Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:44 | juli 19, 2018

Stränder

God torsdag vacker. Hoppas du mår bra.

Jag har nästan lite resfeber inför vår Sverigeresa. Tre veckor i sommar-Sverige. Så härligt!

Vänner, familj, besök på Creative Headz och Eriksbergskliniken, konfafest för Mio, bröllop och mycket annat står på det späckade schemat. Härligt!

Hur ser din sommar ut?

Jag har krupit upp i soffan ute på sovrumsaltanen och skriver till dig. Det är fortfarande kanske svalt i luften. Eller svalt är fel ordval men sådär lagom varmt.

Igår var jag iväg på en visning och sen hängde jag med barnen och jobbade hemifrån.

Var i Estepona på visning. Stränderna där är så fina. Åker hellre dit än hänger här i Marbella vid havet. Ett litet tips om du är här 🙂

Stor Kram ♥️


10 kommentarer10 kommentarer om “Stränder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så underbart det ser ut ☀️☀️
  Sola och bada och njut

  Svara
 • Spanien verkar vara magiskt… Om inte annat så är det magiskt vackert 🙂 Lyllos er som bor där ❤️ Denna sommaren hemma i Sverige har varit som en dröm. Nu hoppas man allt på lite regn som kan hjälpa till i släckningen av de många skogarna som brinner här. Usch. Vet inte hur man som privatperson kan hjälpa till förutom att inte fimpa cigg i skog o mark för dem som röker och inte grilla där det är grillförbud. Tråkigt att vissa inte fattar det o kan hålla sig till det. Stor kram till fina dig! Ps. På tal om något helt annat – jag saknar FEMME Collection. Har du funderingar på att ta upp det igen? 🙂

  Svara
 • Hunnit avverka 10 dagar på Mallorca, 3 i Varberg och flera på landet. Åker till rivven på tisdag och sen blir det landet igen.
  Grilla och rosé, gotta sig lite.

  Svara
 • Ljuvligt det låter! Njuuuuut ❤️

  Svara
 • Jaaaa!

  Svara
 • Imorgon åker jag och min man till Neja i hela 12 dagar ska bli så härligt. Hoppas ni får en bra Sverige semester ❤️

  Svara
 • Så mysigt det ser ut och så spännande med allt som händer i Sverige när ni ska va här , och sen födelsedag för dig Hannah , vet att du längtar var bor ni då när ni ska va i Sverige så länge ? Kram kram ❤️

  Svara
 • En varning om stranden i Estepona !!
  Bodde i San Pedro nu i 2 veckor och åkte till La playa rada i Estepona.
  Satt på stranden som var så otroligt fin, med de små chirringuitos lite överallt. Ok medans vi sitter där så börjar det spruta ut brunt vatten från hålen vid muren på strandpromenaden-. Det slutade aldrig spruta och hela havet fylldes med avlopps vatten och hela området stank . . . . . bajs. Folk skrek och flydde upp ur havet en man råkade simma rakt in i det . . . . blä
  Vet inte vad som hände sen eftersom vi åkte för att inte bli förgiftade av doften 🙂

  Tydligen är detta vanligt i estepona. Vilket är så trist då stranden är så mycket finare och lugnare där än i marbella.

  Svara
 • Åh fy fy fy! Äckligaste jag hört. Hade det hänt mig så vet jag inte var jag hade tagit mig till. Såg en bajskorv, en riktig gubbkorv, guppa runt förra veckan när jag och barnen var ute på en trampbåt… och det söker mig fortfarande. Såg den bara men vill kräkas bara av tanken och synen. Tänka att få det över sig och stanken. Huvva!!!!

  Svara
 • Ja det var så jäkla äckligt. Mina barn skulle precis ut på deras flytborg när det hände. Tur att de inte hann simma ut till den.

  Ja bajs i vatten vill man slippa :))

  Svara