Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:08 | april 2, 2018

Dubbeldejt

God kväll vacker. Hoppas allt är väl.

Jag ligger i sängen och tar en tidig kväll. Har haft mycket idag med jobb, samtal i skolan och så kom Tristan hit. Farit och flängt men kul har det varit.

Livan var tuff och tog sig ett dop. Flöt runt på sin flamingo, som hon fick i påskpresent, och hade en fin eftermiddag.

När Peter kom hem så tog jag och Lenita en dubbeldejt med Tristan och Mio.

Det är så roligt och givande att bara vara med dom stora barnen själva. Vi hade bra samtal och killarna släppte verkligen loss på tankar och funderingar.

Tristan och Mio ville inte vara med på fler än en bild så vi fick fota oss själva jag och Lenita 🙂 Ha ha! Nån bild måste vi ju ha från vår dubbeldejt.

Imorgon har jag en grym grej till dig. Så håll utkik.

Stor Kram ❤️


3 kommentarer



3 kommentarer om “Dubbeldejt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Hannah! Har du några tips på bra hotell (eller iaf mysigt område)? Vi är sugna på marbella i sommar men har inte varit där tidigare. Tack för en bra blogg!

    Svara
  • Hej fina Hannah! Så härligt ni verkar ha haft det! Underbart att få umgås så mkt med vänner och familj och få lite tid med de äldre barnen. Jag har en fråga om dina halsband, vad är det för längd på kedjorna? Tycker det är så fint med två halsband Är kedjorna också från syster P? Tack för en jättefin, varm och inspirerande blogg och tack för allt du delar med dig av! Kram H

    Svara
  • Innan Stigs olycka skulle du skriva lite om flytten till Spanien. Förstår att det föll bort mitt i allt det hemska men jag är så nyfiken på hur tankarna gick och hur processen såg ut. Dela gärna med dig!

    Svara