Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:11 | juli 2, 2018

Boho heaven

God morgon min vän. Hopps du vaknat till en bra måndag.

Jag ska dricka kaffe med min älskade mamma nu och prata en stund innan hon far. Om en halvtimme åker hon mot flygplatsen. Får ont i hjärtat och saknar henne redan. Men vi har haft fina dagar och snart kommer jag till Sverige.

Igår smet vi ner till hamnen och strosade runt bara hon och jag.

Hittade boho-himmelriket där jag önskar mig allt. Vill inreda altanen och ha så mycket till min 40-års fest.

Blev som galen av allt.

Nu ska mamma snart fara och jag ska till jobbet. Känner att jag kommer börja gråta och gråta. Gråta hela dagen. Tårarna bränner bakom ögonlocken och när mamma åker kommer det komma som en flod.

Hörs om en stund ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “Boho heaven”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas det gick bra när mamma åkte..
  Tänkte bara höra om Ni förmedlar bostäder även i trakten av Sevilla, Cordoba, Granada?
  Tack för en mysig blogg!

  Svara
 • Yes. Det gör vi. Det finns kontor för just dom områdena. Kika in på SkandiaMaklarna.se/spanien. Kram

  Svara
 • Tack Hanna!
  Kram

  Svara
 • Ja dessa avsked, har en dotter i Australien och när hon varit i Sverige tar det flera dagar innan mina tårar slutar rinna, gör så ont i hjärtat. När vi var där började jag gråta redan i taxin till flygplatsen och hela den långa 40 timmar flygresan hem, så hemskt och jobbigt. Nu kommer hon snart igen och jag har redan nu ångest inför när hon åker tillbaka. Trots att det är 7 år sen hon flyttade dit blir det inte lättare för varje gång…………. men man får tänka att alla bor där dom vill och så länge alla trivs ska man ju vara glad?

  Svara
 • Hej jag förstår dig då min son bott i Melbourne / Australien i 21 år o nu med sin fru o barn 10 samt 12 år men jag tänker så här , bara han är lycklig är jag lycklig
  vi försöker att ses minst en gång per år antingen åker jag o min sambo dit ( senast i januari i år ) eller att de kommer hit , tur att min son jobbat inom flyget i många år vilket betyder billigare flygresor
  Kram

  Svara
 • Tänk att ha en sån kontakt med sin mamma. Det hade aldrig jag. Låter underbart i mina öron. Jag var inte ens ledsen när hon gick bort. Är glad för din skull.

  Svara
 • Det är så fint att du har en sån bra kontakt med din mamma <3 ta till vara på det. Önskar så att jag hade en mamma som fanns för mig.

  Många kramar till dig fina Hanna

  Svara
 • Som hon skrattar din mamma alltid. Så lycklig hon verkar vara. Dottern hennes maggan ler ju lika mycket o de 2 verkar brås på varann i det tycket. Du däremot verkar lite mer allvarsam o det är inget fel i det. Tvärtom. Eftertänksam verkar du vara. Inte dumt alls. Kram på dig!

  Svara
 • Ja hon ÄR lycka ❤️ jag ler väldigt sällan med tänderna då jag inte gillar mitt leende men kanske är jag även eftertänksam. Kram

  Svara
 • Precis de som hände för 2 veckor sedan när min mamma hälsa på mig i Karlstad. När hon skulle hem grät jag som en tok. Dock relativt nyförlöst ochså så hormonerna spöka väl också. Som tur är går de över ❤ kram

  Svara
 • hej, vilken rolig affär, var ligger den och vad heter den. Vill besöka nästa gång jag är i Marbella

  Svara