Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:42 | juni 27, 2018

Nu eller aldrig

Hemma hos dom här sötnosarna igen och snart är det match. Första gången som jag känner att jag vill se, för den här matchen är väldigt viktig har jag förstått 🙂

Nu eller aldrig.

Jag ska ta av mig mina jobbkläder, sätta håret i tofs och mysa runt.

Inatt åker Mio till Sverige. Samma tid som Ewa och gänget samt syrran och familj. Han åker med annat bolag men samma tid så han får åka till flygplatsen med Ewa, Tessan och Robban. Skönt för mig annars hade jag behövt kliva upp kl 3 natt och köra till Malaga.

Saknar honom redan.

Inte för att jag ser honom så mycket då han för det mesta är i sin man-cave 🙂 Men jag kommer sakna att ropa att maten är klar och smyga in och ge god natt-kram. Men tiden går fort.

Snart kommer Ewa och gänget hit och ska bjuda på middag och kolla matchen.

Puss och Kram ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Nu eller aldrig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha, ja, jag förstod också att matchen var viktig! 😉 jag låg i solen och lyssnade på mordpod, men gick in varje gång när jag hörde att det blev livat! Kul att ”se” nästa match! 🙂

  Svara
 • Jag känner igen det med stora barn och ungdomar, även om dom stänger in sig på sina rum, så vet man och känner att dom finns där, och vid mattiderna såklart. Jag har tre barn varav en har flyttat ut och näste är på tur. Känns så tomt. Det trodde jag aldrig, men nu förstår jag alla som sa det när man själv hade 3 små runt sig hela tiden.
  Ha i alla fall en underbar dag du fina Hannah, och härligt att du njuter av livet mellan allt jobb.

  Svara
 • Så härligt

  Jag höll på att föda redan v 22❤️

  https://nouw.com/sassabassa/jag-holl-pa-att-foda-redan-i-vecka-22-34101178

  Svara
 • ???

  Svara
 • Sydamerikanskt på bloggen idag! http://www.hemmarecept.blogg.se <3

  Svara