nyafilmer.bz, och där kommer det nya avsnitt varje fredag typ, för USA sänder nya avsnitt på torsdagar…

  Svara
 • Oh No!!! Då har jag verkligen missförstått och redan sett klart allt 🙂 inga onsdagar för mig då. Ops.

  Svara
 • Nej då, säsong 14 ska ha 22 avsnitt, så det kommer ju fortsätta komma nya avsnitt på nyafilmer.bz, fast förmodligen på fredagar eftersom avsnitten sänds på torsdagar i USA ☺ (Nyafilmer är väl gamla Dreamfilm som jag fattat det, så det är ju ”fulstream”, och det händer ju att det strular eller blir försenat med nya avsnitt, men vem orkar vänta in nya avsnitt på 5:an )

 • Vart har du sett säsong 14? 🙂

  Svara
 • Bra jobbat iaf de dagar du orkade med detoxen. Ser bra ut med vädret det är jag som beställt det. Åker ner nu på lördag en vecka ☀️
  Förstår att du saknar Sten jag har också hund som som jag älskar lika mycket som min familj.
  Ha en bra vecka!!
  Mvh Mia

  Svara
 • Hej Hanna! Måste börja med att önska er all lycka i spanien! Så modigt av er! Önskar jag kunde få med min andra hälft på en sådan flytt men han är allt för Hem makar får se vad framtiden visar vart har du sett säsong 14 av greys? Hittar det inte nånstans.. kramar

  Svara
 • Hej!

  Har frågat innan… når kommer inlägget om varför ni flyttade från Sverige?

  Svara
 • Har skrivit rätt mycket om det men vet inte när. Berättar lite då och då. Snart igen då 🙂

  Svara
 • hej
  ääälskar din blogg. Skriver här väldigt sällan men läser alltid 🙂 och nu undrar jag ju SÅKALRT vart du sett säsong 14. Plöjt alla säsonger nu under höst/vinter och är helt besatt,och vill sjölvklart se säsong 14 också. Vart såg du den??
  Tack för underbar blogg, din härliga personlighet, en rolig varm galen ÄKTA blandning av högt och lågt, skratt o gråt, glädje o sorg.
  Älskar´t
  puss o kram skumbanan <3
  /emma

  Svara
 • Hittade en Grey fan-grupp på FB som tipsade om nyafilmer.bz. Kram

  Svara
 • Tack också få glädjande ord denna måndagmorgon ❤️

  Svara
 • Tack söta för (snabbt) svar! Får kolla in den sidan ikväll 😀
  Åååå det va så lite så. Kan inte vara utan din blogg…hihi… och ert äventyr till Spanien är ju verkligen pricken över i.et 🙂
  Så, tack för att du är du och har modet och kärleken att vilja dela med dig.
  Önskar dig en fin vecka.
  Varm kram tebax <3

  Svara