Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:13 | mars 23, 2018

Hud- och tandvård

Hej min vän. Jag har jobbat på och haft en bra dag, åt en sen lunch med mina kollegor Henrik och Norma samt bästa chefen Andreas. Lunchen här i Spanien äter man vid kl 15.

Är så tacksam att dom tagit in mig i gänget.

Min favvosallad på Los Naranjos Golf.

Nu sitter jag och väntar på käkortopeden som ska ge mig domen på mitt nappbett. Längtar tills jag får min tandställning.

Vill tipsa om ett event på Eriksbergskliniken där min och systers vän Sophie jobbar och underbara Karin.

Är du i Stockholm och vill smita iväg på ett trevligt event 27/3 med skönhet i fokus så boka fort!

HÄR! kan du läsa mer.

Jag har provat dermapen här i Spanien hos en svensk tjej. Har gjort en behandling och ska på min andra nästa vecka. Så jag ger tummen upp 🙂 Lite som det man kan göra hemma med en roller (det har jag använt tillochfrån genom åren) men det är ordentlig skillnad på det och få det gjort av proffs på djupet.

Kram ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Hud- och tandvård”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Heja du som tränade igår!
  Själv sov jag nästan hela eftermiddagen o kvällen. K har haft kräksjuka o igår åkte hon t sin far…
  Härligt m hudvård, det bästa tycker jag är känslan av bli ompysslad o skämma bort sig:D
  Kram kram

  Svara
 • Kollade precis igenom min garderob o såg några plagg från FEMME som jag använt flitigt och ska börja använda igen. Vet du nåt om ni kommer starta upp det märket igen? Jag älskar alla kläderna därifrån som jag har. Riktigt riktigt snygga ❤️❤️❤️

  Svara
 • Måste bara fråga vad nappbett innebär? Min första tanke är att man har haft napp för länge som liten att det påverkat tänder och bett?

  Svara
 • Härligt med goa och generösa kollegor! Har själv precis börjat på ett nytt jobb. Trivs bra, men kom efter ett par dagar på att de andra går ut och äter lunch tillsammans, utan att säga till mig. Det får mina varningsklockor att ringa, men vill inte tränga mig på. De vet ju att jag började i måndags.

  Svara
 • Bästa som finns med bra kollegor, viktigt om man ska trivas på jobbet eftersom man spenderar så mycket tid där. 🙂

  Började mitt nya jobb för tre veckor sedan, pendlar hela våren, men till sommaren går det stora flyttlasset flr hela familjen. Längtar!

  Kram

  Svara
 • Lunch kl 15! Då skulle jag dött av hunger innan
  Kan du inte berätta om andra skillnader i sättet att leva i Sverige och Spanien och hur ni har anpassat er till dem?

  Svara