Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:22 | maj 16, 2018

Boxarögon

God morgon min vän. Hoppas du mår bra.

Är inte van att sova själv utan barn, man och hundar. Blir vanligtvis väckt flera gånger om nätterna men nu vaknade jag alla dom gångerna av mig själv istället. Är liksom inställd på det 🙂

Vet inte vad som hände inatt för jag vaknade med helt igensvullna ögon. Riktiga boxarögon. Har kanske legat mycket på mage. Kan knappt se.

Ögonlocken är så svullna. Står rakt ut och hänger över ögat. Hoppas det lägger sig för jag ska iväg på möte snart.

Senare i eftermiddag ska jag och Lenita förbi Plainvanilla i Bromma. Dom har Kundkväll och det gäller att passa på när jag är i Sverige. Jag har mina måsten när jag är här (förutom familj och vänner så klart men när det kommer till ytliga men ack så välbehövliga ting). Karin på Eriksbergskliniken, Catta på Creative Headz och Plainvanilla 🙂

Kanske ses vi?

Det är finare väder här än i Spanien. Svensk sommar när den är som bäst. Love it!

Ha en fin dag och njut!

All Kärlek ❤️


15 kommentarer15 kommentarer om “Boxarögon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kollade du upp sköldkörteln? Det där med ögonen är också ett symptom på underproduktion…

  Svara
 • Måste göra det! Tar aldrig tiden för mig själv men ska göra det. Kram

  Svara
 • Istället för att springa på event och fixa till det yttre så lägg tiden på att kolla upp bla sköldkörteln.
  Det innre brukar i regel vara viktigare än det yttre på många fronter.

  Svara
 • Hur tänker du när du säger så, ”tar aldrig tiden för mig själv”
  Om du inte mår bra, och kanske inte kan finnas till för din familj, vad är då meningen med det?
  Vi ser ju på bloggen att du visst tar tid för dig själv, vilket är självklart att du ska.
  Att inte söka läkare när man är sjuk, det är ju bara så dumt.

  Svara
 • Det jag menar som jag skrivit hundra gånger är att när jag är sjuk eller mår dåligt så prioriterar jag aldrig mig själv.. men alltid familjen. Vilket jag vet är dumt. Men när jag mår dåligt så prioriterar jag alla andra samt det enkla, lite yta i vardagen. Men jag vet att jag ska skärpa mig 😉

  Svara
 • Kan du inte känna av pollen? Jag känner av den denna vår vilket aldrig hänt tidigare.

  Svara
 • Nej, inte alls. Har aldrig känt av pollen, men kan det vara det? Vet inte riktigt hur det är 🙂 Känner mig inte snuvig eller så.

  Svara
 • Kan vara pollenallergi, jättemånga har besvär nu! Har du rinnig näsa och rinnande ögon, och nyser mycket?Annars kan det vara smink du reagerar på, jag brukar få svullna ögonlock av mycket smink.. hoppas du snart blir bättre! Mvh apotekaren Maria

  Svara
 • Inget rinn någonstans eller nys. Bara svullna ögon. Sminkar mig typ aldrig förutom på jobb. Men nu har jag varit sminklös flera dagar så kan inte vara det. Men hela jag är knas 🙂 Kram

  Svara
 • Säkert pollen då det är ovanligt mycket nu med tanke på den sena våren o den snabba värmen. Krya på dig!

  Svara
 • Kan bero på nya sängkläder eller tvättmedlen som använts!

  Svara
 • Googla angioödem. Ser ut som en mild variant. Är ofta födoämnesallergi relaterat. Ser på bild ni åt mandel kvällen innan. Blev exakt så för mig efter jag ätit lite mycket mandlar och var sliten. Nästa gång det hände var jag i Indien. Bränt mig lite i solen d v s lite nedsatt och käkade cashewnötter. Fick så. Tredje gången fick jag även nässelutslag. Jag är ingen läkare men skulle gissa på överkänslighet nötterna och i kombination av att man är lite sliten ex trött, haft förkylning, förkylning på G etc.

  Svara
 • Kanske råkat ta kräm med retinol eller aha syror etc. för nära ögonen. Jag gör detta misstag nån gång då och då!

  Svara
 • Hände mig med häromveckan. Tog dessutom lite tid innan det försvann helt och hållet. Jag köpte ögongelé från apoteket och slutade använda rengöring med aha.

  Svara
 • Jag tänker mer att du har överproduktion i sköldkörteln. Det är likadana symptom. Jag har haft både underfunktion o överproduktion. Det här m hjärtklappning o ångest är typiskt överproduktion i sköldkörteln. Annars är symptomen väldigt lika gällande ögonen, tröttheten mm. Lycka till o stor kram

  Svara