Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:22 | juni 1, 2018

Nattamat

God fredag vacker. Härligt att det snart är helg. Slappa med en bok och sova ut. Jag jobbar iofs hela söndagen men bara roligt jobb. Visningar.

I eftermiddag och imorgon på dagen ska jag bara vara. Jag och Vida.

Frukost. Bästa målet enligt mig.

Men sena middagar framför Suits i biorummet slår nästan frullen.

Jag och Peter blev så sugna på indiskt häromkvällen när alla barnen somnat. Så kl 22 beställde vi hem indiskt och plöjde några avsnitt Suits. Älskar att matställena är öppna sent här i Spanien.

Dom här två alltså. Nyklippta bästisar.

Igår åkte Liv och Peter till Sverige. Liv ska få vara med sin gamla klass hela dagen idag. Kul för henne och kompisarna.

Annars är allt som vanligt. Det är kompisar, matlagning, svett i mustaschen, hämta/lämna, jobba och försöka hinna med att vara en god vän och fru 🙂

Ögat har i alla fall blivit bättre vilket gör att hela jag mår bättre. Skönt.

Ikväll ska jag på Mi Ridells 50-år fest. Det är white party och jag ska ha en fin vit kostym. Du får se ikväll.

Hon kör fest hela helgen så imorgon är det middag med guldtema. Den nöten har jag inte knäckt ännu men har säkert nåt guldigt i garderoben.

Vad gör du i helgen?

All Kärlek ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Nattamat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad jag gör i helgen? Tackar som frågar, jag tar mig an 42 km svettfest på Stockholms gator. Om jag aldrig mer kommenterar så vet du varför..
  Skulle mycket hellre gå på vitt och guldfest!!! Ha så skoj 🙂

  Svara
 • Grym du är! Tycker det är lite läskigt med den värmen ni har och sen springa på det. Men dricka vatten och håll huvudet kallt 🙂 Lycka till ❤️

  Svara
 • Stort tack!! <3

  Svara
 • Finfina vovvar men få en klump i magen av att jag slarvat med trimningen/klippningen på min lilla schnauzer … vet inte vad han kan vara för ras nu :-D.
  Härligt med temafester … min helg består av poolparty i Benalmadena, eller rättare sagt en dag, sen slapp.
  Ha det jättekul på festerna. 😀

  Svara
 • Jag åker till Spanien!! Tar mina utflugna 20-something-döttrar och drar ner till vårt älskade hus i La Mata och jodå, jag vet att det är varmare i Sverige än i Spanien, det har jag fått höra ett antal gånger de senaste dagarna:) Men Spanien är Spanien och Sangrian är billig, välkomna lata semesterdagar, ni är efterlängtade!

  Svara