Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:20 | maj 24, 2018

Vinn en sommar-outfit från Cubus

I samarbete med Cubus

Hej vacker. Hoppas att du har haft en fin dag.

Solen skiner och sommaren är här på riktigt… även i Spanien. Ni har ju haft bättre väder än oss dom senaste veckorna 🙂

Dags att piffa till sommargarderoben kanske?!

Jag älskar somriga pasteller, romantiska klänningar, solgult, shorts och linnen. Äntligen kan man stuva undan alla mörka vinterplagg.

Jag har valt ut mina favorit-outfits från Cubus.

Där finns verkligen allt och till grymma priser. Så snygga kläder för hela familjen, i alla fall nästan… Peter har blivit utan. Jag har köpt massor under åren till Mio, mig och tjejerna.

Nu har du chansen att vinna en outfit som jag valt ut.

Vilken tycker du bäst om?

Alla plaggen kan man klä upp och ner med platta eller höga skor, fixat hår eller slarvig knut. Tänk After Beach, strandhäng, mysig middag med sin käraste eller partykväll med vännerna. Alla funkar till alla tillfällen.

RÖD KLÄNNING HÄR

Chiffong i tunna lager i jordgubbsröd somrig färg med små söta blommor. Lika snyggt med sandaler eller vita sneakers till tycker jag.

Pastellrosa omlottklänning som är lite längre bakvilket gör att benen ser lääängre ut 🙂

Barfota på stranden eller med klackar till fest. Tyvärr är den rosa slut online men ni kan fortfarande hitta den i butik samt att det finns en gul variant online. Länk HÄR

TUNIKA HÄR

If life gives You lemons… grab tequila and salt 🙂

Tunika med citroner på, tunn och sval och perfekt att ha över bikinin.

Älsk på allt säger jag!

Sen finns det ju inget sötare än att matcha med sina mini me. Kolla in dessa ljuvliga klänningar. Länk HÄR och HÄRsamt Vidas strumpbyxor HÄR

Nu närmar sig ju både skolavslutningar, studenten, midsommar och annat skoj. Lys upp festen vetja.

Och som bonus har jag lyckats fixa en rabattkod till er! 25% rabatt på alla klänningar (både dam och barn – HUR BRA?) på Cubus webbshop www.cubus.se om ni anger koden: Hannah25 (T.o.m. 28/5)

Så det enda du behöver göra är att berätta vilken av alla dessa outfits du tycker bäst om samt motivera varför just du ska vinna i kommentarsfältet nedan, så väljer vi ut en vinnare i kommentarsfältet den 4 juni. (Vinnaren är nu utvald och kontaktad. Tack till alla som deltog!)

Så kör på!

Vinsten värderas till max 1000kr.

Måste ju skryta lite också… det är Liv som har tagit alla bilderna. Visst är hon duktig. Hennes dröm är att bli fotograf så det är ju perfekt med en bloggande morsa 🙂

Stor kram ❤️


143 kommentarer143 kommentarer om “Vinn en sommar-outfit från Cubus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tycker för det första att alla outfits är fina. Men finast är nog den röda, användbar då den både går att klä upp med ett par skor med klack och klä ner med ett par sneakers. Älskar plagg som man kan klä upp och ner. Om jag skulle vinna den röda klänningen så skulle jag ha den på min systers student och då matcha med ett par moheda träskosandaler och ett par snygga örhängen.

  Svara
 • Hej.
  Älskar ju gult och citroner..
  Vore underbart och lyxigt att vinna något snyggt.
  Som Sjukpensionär blir det inte
  Ofta man kan unna sig något fint.
  Håller alla tummar o tår.
  Vore så underbart. Kul.
  Kram Catarina

  Svara
 • ÄLSKAR den röda klänningen på första bilden!
  Ska på en del fester i sommar, 30 årsfester bland annat. Är student och har en knaper ekonomi. Hade varit så kul att få känna sig fin en kväll, istället för att bära en gammal trasa man haft i x-antal år 🙂 de hade gett mig en stor egoboost efter en tuff vår med många tentor. Tycker alltid man är värd att få känna sig snygg och fin! Och det hade jag verkligen gjort i denna vackra röda klänning, tillsammans med en gyllenbrun bränna.

  Ha en fin kväll <3

  Svara
 • Gillar den gula citron tunikan. Har precis lärt mej älska mig själv efter 38 års psykisk å fysisk misshandel. Förtjänar att känna mig fin för jag är fin . Måste börja på nytt med allt allt, även ekonomiskt. Så vore mysigt att fladdra runt i en mysig tunika i sommar i jakt på en ny lägenhet.

  Svara
 • Åå den röda Eloise klänningen är ju såå fin. En riktigt fin sommarklännning vore jätte kul att få vinna, en fin belöning till mig själv efter en termin i skolan samtidigt bollandes med fyra barn.

  Svara
 • Den första röda var riktigt fin o jag som aldrig köper kläder till mig själv skulle kunna tänka mig denna i sommar. Handlar alltid till barn o man o glömmer bort mig själv.

  Svara
 • Den röda klänningen är ju bara så underbar! Den skulle sitta fint på mig nu efter 17 kg-s viktnedgång.
  Alla kläder är för stora och det blir dyrt att förnya garderoben.
  Om än det är ett angenämt problem.

  Svara
 • Tack för en fin blogg!
  Önskar gärna vinna den första röda! Vilken sommarpärla!
  Vill fira en ledig helg med den klänningen, har just fått jobb.

  Svara
 • Den rosa omlott klänningen va såå fin. Jag önskar denna då jag numera typ aldig köper kläder till mig själv. Fick mitt tredje barn för 3 månaders sen, har två flickor och fick nu en pojk, vilket resulterade i att han behövde nya kläder istället för mig, räckte att han var klädd i rosa den första månaden nu hade det varit trevligt om jag också fick något nytt i garderoben.

  Svara
 • Den röda Eloise klänningen blev en favorit!!
  Så nu håller jag tummarna att den röda vill Dalarna och mig 🙂

  Svara
 • Åh, alla var fantastiska. Men mina ögon föll främst för den rosa omlottklänningen! Helt underbar!

  Skulle bli så glad om jag vann! Unnar mig sällan något då det alltid är roligare att handla åt mina 3 söner. Nu har jag nyligen genomgått en operation & skulle vara så roligt med något somrigt & härligt att ha på mig!

  Svara
 • Den första outfiten älskar jag 🙂 rött är så otroligt vackert på sommaren ❤️

  Nu till varför jag ska vinna 🙂 :
  I 15 år har nu jag haft dessa fula ben med massor av psoriasis , ingen sommar sedan 20 års ålder har jag kunnat haft shorts ,klänningar eller kjol … mått så otroligt dåligt över att behöva få frågor och blickar !
  Men så en Dag fick jag höra om honungsplattor & vet du Hannah ? ÄNTLIGEN !! Mina ben är helt fri från plack … jag kan äntligen visa mig i sommarkläder , kan äntligen åka till stranden med mina barn 🙂
  Så därför önskar jag mig denna vinst så jag äntligen kan få shoppa fina klänningar ❤️

  Svara
 • Hej Hannah. Tack för en bra blogg den rosa omlottklänningen va bara så fin jag skulle vilja vinna denna till skolavslutningen, midsommar och stranden. Skulle verkligen vilja vinna denna gången fyller jämt i sommar och ska ha gäster. Då skulle denna passa bra skulle bli så glad. Ha nu en skön helg med familjen och hoppas ögot mår bättre. Jag tittar in varje dag och kolla om du skrivit något hälsningar Oyana.

  Svara
 • Tunikan med citroner är ju underbar.

  Varför jag ska vinna? Jo, för att jag är pensionär, som måste leva på ca: 10000:- i månaden,
  efter 35 års arbete inom vården.
  Men i gengäld så var jag hemma med mina tre barn i 12 år.
  Det är det som straffar sig nu, tyvärr.
  Hälsningar Skåne.

  Svara
 • skulle bli super glad om jag vann den med citronersomrig och jättefin och den 4 juni fyller jag år så wow vilken födelsedagspresent jag skulle få

  Svara
 • Skulle vilja vinna den rosa omlottklännnngen, en klänning som får en att se ut att ha längre ben vore en dröm för en kortis som jag, 156 kort. Med hopp om tur ❤️

  Svara
 • Hej Hannah
  Jag fastnade för den rosa omlottklänningen, anledningen är att ja tror att ja nu kan klä mig i rosa pastell eftersom ja gått ner 38kg o inte längre ser ut som en julgris haha
  Dessutom har ja inte än skaffat mig en ny garderob så lite påfyllning m nåt fint vore toppen
  Kram Anna , bara att hålla tummarna nu..!

  Svara
 • Den röda klänningen är ju väldigt drömmig:)! Jag ligger och läser din blogg efter en operation av bråck i bukväggen. Med tanke på att jag ska gå med förband några veckor så vore den här klänningen toppen att ha på sig en varm sommardag! Kram

  Svara
 • Jag vill gärna ha den pastellrosa omlottklänningen om jag vinner
  Tycker att den ser helt ljuvlig ut, så skir och somrig. Hoppas att du väljer just mig! Jag har haft ett tufft år och skulle bli så glad över en fluffig, vacker klänning att få känna mig lite fin i

  Svara
 • Den röda klänningen var så fin❤️
  Älskar rött och älskar klänningar!

  Trött småbarnsmamma behöver piggas och piffas upp inför sommaren. Finns ingen tid att gå shoppa kläder även fast jag verkligen skulle behöva det

  Tack för en fantastisk blogg!

  Svara
 • Den första röda klänningen är så vacker! Jag känner mig sliten och trött efter mycket jobb och tre små pojkar som kräver sitt, så denna klänning skulle vara en kul bonus att få till semestern!!

  Svara
 • Hej Hanna!
  Jag tycker den röda klänningen är otroligt fin och jag skulle bli så väldigt glad om jag vann en sådan.
  Jag har glömt bort mig själv lite, och en ny klänning skulle få mig att känna mig fräsch och sommarfin.

  Kram

  Svara
 • Alla outfits var så fina, men sent ösa klänningen gillade jag lite extra. Så fin nu till sommaren.
  Som så många andra unnar man sig själv inte så mycket eget, då allt går till mina barn. Det är dom som fåt först!
  Därför hade jag blivit otroligt lycklig om jag vann. Tänk att få köpa lite nytt till sig själv till kommande sommmar/semester.

  Svara
 • Föll direkt för den gula tunikan med citroner. Så somrig och fräsch. Jag har haft en otroligt tuff höst och vinter. Bröt upp en reflation och mannen ifråga kunde inte acceptera detta med i princip stalking som påföljd. Nu har han äntligen lagt av och jag mår bra och är fri från honom. Därför är jag värd att vinna tunikan. Som belöning för att jag orkade hålla mig ovanför vattenytan.
  Har en tro på Jesus och är så tacksam över att Han bar mig genom allt detta.

  Svara
 • Åh den röda klänningen !
  Äger ingen röd klänning plus att jag går i väntans tider med lillebror nu beräknad 10 juni så skulle va perfekt att få svida om till nåt sånt fint efter 9 månader med mamma kläder haha !

  Svara
 • Jag bara älskar tunikan med citroner på! Den är slut i butiken i Kalmar där jag bor och skulle så gärna önska att jag fick ha den till min semester i Kroatien i sommar

  Svara
 • Hej!
  Min favorit var den jordgubbsröda klänningen på den första bilden. Wow, vad fin den var!
  Jag är student och mamma till två små tjejer. Barnen är alltid min första prioritering och därför blir det inte så ofta att jag själv unnar mig något. Det hade varit så kul att få uppdatera garderoben och känna mig lite extra snygg i sommar!

  Svara
 • Jag önskar att vinna den röda klänningen.
  Jag skulle vilja vinna klänningen och ge till en vän som hade blivit väldigt glad. Det bästa jag vet är att ge bort presenter. Denna hade varit perfekt. Kram veronica

  Svara
 • Jag har alltid haft komplex över att jag aldrig blir brun, bara grisrosa…. Men jag vet inte vad som hänt med mig nu? När jag var yngre gick jag i långärmad och långbyxor hur varmt det än var… Idag vågar jag gå i halvlånga shorts till förskolan och hämta 🙂 Så nu funderar jag om jag vågar ha vanliga shorts eller t o m klänning? Jag skulle ju vilja vinna den rosa för den är sååå fin och då måste den ju användas OCH visas upp 😉 Går jag inte barbent får jag ju heller aldrig färg och denna karamell kanske hjälper mitt självförtroende!!

  Svara
 • Tunikan med citroner blir man glad av , så fin
  Om turen skulle vara framme så skulle jag ge den till min älskade mammahon skulle älska den!

  Svara
 • Hej, skulle gärna vilja vinna tunikan med dom gula citronerna, tycker den är helt underbar. Perfekt att ha på sig när man går till stranden

  Svara
 • Åååå jag skulle vilja vinna den Röda klänningen❤️ Såå fin❣️ Den skulle jag ha på mig när jag firar 10års dag med min älskade man i sommar❣️❣️❣️

  Svara
 • Den underbara tunikan med citroner.
  Vi har försökt odla citroner flera gånger, men utan resultat. Jag vill ge citroner på klänning till vår dotter Det närmaste egna citroner vi kommer.

  Svara
 • Hej Hannah! Jag vill vinna den fantastiska citron-tunikan. Jag är gravid med mitt andra barn som kommer i december och magen börjar redan komma, så har snart inget att ha på mig. Denna tunika skulle vara perfekt för mig att ha i sommar och funkar att ha även när magen växer lite mer.

  Tack för en fin och personlig blogg, hoppas att ditt öga snart blir som vanligt. Kram

  Svara
 • Den rosa klänningen vill jag gärna vinna. Min man och jeg firar 15 års bröllopsdag i sommar. Jag är utlandsvensk och vill gärna använda klänningen på min semester också. Vi semestrar i Sverige och Spanien. Tror min man och mina tre små pojkar hadde tyckt mamma hade blivit fin i klänningen

  Önskar deg och din familj en fin sommar!

  Svara
 • SOM jag vill delta i tävlingen!!Jag önskar den ljuvliga gula tunikan nummer 2, som jag kan bära på stranden i sommar med min son ☀️Jag ligger i vårdnadstvist och varenda krona går till just detta så en sommarpresent hade inte suttit fel just nu❤ Kram fina Hannah

  Svara
 • Åh så fina outfits, härliga färger. Du passar så bra i den röda klänningen även den ljusrosa med men wow vad fin du var i den röda. Hoppas ögat är bättre!
  Jag skulle vilja vinna den rosa klänningen. Jag har haft en tuff höst och vår med mkt stress som gjort att jag glömmer saker och är lite förvirrad ibland. Skulle äntligen på semester idag den 24/5 till Island och när upptäcker igår kväll när jag packar att mitt pass gått ut. Var helt säker att det var giltigt när jag bokade resan men måste tänkt att det är 2017 istället för 18. Panik när detta upptäckes klockan elva igår kväll, kollade upp när Landvetter öppnade för att göra provisoriskt pass, klockan 7 och vårt flyg skulle gå 6.35 så det gick inte. Ännu mer panik och tårar, sett så mkt fram emot resan. Hittar tillslut en flygbiljett med mellan landning i Sthlm imorgon fredag 25/5 så bokar den 1200 kr fattigare och har idag fixat provisoriskt pass som inte är billigt heller och stressat runt. Så verkligen inte varit mitt dygn. Så känner mig så ledsen och korkad som kunde missa att mitt pass gått ut. Så skulle bli så glad om jag vann den ljusrosa fina klänningen. Men ska försöka vara glad att semestern blir iaf av dock 1,5 dag kortare men det gick iaf att lösa.
  Vill även passa på och tacka för en härlig blogg och din man är så rolig också. Saknar hans härliga bilder på instagram.

  Svara
 • Hade gärna haft den rosa på ett bröllop utomlands i sommar. Dessutom kan man ha den på olika typer av tillställningar, när man vill vara casual snygg-chic på atan eller strandbaren.

  Så underbart sagolik färg. Synd den är slut online.
  Hoppas på en vinst!

  Svara
 • Den röda klänningen är superfin! Jag vill vinna för att i sommar är jag singel för första gången på 23 år och jag behöver lite nya kläder så jag blir vackrare på daten jag ska gå på snart
  Kram ❤️

  Svara
 • Det sa bara klick när jag fick se den röda klänningen <3 Jag har tittat runt efter en liknande klänning men inte hittat någon som jag fastnat för. Kanske är jag lite kräsen med *haha* Tänk om jag kunde vinna denna, skulle känna mi så fin på semestern till Gotland. Tänk ett par bruna ben, klänningen, en glad tjej och en vit strand med turkost vatten 🙂 Brukar inte ha tur så ofta men provar man inte vet man inte så nu kör vi. Är såklart gärna med i tävlingen och håller tummarna <3

  Hoppas du får en toppen fredag <3

  Svara
 • Om jag har turen att vinna så skulle jag välja den röda chiffong klänningen.

  Jag är en heltidsstuderande mamma som snart tar examen. Examen firas ihop med min 40 årsdag samt vår 10-års bröllopsdag. Vad vore inte en ny fin klänning dagen till ära!
  Kram!

  Svara
 • Jag röstar på tunikan med citroner på! Precis vad jag behöver piffa upp min trista ”basicgarderob” med. Har ofta kläder i blått & beige men behöver få till lite mer piff och färg.

  Svara
 • Min dotter ska gifta sig och den röda skulle hon passa så fint i till sin bröllopsresa! Själv får jag äran att ha alla fyra barnbarnen under tiden ❤️❤️❤️❤️

  Svara
 • Den röda klånningen skulle passa mig perfekt. Fin till alla sommarens fester

  Svara
 • Den röda klänningen skulle jag vilja vinna. Passar till sommarens fester och den stundande resan till Mexico i december

  Kram Lotta

  Svara
 • Jag skulle bli jätteglad om jag vann den rosa klänningen, älskar rosa!

  Svara
 • Gud så fina klänningar till barnen. Jag önskar jag hade vunnit dom till dottern.

  Svara
 • Stort älsk på den rosa !!! Älskar rosa och efter minus 19 kg på vågen sen i oktober vågar jag …… kanske äntligen bära det. Blev helt kär i den.

  Svara
 • Gillar verkligen citrontunikan! Hade suttit som en smäck på min bruna kropp i Kroatien i sommar! 🙂

  Svara
 • Wow! Den röda klänningen står det mitt namn på!

  Den skulle passa perfekt till min systers inflyttningsfest här snart. Hon har letat hyres lägenhet länge men inte fått någon! Men så plötsligt kom turen när man minst anar det och hon har äntligen ”hittat hem”. Jag är så glad för hennes skull! Det hade vart så kul att kunna klä upp sig med denna fina klänning och verkligen känna sig fin en dag som den.
  Fira hemmet , och fira min goa syster som gör allt för mig. Systerskap är något speciellt, och helt magiskt.
  Kram!

  Svara
 • Åh har precis köpt klänningen med citroner ifrån cubus Love Love!
  Så att kunna bära den vackra tunikan med citroner i sommar när man springer efter tvååringen hade varit toppen. Do IT in Style

  Duktig Liv är med kameran

  Svara
 • Älsk på den röda!!! Skulle bli en färgklick i min annars så svart/vita garderob!

  Svara
 • Den röda klänningen skulle gärna få vara en del av min garderob.
  Har aldrig varit förtjust i klänningar, men nu när jag är gravid älskar jag klänningar.

  Svara
 • RÖÖÖÖDA klänningen!!!!
  Jag som ska till Spanien snart, den är så Spanien på något sätt.

  Svara
 • Tunikan med citroner, så fin!!

  Svara
 • Tunikan med citroner vill jag ge min dotter. Eftersom hon är sur som en citron varje morgon när hon vaknar. Vi skämtar med henne på olika sätt angående hennes fina morgonhumör

  Svara
 • Skulle vilja vinna klänningarna till barnen eller present kort för att köpa dom . Jag är 33 år och sjukpensionär lider Av svår ångest sen jag var 15 år . Var mobbad 9 år i skolan. Har inte så mycket pengar som sjukskriven så det presentkortet hade varit toppen attvinna till mina älskade barn ❤️

  Svara
 • Så snygga klänningar ; ) Liv blir en bra fotograf…då blir det fler bilder med fotograf Liv : )

  tack för en intressant och rolig blogg, kollar in varje dag : )

  Svara
 • Vilka fina klänningar! Den röda klänningen skulle passa perfekt på sommarens roadtrip i Europa med familjen!
  Kram

  Svara
 • Jag hade velat vinna den röda klänningen, den hade varit perfekt att ha när jag ska åka utomlands själv med mina barn för första gången i sommar. Ville så gärna att vi skulle komma iväg på detta men fått inse att jag inte har råd att köpa några nya sommarkläder till mig själv.

  Svara
 • Alltså på en gång skulle jag vilja säga den rosa då jag bara älskar rosa, men det är också den färgen som dominerar i min garderob, så jag tänker bli lite wild and crazy och välja den röda:) Vilken fantastisk färgklick och vad förvånade både mina 2 döttrar och man skulle bli om jag sätter på mig något annan än rosa:) och hur snyggt blir det inte med bruna ben som man lyckats få nu när vi har så fantastiskt väder:)

  Tack för en superhärlig blogg

  Svara
 • Ska på bästa väninnans bröllop i sommar, och har verkligen ingenting att ha på mig. Om jag hade turen med mig tror jag den rosa fina klänningen hade passat perfekt! 🙂

  Svara
 • Den röda klänningen hade varit en härlig färgklick i sommar. Skulle behöva förnya min garderob lite då jag nyss har fått barn och amningen gör att kläder jag har i garderoben inte sitter snyggt.

  Svara
 • Den röda klänningen skulle jag välja
  Skulle passa perfekt till min semester som jag ska unna mej med min yngsta dotter i sommar. Då allt annat jag äger är svart så vore det en färgklick!

  Svara
 • Åhh alla var så fina men fastnade för den rosa. Köpstopp i 2 år medans alla onödiga inköp strypts dvs kläder till mig osv för att kunna hjälpa sonen slippa studielån när han läser till polis. Vilken lycka få ta på sig något nytt. Vad duktig hon är på att fota❣️

  Svara
 • Hej Åsa,

  Grattis! Du har vunnit tävligen 🙂 Vi kontaktar dig via mail!

  Svara
 • Åhhh så glad jag blev ❣️❣️ Kommer bli så fin till midsommar och måste skrivs till min son direkt och berätta för han om någon uppskattar det jag o hans pappa på varsitt håll bidrar med hans pluggar kram

  Svara
 • Den rosa absoluuuuut !!!!!Helt underbar

  Svara
 • Den rosa absoluuuuut !!!!!Helt underbar ! vill vinna för jag känner mej värd det hihi

  Svara
 • VAD PASSAR MIG? Ingen aning, men jag kan vartenda mått, färgval och modellpreferens till mina tre små!
  Så vad kan jag då på midsommar, bröllop och fester i sommar ha på?
  Åh, den rosa ser fantastisk ut, kanske skulle den sitta perfekt på denna icke modemedvetna kvinna?
  Hoppas att jag den fina omlottklänningen får vinna!

  Svara
 • Den röda , den är så fin. Som en fin belöning till mig själv efter ännu ett år som lärare, stolt över mitt yrke och min prestation. ❤️

  Svara
 • Den röda klänningen skulle passa mig väldigt bra, därför vill jag den gärna ha. En klänning som jag kan klä både upp och ner, så behöver jag inte köpa så många fler. En fin röd klänning som kan användas natt som dag, precis en sådan behöver jag.

  Svara
 • Den rosa klänningen gillade jag och att den sen fanns i gult gjorde ju inte saken sämre,då jag vill ha en gul klänning i sommar.

  Svara
 • Den röda är såååå fin den skulle jag gärna vilja ha ❤️ Och du passar så fin i den kram

  Svara
 • Den röda. Så himla fin, du passar verkligen i den.
  Skulle vara så skoj att få unna sig nya fina sommar kläder då inget i stort sett passar längre ( fick mitt tredje barn i oktober). Är så kul att Cubus precis öppnat i min stad ( Oskarshamn ) dotterns skolavslutnings kläder är från Cubus

  Svara
 • Den gula tunikan blir jag glad av att bara titta på så jag skulle bli fullkomligt överlycklig om jag dessutom fick äran att bära den 🙂 Skulle vara toppen att få packa ner den i resväskan när jag åker till Turkiet om några veckor 🙂

  Svara
 • Älskade den röda klänningen högst upp! Så vacker Unnar mig aldrig saker utan barnen får mest, hade vart så kul att känna sig så fin på midsommar och ljumna sommarkvällar ❤️

  Svara
 • Jag tyckte att den rosa klänningen var som en dröm! Jag köper sällan kläder eftersom jag inte trivs med min övervikt och är så kritisk mot mig själv, känns som att jag inte är fin i något. Men om jag vinner denna ljuvliga klänning ska jag vara modig och äga min sommar för första gången på länge!

  Svara
 • Åhh vilka fina outfits! Bara älskar Cubus! Jag hade blivit jätteglad för den jordgubbsröda somriga klänningen, och hade köpt den blommiga gula åt min lilla flicka Matchande sommartjejer ☺️

  Svara
 • Tänk vad rött kan vara sött, superfin! Den röda klänningen väljer jag i hopp om vinst. Skulle bara bli så glad.

  Svara
 • Den rosa är ju helt underbar och Livs klänning till min flicka på skolavslutningen, håller tummar och tår

  Svara
 • Du har en sådan fenomenalt bra smak, så det blir svårt att välja favorit. Men till slut fastnar jag för den rosa, hade varit kul att vinna och få gå ifrån sin egen stil litegrann. Att våga utmana sig att bära lite mer romantiskt och vågat. SÅ jag hoppas på en vinst för att få en knuff att våga klä mig lite mer härligt kvinnligt.
  Ha en härlig helg, du fina kvinna och förebild!

  Svara
 • Åh! Jag tycker att den rosa klänningen är fantastiskt fin! Jag skulle gärna vilja vinna för att kunna köpa någon liknande klänning att ha på min bästa tjejkompis 30 års fest ☺️

  Som student (studerar till att bli akutundersköterska) är man aldrig direkt rik,och i majmånad får man ”bara” 2500kr (andra månader 10.000kr) så skulle bli glad över att vinna så att jag kan vara fin på festen

  Svara
 • Jag föll för flickornas outfits. Jag tänker mig min dotter och hennes kusin i matchande somrigt gula klänningar. Då kan de få lysa ikapp med solen! Fantastiskt härligt väder vi har.

  Cubus är en bra butik, finns mycket fint. Kommer ihåg mitt första Cubusbesök i Karlstad, det måste ha varit 2003 eller 2004. Många år senare så har Cubus kommit ull min stad. Jättebra tycker jag!

  Svara
 • Gillar citronkimonon! Livet har gett mig en del citroner på sistone, släktingar som gått bort och så var jag med i en bilolycka som jag repar mig ifrån. Men jag försöker se det positiva i livet, så lite fler citroner skadar inte

  Svara
 • Jag älskade citrontunikan och den skulle jag vilja ha när jag snart fyller 50 år.
  Blev så glad av mönstret och tror jag med denna en fantastisk födelsedag får!
  Cubus är en väldigt bra butik som passar för alla åldrar och efter en shoppingrunda där jag alltid så bra mår!

  Svara
 • Älskar den röda klänningen
  Min dotter tar sin högskoleexamen efter 4 års plugg!
  Skulle va kul att ha denna i kyrkan på hennes avslutning i juni.
  Och sedan såklart resten av sommaren!

  Svara
 • Den röda klänningen är som en sommardröm, så vacker! Skulle själv vilja ha en sådan då den hade passat perfekt till min gravidmage. Inte lätt att hitta vanliga kläder som faktiskt passar en bebismage men Cubus hade mycket fint som skulle passa perfekt i sommar.

  Svara
 • Den röda skulle vara tjusig.Eftersom jag fått diabetes sista halvåret har kilona rasat.Minskat 12 kg i vikt,så nu är storleken 38-40 mot tidigare 42-44.

  Svara
 • Jag älskar den röda klänningen. Rött är inget jag egentligen väljer men denna var så söt!
  Jag skulle vilja vinna denna då jag har kämpat som ett djur för att gå ner i vikt efter mina två graviditeter. Jag har lyckats men nu är det mesta i garderoben för stort.
  Hoppas på vinst✊️

  Svara
 • Jag skulle vilja vinna den röda klänningen. Skulle passa perfekt till kommande student för min bror. Tycker jag ska vinna för att jag har precis börjat gilla min kropp och vore kul att få klä mig i denna fina klänning

  Svara
 • Den röda klänningen Hade varit såå uppskattat att få uppdatera sommargarderoben, gillar Cubus men saknar tyvärr en affär i närheten☀️

  Svara
 • Åh älskar den rosa, men önskar den i gult älskar gult.
  Hoppas att jag vinner för jag har letat o letat klänning till ett bröllop och det vore så roligt att att känna sig fin i en klänning från Cubus

  Svara
 • Röd har aldrig varit min färg,(trodde jag). Är blond som du och har alltid tyckt att mörkhåriga passar bättre än oss blonda men nu när jag såg denna snygga röda klänningen på dig så måste jag säga att skit vad rött passar oss blonda också. Hade gärna velat ha denna snygga klänning i sommar. Många kramar Ann

  Svara
 • Tunikan med citronerna är så söt den önskar jag mig på stranden ! Det är jag värd ❤️

  Svara
 • Skulle väldigt gärna vilja vinna den röda klänningen, så himla snygg! Skulle verkligen behöva fylla på min garderob, då jag är mammaledig till min dotter som är 1 år. Köper bara kläder till henne! Så skulle behöva ha något snyggt att klä på mig.

  Svara
 • Hade velat vinna den röda klänningen. Galet snygg som jag både kan dressa upp på semestern för lite party på kvällen eller dra på för marknaden med ett par sneakers. Just nu köps det mest barnkläder här då jag fick mitt första barn för tre månader sen. Kram

  Svara
 • Jag skulle gärna vilja vinna den röda första klänningen, men inte till mig själv utan till min fantastiska mamma. Den hade varit så fin på henne. Hon förtjänar att skämmas bort. Kram Johanna

  Svara
 • Jag saknar en riktigt snygg sommarklänning och det här är verkligen min färg. Jag skulle bära den på min födelsedag den 24 juni. Storlek 42. Hoppas på tur!⚘

  Svara
 • Den röda var verkligen så fin! Testar lyckan att tävla och kanske är det min tur någongång:) fick en dotter efter tre grabbar och tanken att kunna matcha med henne på midsommar vore ju en dröm! Kram

  Svara
 • Älskar den röda, skulle vara perfekt i Italien i sommar med bruna ben och en glass i handen. Hoppas!

  Svara
 • Citrontunikan skulle jag älska att få bära upp på Sardiniens stränder i sommar! Ska dit med familjen en vecka och hur nice vore det inte att få dricka ett glas limoncello efter en italiensk lunch iklädd en citrontunika! 😀 Passande! Och hur snygga är inte de höga sandalerna!
  Älskar Cubus sommarmode de har verkligen lyckats med att ta fram smickrande och snygga plagg!

  Svara
 • Den bästa finaste klänningen var den rosa långa. Så fin! ÅÅÅÅÅ skulle så gärna vilja ha den rosa marie klänningen på min 35års fest i juni. Har varit en väldigt mörk period i mitt liv men hoppet är det sista som sviker en. Och jag hoppas och tror att det vänder nu efter månaders helvete.

  Ha det bra! Kramar (fina bilder duktig fotograf).

  Svara
 • Den röda Klänningen är finast!

  Svara
 • Hej hopp

  Den rosa omlottklänningen skulle sitt perfekt på sambon.
  I sommar fyller jag 40 och flyr med familjen till Kroatien. Skulle gärna se denna på henne när vi går ut och äter middag för att fira.

  Ha det fint
  Tommy

  Svara
 • Den gula flick -klänningen☉
  Perfekt på ett prinsessbarnbarn☉

  Svara
 • Underbara mor, hur ska jag min tacksamhet kunna visa? Du är ständigt vid min sida, även om det skulle krisa! Du är en underbar mamma som har tagit hand om dina barn på bästa sätt… vad som än händer kommer jag att älska dig oavsett. En rosa omlottklänning från Cubus skulle få dig att känna dig så fin… du kommer alltid vara fantastiska mamman min!

  Svara
 • Den rosa romantiska klänningen!

  Svara
 • Den röda Eloise klänningen skulle jag önska mig. Den gjorde mig glad när jag såg den och jag är helt övertygad om att jag skulle känna mig vacker och speciell i den. Den känslan behöver vi alla, men nu var frågan varför jag ska vinna den.

  Svara
 • Min favorit är den röda klänningen på första bilden Jag skulle bli super glad om jag vann då jag verkligen letat efter en röd/blommig sommarklänning länge.

  Svara
 • Tunika – LEMONS! Den skulle jag mer än gärna ha i min ägo! 🙂

  Svara
 • Tunikan med citroner på skulle jag gärna vilja bära på stranden nu till sommaren. Tänk vad snyggt! Bara en vecka kvar på universitet innan jag är klar med tredje året så då blir det strandhäng varje dag så då vore det plagget perfekt

  Svara
 • Tunikan med citron vore pergekt nu när det är varmt och massa kryssningar är inbokade närmaste tiden och vill såklart vara extra fin.

  Svara
 • Den röda klänningen är så fin. Passar både till vardags och fest. Bra nu när dottern har samma storlek och vi kan låna av varandra. Kanske blir denna klänning en ny favorit i vår garderob.

  Svara
 • Åh blev helt kär i de gula klänningarna på flickorna . Har 2 små tjejer som är tokiga i klänningar och just gult är de så fina i

  Svara
 • Den röda klänningen är så snygg och hade varit fin att ha på sig till sonens konfirmation i Juli och andra festliga tillfällen i sommar.

  Svara
 • Den röda klänningen är härlig och underbar! Hoppas kunna känna mig så: härlig och underbar OM jag skulle tur och vinna den!

  Svara
 • Kan inte jag få vinna den röda. Har lyckats att tappa 13 kg i vikt så behöver lite nytt.

  Svara
 • Du ser helt fantastisk ut i den den röda klänningen! Den hade jag så gärna velat bära i sommar när jag njuter av den ”sista” tiden som föräldraledig tillsammans med mina två barn

  Svara
 • Tunikan med citroner på hade jag velat vinna! Riktigt snygg och hade varit kul att våga sticka ut från det vanliga, enfärgade och satsa på något som sticker ut lite för en gångs skull.

  Svara
 • Åh, jag tycker att den röda klänningen ser fantastisk ut. Jag köper aldrig klänningar, har fått för mig att jag inte passar i det. Men jag skulle gärna vilja börja använda, så det får bli min motivering.

  Svara
 • Jag önskar mig den rosa i omlott – då skulle problemet med en bra amningsklänning vara ett minne blott.
  Perfekt att den är längre bak eftersom jag är så himla lång – den klänningen fastnade jag för på en gång!
  Om den är slut i rosa väljer jag mer än gärna en gul – med den kommer sommaren helt klart bli färgglad och kul!

  Svara
 • Stella klänning med volanger är verkligen superfin skulle passa så bra till dottern på skolavslutningsdagen ☀️❤ själv gillar jag omlottklänningen i både rosa & gult!

  Svara
 • Tunikan! Varför? Jo jag behöver illa kvickt hitta nåt där magen kan växa, efter en lång väntan äntligen!

  Svara
 • Jag har lånat en bikinibh som är från Cubus av min syster och har tyvärr förlagt den ,så detta vore toppen att få vinna och kompensera min syster med. Hon skulle vara underbart fin i den rosa. Håller tummarna!

  Svara
 • Tycker tunikan med citroner är fantastiskt härligt! Perfekt att glida runt i hemma, i trädgården, till stranden osv. Passar dag som kväll. Samt kan pigga upp e lite trist höst, när den tiden sen kommer 🙂

  Svara
 • Tunika med citroner skulle passa mig perfekt och mina mörk hår och hoppas bruna hyn nu i sommaren .Jätte snygg att hoppas jag nu vinner skulle bli överlycklig klä på mig denna vackra tunika

  Svara
 • Rosa Marie klänning! Vilken dröm! Vilken man skulle inte falla för mig om jag är klädd i den! 😉 Är i dejtingsvängen och vill kunna känna mig riktigt fin! Självförtroendet vacklar titt som tätt, men jag vet att om jag känner mig snygg, så blir jag snygg! Kom hit vackra drömklänning så ska vi ha en riktigt rolig sommar tillsammans!

  Svara
 • Jag ska åka utomlands och önskar ha den gula tunikan, på stranden och som finare.

  Svara
 • Den röda! Älskar att klämig i starka färger, känner mig starkare och modigare i det! För en färgstark sommar!

  Svara
 • Eftersom rött är min färg, blir valet väldigt lätt!
  Behöver en härligt röd klänning inför sommar som kommer att rocka fett!

  Svara
 • Den Röda! Både för den volangbeströdda läckerheten, men också för att den fungerar när man vill vara lite mera ”klädd” efter beachen.

  Svara
 • Omlottklänningen skulle jag överraska käresta med.
  Det skulle passa henne och något hon skulle bli så glad över. Då hon nu ser fram emot en härlig sommar efter en vinter/vår som varit begränsad då framtida hälsa varit ett frågetecken.
  Med tillförsikt så det härligt ljust ut och vad vore då bättre än att få ge denna omlottklänning.

  Svara
 • Den röda klänningen, outfit nummer 1. Är färgstark i mig själv i och med färggrannt hår och färgglada tatueringar. Men jag dämpar alltid Ned mig själv med svart. Hade varit perfekt att vinna den röda så jag vågar mig på lite färg och inte känna att jag inte vågar synas eller ta plats. Den ser så somrig och bekväm ut, lagom längd och dessutom så himla fina detaljer!

  Svara
 • Tunikan med citroner. Skulle man vara sur lär det förändras direkt av den härliga tunikan. Ett riktigt sommarlyckopiller! Precis vad det också skulle vara med en ny outfit i juni. Det är måånga fotbollscuper, skolavslutningar & presenter innan lönen kommer, så en vinst vore lyx! 🙂

  Svara
 • Jag ler lite pga att jag har haft besök av föräldrarna, då jag firar födelsedag idag och det slog mig att mamma lite skämtsamt brukade kalla mig för ”fröken citron” när jag var en tjurig tonåring. Så jag favoriserar tunikan med citroner 🙂

  Svara
 • Wow, den gula citronklänningen blir underbar på Cypern i sommar. Smaragdblått hav, knallblå himmel och denna vackra citronskapelse på stranden.Fantastiskt!

  Svara
 • Jag föll pladask för den pastellrosa omlottklänningen. Snygg samtidigt som den ser bekväm ut och den skulle jag kunna använda vid olika tillfällen. När jag köper kläder måste jag tänka på materialet p.g.a. svettningar och jag gillar därför att denna är i polyester. Sedan tycker jag att det är praktiskt med dragsko i midjan.
  Nya kläder i klädkammaren? Den skriker nästan efter det. Känns ju sådär att gå på flera tillställningar i samma klänning när det är samma människor jag springer på…
  Glada hälsningar Jenny-Ann

  Svara
 • antingen den röda till alla sommarens danser eller den citrongula till resan till Cypern till vintern!

  Svara
 • Den röda för att:
  min man – min charmör
  tycker den röda har en läcker kulör
  blir den min, kommer han ropa: min hjärtanskär
  – va´ snygg du i den röda ”blåsan” är!

  Svara
 • Min favorit är den röda klänningen för att den är perfekt färg, längd och modell och passar såväl till ett par klackar som till ett par sneakers. Vill gärna vinna den till sommarens alla festliga tillfällen!

  Svara
 • Tunikan med citroner blir man ju inte direkt sur sv så himla sommarfin! Den blir fin första dagen på nya arbetet. Självkänsla deluxe!

  Svara
 • Tuuuuuusen tack vad lycklig jag är som vinnare❣️Kommer bli midsommarklänningen och så roligt med något nytt i garderoben

  Svara