Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:57 | juni 12, 2018

En snabb vessla

Hej min vän. Har precis åkt från kontoret och sitter i bilen på busstationen med Sigge och väntar på Mio.

Han kommer med buss från skolan varje dag till San Pedro där jag hämtar. Sen ska jag hämta Vida från judon och till sist fara hem och laga middag.

Det blir en god CaesarSallad idag. Det gillar alla och så är det gott och fräscht nu när det är så varmt. Hacka sallad, hyvla parmesan, steka bacon och brassa kyllingen på grillen.

Älskar min lilla Mini cabbe. Så perfekt här i Spanien. Trafiken är vidrig här så jag tar mig fram som en liten snabb vessla med vinden i håret.

Kram ❤️


10 kommentarer10 kommentarer om “En snabb vessla”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Funderade precis över vad folk skriver i kommentarerna till dig och andra bloggare. Jag hoppas innerligt att du inte tar åt dig av vad andra tycker o skriver. Det är så lågt att tycka här på nätet men i verkliga livet hade dem inte vågat uttrycka sig på samma sätt. På tal om annat… Har inte fått trosorna från Pierre Robert än :/ Hoppas att dem kommer snart. Dem är ju så snygga och bekväma har jag förstått 😉 Ha en fortsatt bra dag i solen fina du ❤️

  Svara
 • PS. Ni bor huuur fint som helst. Det gäller att glädjas åt andras framgång och lycka så länge vi bor på denna jord denna korta tid. Att vara missunnsam och att hata skadar ingen annan än sig själv.

  Svara
 • Vilken jättefin hund Sigge är! Ljuvligt lurvig och fin. Vad du ligger i hela tiden, beundransvärt tycker jag. Kram

  Svara
 • Var är den stora hunden när ni jobbar?

  Svara
 • Undrar jag oxå. Han är sällan med utanför huset, iallafall om man följer bloggen.

  Svara
 • Men du kan väl inte mena att du tror att jag skriver allt här 🙂 ha ha. Du är rolig du när jag kollar dina tidigare kommentarer. Jag har en man också som heter Peter. Kanske han har den stora hunden. Eller Peters kanske också ligger instängd i huset och aldrig får följa med… för han syns ju inte heller alltid på min blogg när vi är iväg. Hm, värt att fundera på kanske.

  Svara
 • Med Peter på hans jobb eller hemma och vaktar. Han är en utbildad vakthund. Hur kan det vara så intressant? Tror du att han är instängd i en jordkällare utan mat och vatten 🙂

  Svara
 • Såå gullig lilla Sigge är. Hur transporterar ni hundarna i Spanien. Är det som i Sverige där många har burar i baksätet/ bagaget. Nu har vi fått lite regn och det är helt ljuvligt.
  Önskar dig en fin tisdagkväll

  Svara
 • Schnapps ligger i vår jeep i bakluckan med skydd och Sigge i sätet bara.

  Svara
 • Så lurvig o fin:) Min Skrållan är rakad…. hon är så sällskapssjuk så hon lade sig mitt i målningen när jag fixade grind…..!
  Kram kram

  Svara