Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:45 | mars 29, 2018

Klackar och tofflor

God torsdag min vän. Allt väl?

Nu är det påskhelg! Härligt med vila och vänner, god mat och gemenskap.

Peter stackarn är jättesjuk och ligger nedbäddad. Man cold du vet 😉

Men hoppas han snart blir frisk och kan njuta av helgen.

Har haft en visning nu på förmiddagen. Annars är det en lugn dag. Gårdagen däremot var hektisk och intensiv men väldigt rolig.

Fick min första listing och var i den vackra lägenheten med en fotograf och tog bilder. Nästa vecka ska jag lägga ut den. Dit skulle jag själv kunna tänka mig att flytta 🙂

Sen var det visningar fram till åtta på kvällen.

For typ överallt.

Har bl a haft visningar med en så go familj från Skåne. Vi har farit runt och letat efter deras drömboende. Nu ser jag framemot att ses på en karaoke kväll Annika, när ni bestämt ert för vilket semesterboende det blir 🙂

Nöjd, glad och trött kom jag hem igår.

Gårdagens klackar, väska och dator byttes ut mot…

… morgonrock, tofflor och kaffe.

Önskar dig en fina dag.

All Kärlek ❤️


33 kommentarer33 kommentarer om “Klackar och tofflor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah o Glad Påsk!

  Länge sen jag kommenterade, men jag läser dina ord dagligen

  Hur kom det sig att ni bestämde er att flytta utanför landets gränser?

  Nu får du njuta av påskhelgen lite åt mig också – själv ska jag jobba hela påsken o förhoppningsvis förgylla tiden jag är hos de gamla, som är många som sitter själva. Leendet man får när man kommer gör det värt allt med att jobba ”storhelgerna”.

  Ta hand om dig

  Svara
 • Så fint att få jobba med gamla och ensamma. Jag jpbbade en julafton kvällsskifte i hemtjänsten och hade bakat pepparkakor i små fina påsar som jag hade med åt mina gamlingar. Det och samvaron med dem uppskattades så mycket! Både kag själv och de fick sån julglädje det arbetspasset. Som alltid glädje vilken dag det än är.

  Svara
 • Elsa – Jag har alltid sagt ”ALDRIG att jag tänker jobba med äldre!!” o varit en inbiten kontorsråtta. Men livet kom emellan med långtidsarbetslöshet o sjukskrivning. Fick praktik med arbete med funktionsnedsatta människor, skulle plugga för att kunna få anställning inom detta, skolan ”drog in” den grenen på utbildningen, jag fick panikfixa praktik, som vart i Hemtjänsten. Det skulle ju bli mitt livs längsta fem veckor.. Efter tre dagar var jag ”såld”! Jag trodde att jag trivdes, sittandes själv på ett kontor, men nej. När skolan var slut, gick jag på timmar sex månader i Hemtjänsten o sen fick jag fast tjänst. Nu, inte bara trivs jag, jag älskar arbetet! Visst, man ger de gamla något, men jag får ännu mer tillbaka!

  O julen är de bästa dagarna att få åka till sina äldre, även om det också skär i en, att så många sitter själva..

  Svara
 • Jamen tänk så det kan bli! Så fint! Jag hade också sagt att inom vården ska jag inte jobba. Så fick jag jobb som timvikarie i hemtjänsen, och blev fast! Så otroligt givande jobb! Nu studerar jag till undersköterska, och jobbar lite på ett äldreboende vid sidan av studierna. Och allt känns bara så rätt! Så det kan bli
  Ha en fin påskhelg Tara.

  Svara
 • Så underbart att ni trivs inom äldreomsorgen! Vi gör nytta varje dag och har arbete sim är superviktig och utförs av superhjältar ❤️ avundas dig Hannah som har bytt denna kyla mot varmare vindar på solkusten ❤️

 • Detsamma till dig, Elsa

  Skulle inte kunna tänka mig ett mer värdefullt jobb – åt båda hållen, Nina.

 • Hej! Tack för en så fin blogg. Mår alltid gott när jag har varit här inne. En sak som slog mig, vad betyder ”listings”? Vad innebär det…?
  Kram Karin

  Svara
 • Tack Karin ❤️Det värmer att höra. Vill ju sprida glädje och uppskattar dig. Listnings är när det är mitt egna objekt. Jag är huvudmäklaren som fått listningen själv. Hon som säljer vill att jag ska sälja den. Annars här i Spanien är det öppen marknad och alla kan sälja allas objekt. Inte som i Sverige. Stor Kram!

  Svara
 • Tack fina Hannah, det är vi som skall tacka för din tid och att du tog hand om oss så bra
  Landade precis i Köpenhamn, snö och is -längtar tillbaka till värmen☀️☃️
  Vi hör av så fort vi tittat igenom bilder och filmer, men vi ger dig lite påskledigt först
  Ser fram våra kareokekvällar och
  Glad Påsk, kram Annika, Julia, Lukas och Mattias

  Svara
 • Jag läser oxå varje dag…men har inte heller kommenterat på ett tag.Är så impad av att ni lämnade allt i Sverige…och startade ett nytt liv i Spanien. Ni ser ut att ha det helt underbart där. Önskar dig & hela familjen en riktigt Glad PåskTack för att vi får följa ditt/ ert liv

  Svara
 • Hej.

  Är väldigt sugen på att köpa en ”semester” lägenhet. Men är osäker på om jag/vi har råd?
  Vad är det för priset man får räkna med och är det med eller utan hyra eller hur funkar det?
  Vi är 2 vuxna och 1 barn (12 år) så 2-3 sovrum behöver vi och gärna en härlig balkong/terrass o bra läge såklart. Är det ”Sverige” priser eller vad får man räkna med?

  Kram o hoppas ni får en härlig påskledighet! ❤

  Svara
 • Det är helt omöjligt att svara på. Som i Sverige så är ju priserna helt olika beroendes på område och stad. Men maila mig gärna så hjälper jag dig 🙂

  Svara
 • Glad Påsk!
  Nu kommer en fråga som du ”aldrig” fått förut…vad är det för märke på din T-shirt? Så snygg!! Är det Gucci?

  Svara
 • Hi hi 🙂 Ingen Gucci här inte men Co’couture från ElsaLeonie.se! Kram

  Svara
 • Undrar också om tröjan 😉 Tror det är Gucci 😉

  Svara
 • Betydligt billigare 🙂 danska märket Co’couture. Har köpt min hos ElsaLeonie.se. Finns i olika färger. Så fin! Kram

  Svara
 • Glad Påsk önskar jag er.
  Ställer frågan igen……Har Velvet och Matilda slutat blogga ?
  Har ni några krav på X- antal inlägg i veckan t.ex. eller är det upp till bloggaren själv ?
  Hälsningar Skåne.

  Svara
 • Vi önskar så klart att dom ska skriva oftare och mer men kan inte kräva det tyvärr. Vissa får liksom inte in det i vardagen. Själv får jag panik om jag inte kunnat skriva en dag 🙂

  Svara
 • Jag har alltid undrat varför bloggare är så otroligt snabba på att svara på frågor om var deras kläder, väskor och skor kommer ifrån, medan många andra kommentarer med frågor ignoreras. . . Beror det på att ni har chans att bli sponsrade när ni nämner dessa märken?

  Svara
 • Om man tittar på kommentarerna i detta inlägg till exempel, så har du två gånger svarat på var tröjan kommer ifrån medan en annan fråga om vad ”listings” betyder ignoreras.

  Svara
 • Ber så hemsk mycket om ursäkt att jag missade en fråga. Bra att du säger till.

  Svara
 • Nope, köper mina kläder själv. Ibland, med fyra barn och jobb, så går det snabbare att svara på enkla frågor som kräver korta svar. Försöker alltid vara alla till lags och svara så gott jag kan. Men ibland räcker inte tiden till och man får helt enkelt acceptera att jag har ett liv utanför bloggen och svarar när jag kan. Så oroa dig inte… alla får svar. Inatt vaknade jag 02.30 och kunde inte somna om. Kikade in här och svarade på de två senare kommentarerna för att dom såg jag först. Scrollade inte ner utan försökte istället att somna om.

  Svara
 • Du har ingen anledning att använda en ironisk ton eller att vara otrevlig i ditt svar till mig. Om det var allra första gången jag lagt märke till detta, så skulle jag inte skriva en kommentar och fråga om det. Jag har frågat dig många saker de senaste åren utan att få svar. Dock inget som rör kläder, skor eller väskor. Så därför undrar jag.

  Svara
 • Otrevlig? Det är nog hur du själv väljer att läsa mitt svar. Ligger isåfall hos dig och inte mig.

  Svara
 • ”Så oroa dig inte . .” är för mig ett otrevligt sätt att uttrycka sig på i ett svar på min fråga. Om inte du tycker det, så säger det mycket om dig.
  Jag skriver många stöttande omtänksamma kommentarer till dig, och om jag inte kan ställa en sån fråga jag gjorde nyss utan att få ”skit” så är det nog dags att jag som läsare lämnar din blogg.

 • Varsågod. Glad Påsk

 • Hej Dåååå!

 • Hej jag gick in på skandiamäklarnas hemsida och skulle se lite vad det finns för lediga lägenheter i malaga/ marbella men det står att ni inte ha dom områdena. Gör jag nåt fel eller ska man gå till mån annan sida när det gäller köp i utlandet?

  Svara
 • Ja, du får gå in på http://www.skandiamaklarna.se/spanien sen väljer du kontor. Vi är Costa del sol 🙂 Kram

  Svara
 • Ibland undrar jag hur vissa människor kan vara så lättkränkta. Varför? Hjälp. Ibland vågar jag knappt säga något för att inte uppfattas fel och jag vill inte såra någon heller för den delen. Förstår inte folk att det inte blir någon god livskvalité av att vara så lättkränkt och känslig. Vissa grejer går inte att ändra bara, det förstår jag också, som tex att vara känslig… Men det går inte ändra någon annan heller o vad den säger. Det går bara att ändra sig själv. En vän sa till mig en gång: ibland får man ta vissa grejer som en man. Jag tycker hon hade rätt. Glad Påsk fina Hannah! ❤️

  Svara
 • Du förstår nog vad jag menar?

  Svara
 • Har lovat mig själv att alltid skriva en positiv kommentar till bloggaren när jag läser någon som har skrivit någon tråkig och onödig kommentar(se längre upp). Din blogg gör mig alltid glad och inspirerar mig att våga gå mina egna vägar. Så impad att ni har vågat flytta ner till Spanien, har själv ett boende som ständigt tar min uppmärksamhet att det är där jag borde vara. En dag kanske det blir permanent tack vare din blogg. 🙂 Ha en fin påsk.

  Svara
 • Det första man gör när man kommer hem – slänger av sig jobbkläderna (framför allt BH:n) och byter till mjukare kläder. Tänk om man bara kunde gå omkring i mjukisbrallor och en skön tröja hela tiden – hela världen liksom. 😀
  Kram och Glad Påsk!

  Svara