Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:26 | mars 25, 2018

After Work

God söndag min vän. Du har inte glömt att ställa fram klockan en timme va? Sommartid nu.

Jag kommer aldrig mer glömma om sommartid är en timme fram eller tillbaka efter tipset att tänka på utemöblerna. På vintern tar du in din möbler och på sommaren tar du fram dom. Så vintertid en timme bak och sommar fram 🙂

Igår hade jag och Mio myskväll. Det vet hur viktigt jag tycket att det är med egentid tillsammans med barnen. Peter hittade på skoj med tjejerna och jag och Mio fick tid ihop.

Vi kollade på två filmer, åt falukorv och snabbmakaroner, frossade i chips och ostbågar, pratade och hade en trevlig kväll.

Jag ligger fortfarande kvar i sängen och tittar på några avsnitt av serien Riviera. Riktigt bra.

I fredags efter tandläkaren hade vi AW med jobbet. En AW som gick över i en helkväll på typ alla ställen här. Kul hade vi!

Jo måste ju berätta om tandläkaren. Mitt bett är så märkligt. Käkortopeden sa att det går inte att ha räls på mig. Min underkäke är så långt bak och tydligen typ stannat upp i växten. Har en barnkäke 🙂 och så fick jag en lååång förklaring på det. Höll på att svimma när jag såg avgjutningar på mitt bett. Inte konstigt att jag har spänningshuvudvärk och migrän. Biter helt fel och gnisslar. Han ska i alla fall göra en Study på mina bilder mm och om två veckor får jag se vad som kan göras. Nappbett är nåt jag själv bara sagt om mitt bett då jag har överbett.

Kolla hunden Moses under bordet. Underbar.

Lena, Sophia, jag, Norma och hunden Lizzy, Andreas, Henrik och hunden Quincy, Nicklas, Josefine, Linus och Jonas.

Efter lite vin och öl här så gick vi vidare till Planet Beat. Helt galet god mat. Ett nytt favvohak.

Finaste Jossan och jag delade på en frozen margarita.

Vad har du gjort i helgen?

Kram ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “After Work”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej jag vill inte att du eller någon annan ska uppfatta den här kommentaren som kritik utan mer än reflektion kring alkohol och utlandsbornde/vistelse. Elaine eksvard skriver tänkvärt om utlandssvenskar som ”passar på” att dricka alkohol under vinterhalvåret när de bor i sina Spanienbostäder då det anses som mer legalt bara för att man är i Spanien och blir alkoholiserade på kuppen. Spanjorerna själva har överlag lägre alkoholkonsumtion än utlandssvenskar. Vi har själva bostad i Spanien och lever i stort sett som om vi var i Sverige, dvs vi dricker inte alkohol varje dag. Annars ser ni ut att ha de fint även om vi lever olika slags liv hälsningar från ett soligt Spanien ☺️

  Svara
 • Jomen så är det ju för många. Tror dock att folk idag är väl medvetna om det så man tänker nog efter. Hemma har vi ju oxå afw och de dricks kopiöst på helger. Vi svenskar måste ” varva” ner som de så fint heter. Undrar om de inte är dax att införa den berömda ” motboken’ igen haha….

  Svara
 • Du ser i alla fall perfekt ut:D din käke oxå!
  Lugn o skön o solig hemmahelg m min lillgris o grannar o vänner här:)
  Kram kram

  Svara
 • Härliga bilder!
  Drinken ser så god ut

  Ha en fin vecka!

  Svara
 • Håller med om Planet beat, galet gott! Nästa gång, prova deras Jalapenos y queso, om du inte redan gjort det … schvajnigt mumsigt!

  Svara