Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:33 | april 18, 2018

Egentid

God morgon ❤️ Allt väl?

Jag blev hämtad av min kära svärmor på flygplatsen igår. Skönt att slippa ta taxi eller buss.

Bästa Marianne!

Hann dock inte mer än innanför dörren innan jag fick samtal från Livs skola att hon hade nåt knas med ögat och behövde bli hämtad. Hon ser suddigt ibland på ena ögat så hon har fått tid hos ögonläkaren.

Så jobba fick jag göra hemma igår.

Vi smet iväg och hade lite mys bara hon och jag innan Vida skulle hämtas.

Det var längesen Liv och jag hade egentid.

Lunch på hennes favoritställe. Alltid sushi när hon får välja.

Sötnos!

Idag är det Vidas tur att vara hemma. Zzzzznark. Alltid nån som är hängig. Kan vara pollen kanske.

Har fyllt en väska med pennor och papper, iPad och spel så Vida kan sitta i vårt konferensrum och hålla sig sysselsatt. Finns ju två hundar där också så hon lär ha att göra.

Nu far vi till jobbet!

Ha en fin dag.

Kram ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Egentid”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Krya på barnen!

  Svara
 • Krya på lilla Livan och lilla Vida ❤️ Så fin din William är Hannah , han har verkligen växt till sig , åren går alldeles för fort . Tycker det är så tragiskt att hans Pappa inte vill varken ta ansvar eller vara vid hans sida 🙁 men jagvet precis hur det är gått igenom exakt detsamma , vilken tur att han har både Mios Pappa och Peter i sitt liv guld värt ,finns det ingen Farmor o Farfar ? Kram på er ❤️

  Svara
 • Är det skönt o va tillbaka i Spanien eller var det bättre i Sverige tyckte du 🙂

  Svara
 • Krya på!
  Jag fick så på ögat när jag var utmattad/stressad. Gick över med tiden och jag tog det mer lugnt vid behov. Fick sen samma igen vid graviditet och fick då det närmare utrett och sen förklarat att det var hormoner i gungning..så tydligen blir mitt öga suddigt av såväl stress, trötthet som hormonrubbning.
  Trodde först det var stroke så det var skönt att få veta att min kropp bara reagerar så när det är lite too much. En form av migrän men ganska lindrig, så tolkade jag infon jag fick. Hoppas det inte är något mer allvarligt för din prinsessa!

  Svara
 • Det kan vara pollen. Många som reagerar på pollen i Sverige kan reagera på olivträdens pollen i södra Europa. Ha det bäst!

  Svara