Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:18 | april 8, 2018

Vänner

God söndag min vän. Hoppas att du har en fin helg.

Här är det sol och lugn. Ska ner till Puerto Banus med barnen snart. Har lovat Tristan det för han far hemma tidigt imorgonbitti. Kika runt och glo på folk och i affärer.

Hade en rolig kväll med alla tjejerna igår. Dinner show, bra musik och skratt. 15 stycken var vi och nya vänner fann jag bland dessa babes.

Norma är så grymt cool och sjunger vansinnigt bra. Hon gick upp och drog av en låt med Monika som höll i kvällens musikshow.

Senare idag kommer ett grymt erbjudande dig. Håll utkik.

Må gott.

All Kärlek ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Vänner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Nja jag har väl ingen toppenhelg här på psyk men jag lever än. Bra att din helg varit bra!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

  Svara
 • Sååå trött på alla dina ”partybilder”, alltid drinkar o plutande munnar . Folk o fest jämt. Tänk på dina barn när du lägger ut bilder. Dom tror nog att det är normalt med alla bilder med glassiga folk och drinkar. Endast ett fåtal som kan leva som er men var lite försiktig med dina foton.
  Obs, jag är inte nykterist men väljer att inte ta bilder med drinkar och vin .

  Svara
 • Håller med Stina K och skrev om det i ett tidigare inlägg. Barnen ser sina föräldrar dricka ofta även om de än inte blir berusade men det blur normaliserat. Att leva utomlands och tro att spanjorer har dessa dryckesvanor visar på okunskap vet att det tidigare skrivits att det hör till kulturen men det är totalt felaktigt

  Svara
 • Håller med. Inte heller nykterist men att det alltid ska vara party och vin när någon hälsar på? Och att dessutom dokumentera det varje gång? Tror det är tråkigt för er om vi får bilden av ett glassigt partyliv i Spanien….

  Svara
 • Hm, bara glassiga partybilder?! Då missar du några sidor i veckan här på bloggen 🙂 Är det party för att man tar ett glas vin. Passar inte mitt liv så varför tar du dig tiden att under alla dessa år både läsa och skriva till mig Helene?

  Svara
 • Då Stina tycker jag att du lägger din tid på annat än att läsa min blogg och spana in alla plutande munnar 🙂

  Svara
 • Underbara Garum och härliga Timo som skapat en så underbar restaurang 🙂
  Gläds åt att ni har det bra därnere 🙂 å fina snuzern som fått flytta in, grattis !
  Kram Ziss

  Svara