Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:21 | juli 3, 2018

Finbesök

Hej vacker. Tårarna slutade till sist men det tog ett bra tag.

Igår kväll kom Lenita och hennes barn. Dom ska semestra här i Spanien hos oss. Barnen har väldigt kul ihop och det har ju jag och Lenita också 🙂

Vi har känt varandra i över 17 år.

Som jag berättade tidigare så har vi inget fritids på skolan här i Spanien så Amanda var ju här i två veckor och hjälpte till med barnen när jag och Peter jobbade och nu har Lenita lovat att hjälpa med flickorna. Vilken tur vi har som har så fina vänner och familj. Svårt annars.

När jag inte har visningar så kan jag jobba mycket hemifrån så allt löser sig alltid. Strax ska jag iväg på en visning men hinner hem igen till Sverige-Schweiz matchen. Tänk att jag VILL se en fotbollsmatch 🙂

Men det är ju faktiskt spännande nu när Sverige åker ut eller går vidare.

Följer du FotbollsWM?

Har haft en lugn morgon med god frukost och massa barn. Livs kompis Amelie har sovit här och Lenita har tre barn och så mina. William och hans kompis sover fortfarande. Dom lär väl komma upphasande nyvakna vid 15-tiden.

Dags att kamma mig och dra på ansiktet inför dagens visning.

Spark i baken till mig själv.

Stor Kram ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Finbesök”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är ju vacker utan spackel. Kram Ingela

  Svara
 • Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

  Svara
 • Har ni inget, eller finns det inget fritids?
  Kanske man skulle starta där annars (är fritidspedagog)

  Svara
 • Ja! Starta det här. Vi är många som behöver det 🙂

  Svara
 • Har alltid avskytt fotboll, blir hockey om jag får välja. Min man tittar ju så det blir lite av ”tvångstittande” för min del. Jag är så glad för er skull och håller tummarna. England är inte att leka med….
  Grattis Sverige! Himla kul att ett nordiskt land finns med 🙂

  Svara