Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:07 | juli 16, 2018

Vida 6 år

God måndag min vän. Hoppas att din vecka börjat på bästa sätt.

Tack från hjärtat för alla varma och fina avtryck här. Kände jag mig det minsta deppig så blåstes allt bort när jag läser pepp-orden här 🙂 TACK!

Frukost och bloggeri. Bra morgon.

Har sett och hört att sommaren i Sverige är magisk. Så underbart! Nu hoppas jag innerligt att det håller i sig tills jag kommer. Jag reser på söndag och kommer vara i Sverige i drygt tre veckor.

Jag älskar sommar-Sverige. Jag kan verkligen sakna att bara strosa runt och känna alla dofter av sommar, se alla glada människor man möter som ler, sitta på en brygga på Västkusten och äta räkor… åh vad jag längtar till Västkusten. Vill hänga på vänners landställen, åka båt, se barnen leka och cykla. Här cyklar man inte på samma sätt som i Sverige. Inte uppbyggt så här. Inte som på vår gamla gata där barnen cyklade överallt, till skolan, träningar, kompisar och ner på stan. DET kan jag sakna.

Får se vad jag hinner med när jag är ”hemma”.

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Vidas födelsedag.

Denna modiga tuffa lintott till yrväder förgyller våra liv med skratt, bus, Kärlek, värme, galenskap, idéer och magiska fantasier… och icke att förglömma mängder med pyssel, olika skapelser och teckningar 🙂 Har ett helt Vida-rum med hennes alster.

Jag ÄLSKAR henne så jag blir galen!

En sann Djurälskare är hon också.

Pannkakstårta önskade hon att vi väckte henne med. Så det blev det så klart.

William och Vida vill alltid ha pannkakstårta och Mio och Liv önskar sig alltid blåbär/hallonpaj på sina födelsedagar.

Vida gillar dock inte grädde?! Jag börjar starkt undra om hon verkligen är mitt barn. Grädde är ju så vansinnigt gott. Till allt. På allt. Typ.

Hon svimmade av glädje över sin Nancy-docka 🙂

Idag ska hon firas!

All Kärlek ❤️


20 kommentarer20 kommentarer om “Vida 6 år”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Grattis till Vida!

  Svara
 • Stort grattis till sötnosen! Hoppas att hon, och resten av familjen, får en fin dag!

  Svara
 • Grattis på födelsedagen Vida !!!

  Svara
 • Stort grattis till henne! Hoppas hon håller kvar sin skaparglädje hela livet, finns ju inget skönare än att ha det i sin kropp .
  Pannkakstårta!!! Typ enda tårta som min son också vilke ha som barn … med massa socker i grädden då så klart , eller var det jag som ville det, minnet är borta där, he he
  Fortsatt fin födelsedag till er alla.

  Svara
 • Hej Hannah, ska du åka till Sverige själv? Du har kanske nämnt det tidigare men jag har nog missat det.
  önskar dig trevlig semester!

  Svara
 • Nej, jag åker till Sverige med tjejerna och Peter kommer veckan efter. Kram

  Svara
 • Grattis söta lilla Vida❤

  Svara
 • Låter som hon har en bra födelsedag ! 🙂 Och vad fint du/ni gjort med hjärta jordgubbarna 🙂

  Svara
 • Tack Kram

  Svara
 • Oj åren verkligen springer förbi.
  Har följt dig sen du vänta Liv.
  Och minns att du blev dålig efter förlossning med Vida. Känns inte som 6 år sen. Grattis söta Vida 🙂

  Svara
 • Grattis till söta Vida <3 Trevlig semester i Sverige önskas er <3

  Svara
 • Grattis Vida! söt som socker precis som sin storasyster och mamma.
  Härlig tårta du gjort mums , inte heller så förtjust i vanlig vispgrädde men Mildas vispbara 20 procent fett är vegetabilisk och mycket godare tycker jag, bra om man är laktoskänslig
  hoppas er semester i Sverige blir härlig , trött på värmen själv dock…

  Svara
 • Grattis till Vida! & hej på er! 🙂 🙂

  Men visst är det så, även jag Bloggar & har gjort i 10 år, en dagbok för mej, men även dom som vill läsa som min dagbok, skriver dock inte ut allt jag bär inom mej & vill hellre sprida positivitet än negativa känslor, tyvärr ser jag att negativitet & jobbiga liv får läsare att mångdubblas!… men jag är inte ute efter att få många läsare, utan att ha en dagbok & kunna ge en vardag, där allt finns med

  Hur som! det jag vill, är att du hälsar syrran som hade önskan om några dagar för sej själv i höst, för att få sin kropp ren & ny! & sökte tipps!! -Masesgården i Siljansnäs, gå in & kolla deras härliga utbud!! vem skulle inte vilja dit… & sååå vackert & heeeeelt ljuvlig mat som renar kroppen, en ”Lisa för själen” det garanterar jag <3 <3 <3 Kan inte lämna kommentar hos henne, vet inte vad det är för fel, min dator eller?

  Har dej på Insta, beklagar er Shnapps tillstånd, ber till himlens alla stjärnor att han blir frisk igen & får leva vidare i er fina famlj <3 <3 <3

  Varm stor Kram & en skön Sverige semester!! 🙂 🙂 🙂 Idag har Dalarna från 33-37 grader runt Borlänge!! de du 😉 he he

  Svara
 • Hej på er

  Jag är så ur usel på att kommentera din blogg men jag läser den varje dag och älskar din blandning av både glädje, tråkigheter och olika outfit ja helt helt enkelt allt du delar med dig av är ju bara hur bäst som helst!
  Jag känner igen mig i dig och hur dina känslor kan sväva både upp och ner!
  Du inspirerar mig och jag önskade så att alla dessa nättroll bara kunde fara o flyga och skaffa sig ett liv där dom kan få känna på hur det faktiskt känns att få glädjas med andra och deras framgångar/liv, ren o skär avundsjuka punkt slut…

  Stort grattis till Er lilla tjej på födelsedagen
  Önskar er en härlig semester i Sverige och hoppas att solen och värmen är kvar när ni kommer!

  Stor kram från Jenny

  Svara
 • Å så fint du gjort, förstår lyckan hos din dotter, hon måste vara så nöjd! Här har vi jobbat lite hemma på tomten och varit iväg och tagit oss ett kvällsbad i havet Ha en fortsatt bra kväll.

  Svara
 • vart e er andra hund?

  Svara
 • Han är väldigt sjuk och opererades idag.

  Svara
 • Å, jag hoppas allt går bra och att han kryar på sig snabbt!!

  Svara
 • Åh pannkakstårta!! De vill ju alla ha!! Tänk att denna simpla rätt ska och skulle varit så svår att få till på 70 och 80 talet? Är det någon här som gjort pannkakstårta till sina barn eller någon annan för den delen född innan 1980?

  Svara
 • Stort grattis till Vida på födelsedagen! Vad tjejen har blivit stor!

  Blir förvånad över att folk irriterar sig på ditt ”perfekta” liv. Om allt är tiptop hos dig, även under ytan, så är det ju bara bra?! Det måste ju vara människor som stör sig som ens reflekterar över detta.
  Tycker också det är synd att du ”måste” förklara att allt kanske inte är perfekt.

  Svara