Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:34 | maj 9, 2018

Lugnet har lagt sig

God kväll min vän. Här har lugnet lagt sig efter en dag med jobb, familj och allt som vardagen bjuder på.

Älskar att ha pappa, Marie och Leon här. Så mysigt att bara veta att dom är här när jag kommer hem från jobb.

Barnen har så kul ihop. Tycker det är extra roligt att Leon är mina barns morbror 🙂

Särskilt Mio och William som är äldre än honom.

Har farit runt på möten och planerat inför ett event som jag och SkandiaMäklarna kommer ha i Sverige i sommar. Bjuda in till AW och berätta om SkandiaMäklarna och det vi har att erbjuda. Kanske går du i tankarna att köpa här på solkusten och då har du möjlighet att fråga om allt och få info men också en trevlig liten get together. Berättar mer när det blir aktuellt.

När alla barnen kom hem från skolan så har det badats och vi har ätit god mat. Master chef som jag är 🙂

Tapas till förrätt.

Lagade kött, kyckling, potatis och morötter i ugnen, sallad och fetaoströra. Gött.

Har du haft en fin dag?

Nu ska jag gå och lägga mig. Vill egentligen kolla ett avsnitt Billions men känner jag mig själv rätt så somnar jag till introt.

God natt ❤️


10 kommentarer10 kommentarer om “Lugnet har lagt sig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • det roliga är att det oxå är Peters svåger

  Svara
 • Ha ha ha 🙂 Ja just ja. Det har jag inte ens tänkt på!

  Svara
 • Hej Hanna! Jag undrar vart du har köpt det stora vita fatet med olika skålar i ett och samma fat, på bilden med tapasen? Precis ett sånt har jag letat efter öööverallt, vill ha som tacos-fat/sallads-fat istället för att ställa fram tusen olika små skålar!

  Kram Lina

  Svara
 • Tror jag köpte det på typ Coop för många många år sedan. Sorry att jag inte kunde vara till större hjälp. Inget märke är det heller 🙁 Kram

  Svara
 • https://www.mio.se/produkt/adelita/25956744

  Här har du en annan sort, här kan du lägga ett värmeljus under den största vita runda sak plus denna går snurra 🙂

  Svara
 • På Mio Möbler har dom ett fint runt taco set. Fast du kan ju ha annat i den också.. är på en svart bricka som snurrar med vita skålar

  Svara
 • Tycker att din blogg blivit trist sen ni flyttade til Spanien. Kommer att göra ett uppehåll med att läsa den nu. Hoppas den blir bättre och mera intressant framöver.
  Lite tråkigt att läsa om ert liv där. Lite för ytligt i min smak.

  tack för mig

  Svara
 • Ja du Lisa, Stina K, Lia, Mariah, Mia, Fia, Lisbeth, Isse, Sussie, Britta och Kajsa. Finns ännu fler alias som du använder dig av men orkar inte skriva alla 🙂 Förstår på alla dina tidigare mindre ttrevliga kommentarer att du inte gillar mig eller min blogg… så det här uppehållet var nog på tiden och behövligt för dig. Trevlig helg!

  Svara
 • så sjukt..

  Svara
 • Hej. Din fetaoströra hur gör du den tack för man får följa din dröm vardag 🙂

  Svara