Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:25 | april 20, 2018

Fobi, panik och äckel

Det här mailet förstörde min dag!

Har inte fobi för så värst mycket… men några av mina fobier i vardagen är LÖSS, kräksjuka och fästingar.

Just nu kliar det så mycket i min skalle och jag har fullkomlig panik. Jag är fylld av äckelkänslor.

Bara ordet löss får det att börja klia och har någon magsjuka så börjar jag genast må illa.

Huvva!


11 kommentarer11 kommentarer om “Fobi, panik och äckel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh nej!!
  Hatar det också! Det och mask i magen är mina äckelfobier.

  Trevlig lusfri helg :).

  Kram

  Svara
 • Haha samma för mig med. LIVRÄDD för att få löss,, får paranoia ibland när jag kliat mig i skallen ovanligt mycket (torr hårbotten).
  Brukar ruffsa håret ovanför ett vitt papper för att se om det syns några löss. En gång fick mannen lust att skoja till det när han skulle titta i min hårbotten om det var nåt som kröp,, du vet du du har nog löss (han hade tagit en noppa från sin svarta hoody och höll upp,, jag vart så hysterisk att jag inte ens tittade tillräckligt noga. Slet av mig kläderna och hoppade in i duschen. In med kläderna och alla sängkläder i maskin och skicka iväg karln till apoteket och köpa lusmedel. Han kom hem med bakelser och sa att han skämta bara. Idag kan jag skratta åt det men då var han inte så populär 🙂

  Svara
 • Samma här!! Är inte känslig, men spindlar och löss klarar jag mig utan. Det är ju så konstigt, jag som har fobi för löss har en dotter som hade löss 3 gånger förra året ☹️ Medans de föräldrar som bara rycker på axlarna har barn som slipper.. Varför är det så orättvist ibland
  kram från ett somrigt Stockholm ☀️

  Svara
 • Hej Hannah!

  Finns en spray som man kan spraya i håret som håller löss borta. Bra att ha en flaska hemma och så fort man vet att det finns löss på barnens skola/förskola så bara spraya det i håret på barnen så slipper dom få löss.

  Svara
 • Hade den anti-löss-spray när jag bodde i Sverige. Varje dag när det var lustider. Måste köpa med den hit nästa gång jag är i Sverige.

  Svara
 • Har läst att det funkar med munskölj med mint också, tydligen hatar löss mint! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah. När denna skylt eller detta mail kommer upp på bonusdotterns skola så får hon ha tofs eller fläta i skolan och så sprayar vi med det förebyggande medlet som finns på apoteket. Tror det heter Linicin Prevent.
  http://www.linicin.se/linicin/linicin-prevent/

  Om det inte går att beställa för dig i Spanien be nån släkting skicka ned. Guld att ha hemma.

  Svara
 • Samma här! Men, efter tre vändor på dottern, två på mig (vi delar kudde)) så är jag härdad. Skitjobbigt med eviga kammandet dock.

  Svara
 • Ja, usch och fy! Hittade en enda lus på ena dottern, den kröp i pannan! Hon har långt hår, men vi gick igenom noga, behandlade och sen var det lugnt. Det var många år sen 🙂

  Svara
 • Köp en elektrisk luskam. Suverän å prisvärd. Du slipper köpa lusmedel då lössen dör av stöten de får å äggen följer oxå med.
  Brukar kamma hela familjen regelbundet med den å kommer kompisar så blir dom oxå kammad.
  Skulle få fullständig panik om jag fick löss i mitt långa hår

  Svara
 • Det låter ju för bra för att vara sant! Har aldrig sett. Måste jag ha. Tack 🙂

  Svara