Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:00 | juni 12, 2018

Middagen är serverad

God kväll min vän. Nu sover äntligen dom små. Det är samma visa och kamp varje kväll.

Dom vägrar sova. Alltid massor av trams och flams, krokodiltårar och bråk. Det tar minst en och en halvtimme att få dom att somna.

Jag läser saga, ibland får dom lyssna på ”vaggvisor”, jag och Peter turas om att natta en var men för det mesta så får dom sova tillsammans i Livs säng. Har försökt med allt från belöningar till hot. Inget fungerar.

Dom är små tyranner som styr och bestämmer genom skrik och trams. Vi måste ta över makten nu!!! 🙂

Middagen var i alla fall god.

CeasarSallad. Romansallad, kyckling, bacon, parmesanost, krutonger och dressing. Mmmm!

Min marinad blev så god. Blandade olivolja, honung, soja, kryddor, vitlök, citron och ingefära hej vilt.

Godnattkramen ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “Middagen är serverad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah

  Tack för en trevlig blogg och för att du delar med dig av din vardag! Min äldsta är i samma ålder som din yngsta och har alltid haft svårt att komma till ro på kvällarna och vill gärna vara vaken länge med mängder av idéer om diverse kvällsaktiviteter. Något som passar oss nu är att vi slår på ljudbok och efter att ha lyssnat en stund på en ny aktuell, så byter vi till en som är lyssnad på många gånger och som därför inte är lika intressant och sen går det ganska snabbt att somna. Lugnt och skönt för oss alla. Kan kanske vara något för er också ☺️
  Sov gott!

  Svara
 • Å det låter som hemma hos oss. Svårt det där med nattning. Vi har försökt detsamma som er men det funkar inte här heller. Kampen fortsätter :)Ha en bra dag!<3

  Svara
 • Hej fina du!
  Skönt att höra att man inte är ensam om tjafs vid läggning! Hos oss går det alltid lättat om jag får lägga barnen. Min man anser att kl 19 är en bra läggningstid – vilket funkar på vintern – men på sommaren är det bråk och tjat i 1 timme minst innan sonen orkar somna, så jag brukar låta honom få vara vaken en timme längre, och då går läggningen bättre. Det slutar ju med att han somnar vid samma tid i alla fall om man börja lägga vid 19 eller kl 20 men tiden för bråk och tjafs blir kortare. Kämpa på! Kram

  Svara
 • Säger också ljudbok! O det är ju inte lätt att sova när det är ljust o varmt!

  Svara
 • Håller med, så jobbigt… Speciellt på sommaren… Men har köpt ögonmask till barnen så de ”tvingas” till att blunda 🙂 Funkar inte alla dagar men ganska många!

  Svara
 • Vi valde till slut att sätta oss på golvet i sovrummet och läsa en egen bok tyst och turades om varannan kväll. De såg att man var där men i o m att man inte gav dem fokus så ledsnade de och somnade fortare och fortare för varje kväll.

  Svara
 • hej
  Har grymt svårt för kyckling. Hur länge marinerade du? Hur länge grillade du? Och vad använde du för kryddor?
  Ps har följt din blogg i 9 år!❤️

  Svara
 • Jag hade hemska kvällar med min dotter när hon var liten. Vi var i kontakt med psykolog för att gå hjälp och det enkla knepet var att lägga henne senare! Hon var helt enkelt inte trött vid läggdags. Även barn har ju olika sömnbehov och dygnsrytm.

  Svara