Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:54 | juni 14, 2018

Rester är gött

God morgon min vän. Hoppas du mår bra.

Här har morgonen inletts med en kaffe och juice. Kör några dagar den här veckan med en juice istället för mellanmål eller lunch. Idag blev det istället för frukost för jag ska äta tidig lunch. En god braklunch på stranden med bl a chefen.

Gör ingen sån där kur som jag provade förut. Det var inte för mig. Men så här nån gång då och då för att bara fräscha upp systemet lite gillar jag 🙂 Särskilt när det varit lite väl mycket av det goda och man samlat på sig vätska. Kanske inte funkar enligt vissa men för mig känns det bra.

Lagade en god middag på resterna igår. Kycklingen som blev över från ceasarsalladen dagen innan blev en krämig kycklingröra med champinjoner och ris till det.

Älskar att laga något på resterna från tidigare middagar.

Medans jag stekte dom färska champinjonerna åt jag upp en burk av inte lika färska. Alltid direkt ur burken 🙂

Hundarna låg bredvid mig som alltid när jag lagar mat. Dom ligger på så olika roliga sätt hos varandra.

Igår var jag och hos Lena på SkandiaMäklarnas kontor inne i Marbella. Det ligger precis vid strandpromenaden. Så mysigt.

Min vän och eventfixare Karin kom igårkväll och vi satt i timmar och planerade min 40-års fest. Hela trädgården ska vi skapa till ett bohemiskt kärleksnäste. Tänk barfotakänsla på festen. Avslappnat och ödmjukt.

Pallar ska målas och göras till låga bord, ljuslyktor ska tillverkas, tyger ska hängas upp, blommor överallt, göra drömfångare av tygremsor och rockringar… kommer bli magiskt. Tänk pastellfärger, böljande tyger, blommor och sittkuddar överallt. Åhhhhhhh! Längtar att få sätta igång med detta, men får vänta till augusti.

Önskar dig en fin dag.

Stor Kram ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Rester är gött”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åååååh hundarna!!

  Svara
 • Åååhhh , låter alldeles alldeles underbart. Vilket härligt tema.

  Svara
 • Åhhh vilken dröm att få gå på en sån fest! Du borde tävla ut en inbjudan till festen.. Nej men skämt åsido. Vilken härlig idé med bohem!

  Svara
 • Va har du i dina juicer?? Den ser så god ut, jag gillar sånt man kan göra lite då och då för att rensa kroppen..

  Svara
 • Hej Hannah. Vad fint ni har de roligt med en sådan stor fest med vänner och barn. Läser din blogg varje dag men kommentera sällan. Du hade en tävling om klänningar för ett tag sen och vinnaren skulle utses den 4 juni. Har jag missat vinnare kanske ha en fin dag.

  Svara
 • Hej Hannah !
  Får jag fråga vad du har i den detox drinken ?
  Dricker du en då och då eller fler dagar i rad ?

  Ha en fin dag / Jenny

  Svara
 • Vad roligt, låter som du kommer få ett underbart födelsedagsfirande! Grattis i förskott!!

  Svara