Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:27 | maj 26, 2018

Skit i skägget

God lördag vacker. Har du en fin helg?

Vad kul att så många gillade tävlingen jag har med Cubus.

Jag och Vida är ute med hundarna och Liv håller på fixa frukost åt oss. Vi får inte komma in, det ska bli en överraskning 🙂

Vi är även hundvakt till Moses, Sofias hund.

Vida smet upp med dom och somnade med sin prinsessklänning på igår kväll.

I förrgår höll jag på att tappa det helt. Eller jag tappade det helt.

Hade stått en timme och lagat en stor pastasallad men bla tonfisk, majs, oliver massor av mer goda saker. Lade upp allt på ett stort fat, varmt bröd från ugnen och pålägg.

Vi skulle äta hela familjen när Mio kom från skolan och Peter var klar med träningen. Gick ut fem minuter och satte mig i solen. Hör ett ljud och går in. Då har Schnapps, stora besten, hoppat upp på soffan och upp på köksbänken och ätit upp allt. Alltså verkligen allt, och det var mycket.

Fanns inte ett majskorn kvar.

Blev så fruktansvärt ledsen och arg.

Visste att han skulle bli dålig i magen och mycket riktigt. Igår sket han diarré överallt. Det gick inte att missa vad han ätit om man säger så. Men inte nog med det. Höjden av äckel är när börjar äta sin egna skit. Glatt springer han mot mig med diarré i hela skägget.

Hade lätt kunnat skickat honom till dom sälla jaktmarkerna då.

Den här lilla rackaren har so far inte misskött sig.

När barnen somnat häromkvällen så tog Peter mig till kvartersrestaurangen Almazen här i La Quinta.

En mysigt stund på tumanhand.

Ekologisk god mat och trevligt sällskap.

Nu ropar Liv att överraskningen är klar.

All Kärlek ❤️


13 kommentarer13 kommentarer om “Skit i skägget”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hahaha, förlåt att jag skrattar åt ”Besten”, men fy för sören vad äckligt det han gjorde där efter, om jag får säga så, hahaha … Förstår din ”ilska” där, hade nog reagerat detsamma. 😀
  Tur du har en så snäll man som tar dig till mysrestaurang i lugnan ro. 🙂
  Trevlig helg.

  Svara
 • En Riesen behöver mycket motion! Och mycket stimulans med hjärnan, det där är en fullfjädrad brukshund som ska ha en aktiv ledare. Det är den mest krävande av brukshundar, ingen sällskapshund. Den blir odräglig inomhus och frigör sin energi med B L A bus i vårt hus 🙂 det finns dom som ej klarar av rasen för att det är för mycket motor i den.
  Lycka till ❤️

  Svara
 • Ja det är en mycket speciell hund! Passar inte alla! Underaktiverad så bli den jobbig!

  Svara
 • Men inte ska barnen va själva

  Svara
 • Själva?

  Svara
 • Hon menar nog att barnen inte ska vara hemma själva när ni går ut. Men de hade kanske barnvakt?

  Svara
 • På riktigt? Det kan hon väl ändå inte mena? Vem bryr sig om en sån sak? Det fattar man väl att deras barn har de bra på alla vis och inte lämnas vind för våg hur som helst. Vad är de med folk ibland alltså…..

  Svara
 • Ja eller hur

 • Åh din stackare!!! Men skönt att höra skitiga hundhistorier när man själv har valp!!! 😀
  Vi är ute på landet hos exsvärföräldrarna o här finns mååååånga fina mattor som kan råka ut för ditten o datten…och några har redan gjort det!
  Stor kram!!!

  Svara
 • Heeeej! Förlåt, men det känns som att du har bestämt dig för att inte gilla denna hunden. Det kändes så redan från första början tyvärr. Känns som att du favoriserar den andra hunden,läs ditt första inlägg så kanske du förstår hur man tänker. Hunden har ju knappast valt familj…

  Svara
 • Ha ha ha 🙂 Du är rolig.

  Svara
 • Jag har också fått samma känsla…tror kanske inte H ens vet de själv kan vara undermedvetet pga det som hände innan osv… inget illa menat..

  Svara
 • Nej fy så trist att han käkade upp allt. Och vad är det med hundar och käka bajs *haha* inte okej. Tur dom är så himla söta. Vår vovve Kajsa skäms så man verkligen ser det om man säger åt henne. Som tur är gör hon sällan hyss men det har ju hänt 🙂 Hoppas du får en toppen dag <3

  Svara