Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

04:49 | april 17, 2018

Sigge

God morgon i ottan. Nu är jag på Arlanda. Kom i lite väl god tid och har redan checkat in bagaget och sitter vid gaten. Får sitta här över en timme och vänta.

Vill bara kliva på, sätta mig tillrätta, trycka in öronpropparna, lägga huvudet på min lilla resekudde och vakna i Spanien. Inte mänskligt att behöva kliva upp 03.30.

Hade en väldigt fin eftermiddag och kväll med William.

Vi hann med allt han ville. Shoppa, fika och bio… och det jag ville, kramas 🙂

Vi var hos syrran en sväng så han fick se deras nya hem. Stens och Stigs bror Sigge var på besök. Kanske flyttar han till oss i Spanien framöver. Hoppas. Då vet jag att Mio inte får problem med allergin och så är det världens bästa hundras.

Hur gulliga?! Alla fyra. Tristan, Sten, William och Sigge.

Tack för ljuvliga och härliga vårdagar Sverige. Ses nog snart igen.

Åker direkt till jobbet från flyget, så vi hörs då.

All Kärlek ❤️


26 kommentarer26 kommentarer om “Sigge”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Väldigt stilig William är. Sigge ser så liten ut, är han kullsyskon med Stig eller har dom bara samma föräldrar? Hoppas att han kan bli eran.

  Svara
 • Är Sigge en valpis? Väldigt gullig. Hoppas han blir eran.

  Svara
 • Japp! Från samma mamma och pappa som Stig och sten.

  Svara
 • William har gått från att alltid varit söt till en mycket stilig kille. Och Sigge är så söt så jag kan inte sluta titta på bilden, honom måste ni bara ha, Stigs lillebror. Jag bara måste ha en sådan blandras när min älskade dvärgpudel som blir 12 år inte finns längre. Men jag hoppas han får vara frisk och leva några år till.
  Kan inte leva utan hund! Har uppfödaren av Stig, Sten och Sigge en kennel?

  Svara
 • Sigge är otrolig söt! Med tanke på hans syskons fantastiska personlighet,
  borde det vara självklart att ni ordnar så han blir er!

  Svara
 • Vilken ras är det på Sigge? Super söt!

  Svara
 • Pudel/mops

  Svara
 • Är Sigge en renrasig dvärgpudel? Och sen funderade jag om William bara är allergisk mot hundar eller om de är pälsallergi han har och reagerar även på andra djur? Har länge velat skaffa hund igen, men svårt när min man är pälsallergiker, andra raser som sägs vara allergi vänliga har han tyvärr reagerat på. Blev lite nyfiken på dina erfarenheter av den här rasen kopplat till allergier

  Svara
 • Testa Tibetansk Terrier. Min svärmor är grymt allergisk mot ALLA djur men vår TT klarar hon fint! Andra som är allergiska har också klarat av just Tibetansk Terrier.

  Svara
 • Hej! Varför bor inte William med dig? Måste vara fruktansvärt svårt att vara i från honom så mycket. Jag har två barn nästa lika gamla som han och jag hade aldrig klarat av att inte ha barnen hos mig. Bävar för den dagen dem flyttar ut

  Svara
 • Han går på internatskola

  Svara
 • Vilken knäpp kommentar! Hur tänker du? Det finns faktiskt saker som gör att ens barn inte kan bo under samma tak hela tiden, och de mammor/pappor lider nog av det utan att man ska behöva läsa sådana idootkommenterer som denna.

  Svara
 • De var ingen idootkommenterer!

  Svara
 • Har du ställt samma fråga till hans pappa som aldrig verkar träffa honom? Alltid mammor som får dessa frågor medans det verkar ok att pojkarnas pappor aldrig tar ansvar för sina barn.

  Svara
 • Kanske hon frågar för att hon är mamma själv, och kan sätta sig in i den känslan…?

  Svara
 • Jag har också barn med en man som skiter totalt i allt ansvar men som aldrig fått någon öppen kritik medan jag får liknande kommentarer bara jag åker iväg en dag. Är det någon som kan sätta sig in i känslan är det jag.

  Svara
 • Fast nu är det ju inte det som sanna menar. Hade du läst HELA kommentaren innan du gick igång hade du förstått det. Allvarligt talat, har ni inget bättre för er än att sitta ioch missförstå andras kommentarer i någon blogg?

 • Så är det tyvärr 🙁 Finns inget som gör mig så ont som att se ”pappan” skita i sitt barn och allt ansvar. Men som du skriver… bara vi mammor som får skit ta. Dessvärre säger det mycket kvinnorna och mammorna som borde lyfta varandra. Det Är dom som sitter med pekpinnarna bakom datorskärmen.

 • Öhh ”för att hon är mamma själv”? Tror du inte vi andra som skriver här om sannas kommentar oxå är mammor? Vilken märklig kommentar..

  Svara
 • Han ville stanna kvar i Sverige och trivs bra i sin skola. Jobbigt för mig men han är snart 17 år och jag måste börja inse att mammas kjol inte är lika viktig längre 🙁 Men han har sin mormor, moster och Mios pappa i Sverige så han lider då inte. Det är det jag som gör. Det är hemskt när barnen blir så stora och man inte är lika behövd längre… om det inte gäller pengar vill säga 🙂 kram ❤️

  Svara
 • Tack Hanna för ett vänligt svar. Jag läser här inne lite då och då och viste inte att han bodde på internat . Förstår att det är ett val han gjort själv och att det är tufft för dig så klart. Men som jag skrev så hade JAG inte klarat av att vara ifrån mina barn och det låter säkert egoistiskt. Skall faktiskt resa bort i ikväll i 3 dager och har så dåligt samvete och ångest för det, känns som jag sviker dom Måste nog skärpa mig!

  Svara
 • Sanna, det måste vara något djupare som ligger bakom dina känslor. Det är inte relevant att känna så som du skriver att du ”sviker” dina barn för att du åker bort. Om barn är trygga i sig själva så bryr dom sig inte så mycket om du åker iväg några dagar. Finns hjälp att få så du kommer över den tröskeln. Risken om du fortsätter så blir aldrig bra för någon. Hej!

  Svara
 • Sitter precis o letar valp, inte så lätt som jag trodde…:( Sigge är ju supersöt!!! Vilken blandning är han??? Hoppas han snart är er:) ❤️❤️❤️
  Kram kram

  Svara
 • Han är blandning av pudel och mops. Kram

  Svara
 • Hej!
  Första gången jag väljer att kommentera fastän jag läser din blogg hela tiden Vet du om den uppfödaren kommer ha fler kullar eller om de har kvar någon valp? Är det ok om du lämnar ut uppfödaren?

  Svara
 • Hoppas ni får ner Sigge till er <3

  Svara